A doua lovitură dură pentru Faimoși la Survivor România 2022. Ce au descoperit vedetele după ce au fost înfrânte

A doua lovitură dură pentru Faimoși la Survivor România 2022. Ce au descoperit vedetele după ce au fost înfrânte
Ce au pățit Faimoșii în prima ediție Survivor România 2021

Faimoșii au suferit enorm în momentul în care au pierdut prima probă de la Survivor România 2022. Aceștia au dat tot ce era mai bun, însă au fost învinși de către Războinici. Momentele crunte nu s-au oprit aici pentru vedetele care au acceptat provocarea și vor să își testeze limitele.

Ce au pățit Faimoșii la Survivor România 2022

Concurenții și-au epuizat energia la primul traseu, însă au fost uimiți când au descoperit unde trebuie să doarmă pentru câteva luni. Aceștia au fost loviți de realitate în momentul în care au văzut ce condiții există în emisiunea extrem de dură. Unii au fost mai pesimiști, în timp ce alții și-au păstrat optimismul.

CRBL a mărturisit că se aștepta ca totul să fie mult mai rău, ba chiar concurentul de la Survivor credea că o să doarmă pe jos, potrivit survivor.protv.ro. Faimoșii au rămas cu gândul la traseul pe care l-au pierdut în fața Războinicilor. Roxana Ciuhulescu a mărturisit că nu se aștepta ca jocul să fie așa de greu.

„Când am ajuns, locul ăsta mi s-a părut a fi un paradis. (…) Eram convinsă că cercurile ălea nu o să mă pună în dificultate, dar astăzi mi-am luat-o peste bot, ca să zic așa.

Socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg.”, a transmis Roxana Ciuhulescu la Survivior România 2022.

„Încă nu a fost numit de nimeni”

Prima noapte petrecută în Republica Dominicană a adus momente tensionate printre Faimoși. Vedetele nu au dormit extrem de bine și s-au luptat cu anumite condiții grele. Cu acestea fiind spuse, mulți dintre concurenți își doreau să se mai odihnească, pentru că nu au închis un ochi toată noaptea.

„Au fost niște tensiuni, unii mai voiau să doarmă. Am avut o noapte dificilă, am dormit fără căldură, fără lumină, fără nimic. (…)

Cătălin (n.r. Zmărăndescu) are o atitudine de leader, dar care încă nu a fost numit de nimeni. Așa mi s-a părut mie.”, a zis Laura Giurcanu.

„Eu și Elena ne-am ales cu cele mai multe reproșuri”

Faimoșii s-au supărat pe Elena și pe Cătălin Zmărăndescu, susținând că aceștia au sforăit în timpul nopții, astfel că nu au putut să doarmă.

„Eu și Elena ne-am ales cu cele mai multe reproșuri, că am sforăit. Probabil contactul cu jungla i-a speriat pe cei mai mulți. (…)

Unii sunt mai bătrâni, mai cu experiență. Unii dintre ei s-au trezit mai târziu, dar toți au pus mâna la muncă.”, a explicat Cătălin Zmărăndescu.

De asemenea, Cătălin Zmărăndescu a sugerat că i-a anunțat pe colegii săi de ce o să se întâmple la Survivor România 2022: „Eu v-am scris la toti pe grup să vă luați dopuri. Ce, și Elena a sforăit.” Totuși, concurenții s-au pus repede pe treabă pentru a amenaja locul unde dorm.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI