Amestecul neștiut din 3 ingrediente care te scapă de gândacii de bucătărie. Trebuie să-l încerci și tu

Amestecul neștiut din 3 ingrediente care te scapă de gândacii de bucătărie. Trebuie să-l încerci și tu
Cum să scapi de gândacii de bucătărie

Gândacii de bucătărie sunt coșmarul oricărei bucătărese. Astăzi scapi de ei și după câteva zile apar din nou. Dacă spray-urile normale de insecte nu au funcționat, îți sugerăm să încerci următoarea metodă.

Amestec simplu pentru a scăpa de gândacii de bucătărie

Vei avea nevoie de câteva lucruri pentru a scăpa pentru totdeauna de gândacii de bucătărie. Va trebui să ai la îndemână trei cartofi potriviți fierți, trei ouă, pe care va trebui să le fierbi timp de trei ore, 60 gr de pudră de acid boric și o pereche de mănuși.

În primul rând, curăță cartofii fierți și bagă-i la blender. Mai apoi, de la cele trei ouă fierte vom folosi doar gălbenușul. Amestecă-l și adaugă pudra de acid boric. După ce îți pui mănușile, începe să faci biluțe din compoziția obținută.

După ce ai terminat, biluțele respective le poți pune lângă coșul de gunoi, lângă chiuvetă, pe lângă țevile de apă sau alte locuri pe unde știi că trec gândacii de bucătărie. Folosind acest amestec simplu ar trebui să scapi de ei pentru totdeauna. Va fi mai bun decât spray-urile pe care le cumperi de la magazin.

Plantele care îți alungă gândacii din casă

Există anumite plante care te vor ajuta să scapi de gândacii din casa ta, pe lângă amestecul pe care vi l-am prezentat deja. De exemplu, foile de dafin. Pune câte 10 foi de dafin în fiecare colț al camerei sau mărunțește-le, pentru a le spori eficacitatea. De asemenea, le poți pune și în locul unde ții alimentele.

Busuiocul este foarte folosit atunci când prepari diferite mâncăruri, însă este mult mai folositor de atât. Miorul puternic al busuiocului alungă orice urmă de gândaci sau alte insecte.

Lavanda, de asemenea, te va ajuta în această situație. Planta se pune în spațiul în care ai observat gândacii, iar aceștia vor dispărea în câteva ore. La fel de folositor este și uleiul de lavandă. Poți pune câteva picături pe o dischetă demachiantă și pune-o în aceleași locuri.

Crenguțele de rozmarin te vor ajuta să scapi de gândacii nedoriți. După ce le cumperi, va trebui să le arzi mai ales în colțurile casei. Fumul degajat de crenguțele de rozmarin te vor scăpa imediat de insectele din casa ta.