Cum cureți tastatura cu bicarbonat de sodiu. Sigur nu te gândeai la acest truc genial

Cum cureți tastatura cu bicarbonat de sodiu. Sigur nu te gândeai la acest truc genial
Cum să îți cureți tastatura cu bicarbonat de sodiu?

Bicarbonatul de sodiu este folosit de cele mai multe ori de gospodine în diverse copturi. Cu toate astea, acest compus poate fi extraordinar de bun și la curățenia în casă. Acesta te poate salva rapid și ieftin din unele situații în care nu știi ce alte produse din magazine să folosești. Cum poți să scapi de murdăria dintre butoanele tastaturii tale cu ușurință? Cu siguranță te va ajuta foarte mult în această situație.

Truc pentru curățenie: cum să scapi de murdăria de pe tastatură?

Bicarbonatul de sodiu este folosit de cele mai multe ori de gospodine atunci când vine vorba despre creșterea unui aluat. Cu toate astea, el este un ajutor fantastic la curățenia de primăvară.

Acesta te scapă de murdăria de pe diverse suprafețe și nici nu le strică. Metoda aceasta te va salva de orice problemă. Ai nevoie de două ingrediente pe care cu siguranță le ai în casă.

Mai exact, trebuie să te folosești de bicarbonat de sodiu și amidonul lichid pentru a forma o pastă potrivită. Amestecul creat trebuie întins cu ajutorul unei pensule pe întreaga tastatură, oferindu-i un aspect curat și îngrijit.

Cum trebuie să procedezi?

Este nevoie să lași pasta să acționeze timp de câteva secunde bune, ulterior trebuie îndepărtată ușor cu ajutorul unui șervețel sau a unui prosop curat. Trucul este de mare ajutor dacă vrei și un mouse perfect care să nu te împiedice în cele din urmă să îți faci activitatea.

Cele două ingrediente te mai scapă de culoarea ciudată de pe tacâmurile de argint. De asemenea, în cazul acesta poți să alegi și puțin oțet în care să le pui înainte de a începe procedura explicată mai sus.

Vei putea observa imediat cum lichidul se va colora, iar murdăria va dispărea imediat de pe tacâmurile tale. Este mult mai ușor să le cureți periodic în modul acesta în loc să iei altele.

Mai mult decât atât, suprafețele din bucătărie nu se vor deteriora atât de repede dacă o să le îngrijești cu bicarbonat de sodiu. Produsele din supermarket-uri conțin de cele mai multe ori compuși chimici care pot afecta în timp dulapurile sau mânerul de la cuptor ori chiar masa din bucătărie.

Poți pune câteva picături de lavandă în soluția făcută anterior pentru un miros mai plăcut.  Oalele și tigăile vor arăta impecabil după ce le vei lăsa timp de 15 minute cu cele două ingrediente pe ele. Trebuie să le clătești cu apă curată și să freci puțin cu un burete nou.