16 ian. 2022 | 22:44

Cum au fost surprinși Emil Rengle și Otilia Bilionera la Survivor România 2022. Momentul intim e aici

Monden
Cum au fost surprinși Emil Rengle și Otilia Bilionera la Survivor România 2022. Momentul intim e aici
Ce au făcut Emil Rengle și Otilia Bilionera la Survivor

Telespectatorii s-au bucurat enorm de faptul că Războinicii și Faimoșii au avut parte de prima provocare! Cu toate acestea, atmosfera s-a încins în momentul în care concurenții s-au bucurat de o mică petrecere. Emil Rengle și Otilia Bilionera au fost surprinși în ipostaze tandre!

Ce s-a întâmplat între Emil Rengle și Otilia Bilionera

Concurenții ambelor echipe au fost îmbarcați în mașini decapotabile, apoi duși la o vilă din Republica Dominicană. Aceștia nu au stat pe gânduri și au dat drumul la distracție! Îmbrăcați în costume de baie, Războincii și Faimoșii au surprins publicul încă de la prima ediție.

Otilia Bilionera și Emil Rengle au atras atenția încă din primele momente! Cei doi au fost extrem de dezinhibați și nu au vrut să rateze distracția. Ba chiar, aceștia au avut parte și de un moment de tandrețe, spre surprinderea telespectatorilor care îndrăgesc Survivor România.

Cum au fost surprinși

Mai exact, cei doi au început să danseze și au împărțit un sticks. Buzele lor au fost extrem de apropiate, așa că mulți fani s-au întrebat dacă acest moment o să ducă la ceva mai mult în cadrul show-ului extrem de dur. Totuși, distracția a fost spulberată de Daniel Pavel, care a apărut într-un elicopter.

„Războinici, Faimoși, distracția s-a încheiat. Vă aștept la primul joc Survivor România 2022!”, a spus Daniel Pavel.

Ce s-a întâmplat la prima probă

În momentul în care concurenții s-au prezentat, dansatorul a anunțat că își dorește ca fanii să vadă bărbatul Rengle, ținând cont că până acum au observat doar latura feminină, expusă la „Românii au talent”. Faimoșii și Războinicii au avut parte și de primul joc, aceștia dând tot ce este mai bun.

Traseul a fost unul care i-a pus pe mulți în dificultate. Războinicii și Faimoșii s-au luptat cu momente tensionate. Între timp, Daniel Pavel a menționat că Otilia Bilionera nu poate participa la primul joc, ținând cont că nu a primit aprobarea din partea medicului.

„M-am uitat la fete, le-am văzut micuțe, suntem cam la același nivel. Oricum, eu sunt cârcotașă, mă uitam dacă au celulită.”, a mărturisit Otilia Bilionera înainte să se afle că nu poate participa la prima probă.

În cele din urmă, Laura Giurcanu de la Faimoși și Ștefania de la Războinici s-au întrecut pentru un punct valoros. Războinicii au câștigat proba foarte dificilă și au primit un kit de ustensile extrem de folositoare, ajungându-se la un scor final de 10-8. După traseu, concurenții au descoperit unde o să doarmă.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
INTERDICŢIE pe întreg teritoriul României. E deja în vigoare. Gestul banal de Paște
Capital.ro
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște 2024. Lista liberelor
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
MODIFICARE în CODUL MUNCII! Se adaugă VECHIME la PENSIE
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro