De la cine își ia Mugur Mihăescu adio chiar de Revelion 2021. E ultima seară alături de ea

De la cine își ia Mugur Mihăescu adio chiar de Revelion 2021. E ultima seară alături de ea
Mugur Mihaescu va aparea in programul de Revelion de la TVR 1

Mugur Mihăescu își ia adio chiar de Revelion 2021 de la cineva drag. Actorul a recunoscut că este ultima seară alături de ea. La cine renunță Mugur Mihăescu și de ce, citiți în articolul de mai jos.

Mugur Mihăescu apare în programul de Revelion la TVR 1. Cine îi va fi alături

Mugur Mihăescu se desparte de cineva de care a fost alături foarte mulți ani în seara de Revelion. Actorul de comedie a recunoscut că este ultima seară în care o joacă pe Leana a lui Pârțag. În Plus, actorul și-a șocat fanii și anunță că nu-l va mai interpreta nici pe celebrul Garcea.

Actorul spune că a venit timpul ca fanii să îl descopere altfel. Mugur Mihăescu, 53 de ani, va putea fi văzut în noaptea dintre ani la TVR 1, în show-ul „Revelion la mine acas’, pe 31 decembrie, de la ora 23.00.

Propunerea a venit din partea TVR

Propunerea a venit de la TVR. Sincer, oarecum m-am așteptat, de când am fost la „Masked Singer”, de când am avut producțiile din mediul online era de așteptat că lumea va dori din nou să mă convoace.

N-am decât să fiu măgulit pentru că lumea ne vrea din nou, sincer. Măcar umorul ne-a mai rămas, vai de steaua noastră”, a declarat Mugur Mihăescu, potrvit click.ro.

Dezvăluiri despre programul de Revelion 2021

Actorul a făcut dezvăluiri despre programul de Revelion și despre cine va mai apărea în el. ”Nu e nimic secret. E un program exact cum ne-am dorit să nu ne detașăm față de ceilalți. Adică față de public. Să nu creadă cumva că noi suntem altfel față de ei. Adică ce fac ei acasă, așa vom petrece și noi.

O să fie Radu Pietreanu, Dan Bittman, George Tănase, Susana și Daciana Vlad de la Maramureș, pe care le-am cunoscut în mediul virtual și le-am convins să ne cunoaștem și în mediul real. Îmi era drag de ele cum cântă și cât sunt de joviale și frumoase. Și am zis să chem o mână de prieteni, cât ne permite comitetul de situații de urgență. Și să fac exact ce face toată lumea acasă, să stăm, să petrecem și să încercăm să uităm, că ne-am săturat”, a precizat Mugur Mihăescu.

Mugur Mihăescu își ia adio de la Leana a lui Pârțag

Spre dezamăgirea fanilor, Mugur Mihăescu a anunțat că va renunța la personajele îndrăgite de atâția ani. ”Ne cam luăm la revedere cu ocazia asta de la doamna Leana, de la Costel, Garcea. Ne luăm bye-bye. În principiu cam asta e ideea, ăsta a fost cântecul lor de lebădă. 

Nu-i îngropăm, îi lăsăm să-și trăiască nemurirea online. Să rămână în memoria tuturor. E rândul altor personaje, o să vezi, am creat o mulțime de personaje noi. Și ar fi păcat să nu ieșim cu ele și să le dăm o șansă și acestora”, a precizat Mugur Mihăescu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI