A fost confirmat un nou sezon la Pro TV. Ce emisiune a reînceput filmările

A fost confirmat un nou sezon la Pro TV. Ce emisiune a reînceput filmările
A fost confirmat un nou sezon la Pro TV, ce emisiune a reinceput filmarile

Vești bune pentru publicul tânăr din România. Oficialii de la PRO TV tocmai au făcut anunțul pe care toți românii îl așteptau. Fanii unuia dintre cele mai urmărite show-uri de talente din România se întoarce, în curând, cu un nou sezon la postul din Pache Protopopescu. Ce emisiune a reînceput filmările. 

A fost confirmat un nou sezon la Pro TV

Este vorba despre emisiunea Masked Singer România. Conform celor de la impact.ro, emisiunea ar fi intrat deja în producție pentru al doilea sezon, care va apărea, cât de curând, pe micile ecrane. Momentan, șefii de la PRO TV nu au oferit amănunte privind schimbările sau surprizele din schema emisiunii. Așadar, românii vor trebui să aștepte pentru a vedea dacă emisiunea va reveni în aceeași formulă care i-a consacrat pe Jorge, Ana Morodan, Inna, Horia Brenciu și Codin Maticiuc.

În primul sezon Masked Singer România, cei patru jurați și publicul au privit spectacolul savuros oferit de nu mai puțin de 12 vedete autohtone, costumate din cap până în picioare și imposibil de recunoscut. Conceptul concursului era unul foarte simplu: artiștii de sub mască încercau să ofere indicii cu privire la identitatea lor, ajutându-i pe cei de la masa juriului să își dea seama cine se ascundea sub mască. La final, cea mai reușită mască care a câștigat sezonul a fost corbul lui Mugur Mihăescu.

Când va începe sezonul al doilea din Masked Singer România

În ceea ce privește următorul sezon Masked Singer România, șefii de la PRO TV nu au vrut să ofere prea multe detalii privind ediții următoare, însă un lucru este cert. Sezonul al doilea va aduce mai multe surprize, vedete nonconformiste și mult mai multă distracție, atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari.

„Anul acesta, Masked Singer România revine la PRO TV cu un nou sezon mai intens, în care mai mult mai multe măşti şi cele mai neaşteptate vedete din România vor impresiona prin abilitatea lor de a-i încurca pe detectivi şi a-şi ţine adevărata identitate ascunsă”, au declarat oficialii de la PRO TV.

Proiectul Masked Singer se bucură de un imens succes în străinătate, fiind un concept adoptat în țări precum Coreea de Sud, China, Vietnam sau Thailanda, mai apoi fiind popular în Europa și America. Nu doar concurenții trebuie să fie atenți să nu-și dezvăluie identitatea la repetiții și pe scenă. Publicul care se află în platou este obligat să semneze un contract de confidențialitate și nimeni nu are voie să se prezinte la filmări cu telefonul sau alte aparate de captat imaginea sau sunetul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI