16 sept. 2020 | 13:09

A doua înregistrare compromițătoare cu Nicușor Dan: ”Lumea spune că e dealer, interlop, pește”

Știri generale
A doua înregistrare compromițătoare cu Nicușor Dan: ”Lumea spune că e dealer, interlop, pește”
A doua înregistrare compromițătoare cu Nicușor Dan/ Foto: Mediafax

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, i-a transmis un mesaj premierului Orban, marți seară, la România TV, după apariția unei alte înregistrări cu candidatului forțelor de dreapta, Nicușor Dan, că ”mai are timp să-l retragă” din cursa pentru Primăria București.

Trafic de influență? Nicușor Dan, înregistrat pentru a doua oară. Funcționarul Zărescu îi atrage atenția asupra ”Câinelui”

Luni, Nicușor Dan a acuzat folosirea de către PSD de ”mijloace murdare” și ”manipulare” după ce creatoarea de modă Dana Budeanu, care s-a declarat în multiple rânduri prietena Gabrielei Firea, a făcut publică o înregistrare despre care susține că ar fi compromițătoare pentru candidatul Nicușor Dan.

Este vorba despre înregistrarea unei convorbiri telefonice dintre acesta și fostul ziarist Cristian Zărescu, în prezent consilierul primarului PSD al sectorului 4. Cei doi discută despre acțiunea primăriei de demolare a unei construcții deținute de afacerist în Sectorul 4.

Candidatul USR-PLUS-PNL la Primăria Capitalei a numit înregistrarea ”pesedistă” și a declarat că angajatul primăriei sectorului 4 încerca ”să forțeze o declarație compromițătoare”. Oficialul a argumentat că primăria urma ”să facă o demolare ilegală” și că, la momentul discuției înregistrate, partea vătămată încerca să ajungă la o variantă amiabilă.

În replică, Gabriela Firea și-a întrebat contracandidatul „Câți bani ați luat de la interlopul Mitrache, zis Câine”, ca să îl apere, deși ”toate documentele și deciziile în instanță arătau că a comis o ilegalitate”.

„Săptămâna viitoare arătăm drumul banilor. Orban, încă mai ai timp să-l retragi pe Nicușor”

Marți seară, vicepremierul Capitalei, Aurelian Bădulescu, i-a transmis un mesaj lui Orban, la RTV, după apariția celei de-a doua înregistrări cu Nicușor Dan.

„Am fost primul care am anunțat că există aceste înregistrări. Săptămâna viitoare o să arătăm drumul banilor. Domnule Orban, încă mai aveți timp să-l retrageți pe Nicușor”, i-a transmis Bădulescu președintelui PNL.

În a doua înregistrare, Nicușor Dan discută cu fostul ziarist Zărescu, care îi spune că Mitrache, zic ”Câinele”, cel pe care îl reprezenta Dan, a amenințat polițiștii. Politicianul spune că nu știa acest lucru, iar dialogul are la bază descrierile pe care Zărescu i le face lui Dan despre Mitrache.

Cei doi hotărăsc condițiile unei posibile concilieri între cele două părți. Nicușor Dan este rezervat în a răspunde sfaturilor date de Zărescu, care îi transmite despre Mitrache că ”lumea spune că e dealer, interlop, pește”. Fostul jurnalist îi mai transmite lui Dan să nu se asocieze cu ”Câinele”, îndeosebi pentru planurile pe care ”le are pentru viitor”.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Se limitează plățile cash. Legea a fost votată
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
DECIZIE FINALĂ pentru milioane de șoferi din ROMÂNIA. Tocmai s-a stabilit că este obligatoriu
Capital.ro
Oraşul din România unde s-a deschis un nou aeroport internaţional. Investiția totală a fost de 180 de milioane de lei
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Este vorba de ION ILIESCU! ANUNȚUL SERII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro