Dana Budeanu îl desființează pe Nicușor Dan. Ce a observat vedeta la Verdict Politic

Face ce face şi intră iar în scandal! Dana Budeanu îl desființează pe Nicușor Dan. Ce a spus criticul de modă despre candidatul la Primăria Capitalei la Verdict Politic?

Ce spune Dana Budeanu despre Nicușor Dan

Alegerile locale se apropie cu paşi repezi, iar candidaţii nu mai ştiu ce să facă pentru a obţine cât mai multe voturi. Bătălia cea mai mare se dă între Gabriela Firea şi Nicușor Dan, ambii dorind să obţină postul de Primar General al Bucureştiului.

Dana Budeanu, care s-a declarat o susţinătoare a Gabrielei Firea, a publicat înregistrarea unei convorbiri telefonice dintre Nicușor Dan şi fostul jurnalist Cristian Zarescu, actual consilier al primarului PSD al sectorului 4, în care candidatul la primărie ar fi încercat să împiedice o demolare ilegală.

“Aseară, am fost prezentă în emisiunea lui Victor Ciutacu, în care, ați avut impertinența să interveniți pentru a ne explica cum, dumneavoastră, acest unic, pur al opoziției, aveți alte drepturi decât noi toți ceilalți. Aveți dreptul să încălcați legea și faceți trafic de influență.

Pe mine nu mă mai interesează ce se întâmplă astăzi, mâine, în nicio zi până la votul din 27 septembrie. De ce? Pentru că nimic nu va anula traficul de influență dovedit pe care l-ați făcut. Nu aveți ce conferință de presă să faceți. Ce să spuneți presei, ce să vă întrebe presa? O să faceți cum ați făcut dezbaterile lui Iohannis și o să aduceți trei din presa voastră plătită, care nu o să vă întrebe nimic? Presa, vine și vă întreabă atât: cunoașteți legea? Da sau nu? Ați făcut trafic de influență? Da sau nu?”, a spus Dana Budeanu.

Dana Budeanu îl desființează pe Nicușor Dan. Ce a observat vedeta la Verdict Politic
Dana Budeanu îl desființează pe Nicușor Dan. Ce a observat vedeta la Verdict Politic

Cum s-a apărat contracandidatul Gabrielei Firea

Nicușor Dan susține că înregistrarea este doar o încercare de a opri îndepărtarea de la putere a unei administrații corupte. Se pare că audio-ul a fost făcut de un consilier al primarului.

„Am vorbit despre Afacerea Parcul Verdi (caz de corupţie de 50 de milioane de euro al administraţiei Firea-PSD), despre Afacerea Tramvaiele (caz de corupţie de 180 de milioane de euro al aceleiaşi administraţii) şi voi continua să vorbesc despre corupţie, nepotism şi batjocură de la Primăria Capitalei.

Mafia din PSD şi urmaşii lui Dragnea folosesc aceleaşi mijloace murdare cu care ne-au obişnuit pentru a încerca să oprească îndepărtarea de la butoane a lor şi a administraţiei corupte, condusă de Gabriela Firea”, a spus candidatul susţinut de PNL și de USR-PLUS.

Ce spune Ludovic Orban despre acuzaţiile aduse lui Nicușor Dan

Întrebat de scandalul în care este implicat Nicușor Dan, Ludovic Orban a explicat că totul este cauzat de frica celor din PSD că vor pierde alegerile din 27 septembrie.

„Nicușor Dan este un om cunoscut, este un om corect. Este un om cinstit, un om care s-a bătut pentru interesele bucureștenilor. Nu mi s-a părut o negociere. Este urât să înregistrezi pe cineva atunci când vorbești cu el. Ceea ce vreau să spun este că PSD-ul este disperat, că pierde teren pe zi ce trece. Toți mafioții și toți interlopii, care au trăit bine sub guvernarea locală PSD, încearcă disperați să-l discrediteze pe Nicușor Dan fără niciun fel de bază.

În cazul respectiv, era vorba de un abuz al Primăriei, care a vrut să demoleze o clădire. Aasociația Salvați Bucureștiul, care a apărat cetățenii de abuzurile Primăriilor, a venit în sprijinul cetățeanului care era pus în pericolul de a-i fi demolată clădirea. Iar, în instanță, cu sprijinul asociației, a fost anulată decizia de demolare. Deci procesul a fost câștigat”, a spus Ludovic Orban.