Schimbare majoră pentru Șerban Huidu la Prima TV. Nimeni nu se aștepta la asta

Schimbare majoră pentru Șerban Huidu la Prima TV. Nimeni nu se aștepta la asta
Schimbare majoră pentru Șerban Huidu la Prima TV.

Schimbare majoră pentru Șerban Huidu la Prima TV și se întâmplă pentru prima dată în 21 ani de la difuzarea acestei emisiuni. Iată despre ce este vorba.

Schimbare majoră pentru Șerban Huidu la Prima TV

O nouă schimbare are loc la Cronica Cârcotașilor, după ce Șerban Huidu a anunțat că el nu va mai prezenta emisiunea, ci rămâne doar producătorul emisiunii de satiră.

Astfel că după mai bine de două decenii, Cronica Cârcotașilor de la Prima TV își schimbă ziua de difuzare. Mai exact, emisiunea nu va mai fi difuzată miercurea, așa cum s-a întâmplat încă din anul 2000, ci va fi difuzată vinerea seara, a anunțat paginademedia.ro.

Emisiunea se va ”bate” pe același tronson orar cu Superstar, la Pro Tv, și cu X Factor, de la Antena 1. În ce privește această schimbare de ultim moment, Șerban Huidu a declarat:

”A fost decizia postului, noi o respectăm şi vom face emisiunea”, a spus Şerban Huidu, fondator şi producător Cronica Cârcotaşilor.

Ce noutăți vor vedea telespectatorii în acest sezon al emisiunii Cronica Cârcotașilor

Pentru că Șerban Huidu nu mai prezintă emisiunea, prezentatorii sezonului cu numărul 44 vor fi vor fi Codruţ Kegeş – Dezbrăcatu’ şi Ioana Petric. Premiera noului sezon va fi astfel vineri, 17 septembrie, de la ora 20.00.

”Schimbările se fac pe parcurs, nu sunt radicale şi imediate„, a mai declarat Huidu pentru Paginademedia.ro, care a mai dezvăluit detalii despre acest nou sezon:

”Vor fi parodiate mai multe emisiuni, iar parodia – aşa cum avem, de exemplu, Denise Pilafai – va fi folosită în continuare în emisiune„, a spus Huidu.

„Am updatat şi departamentul de bâlbe, acum este digitalizat. Sistemul de monitorizare permite acum formatul HD pentru bâlbele pe care le prezentăm. Toată emisiunea va fi HD, inclusiv bâlbele”, a continuat Şerban Huidu.

”Una dintre bebeluşele noastre naşte, aşa că vom avea un nouă”, a dezvăluit Șerban Huidu.

Cronica Cârcotaşilor are de sezoane pe Prima TV

Amintim că emisiunea Cronica Cârcotaşilor a debutat pe TV la Prima TV, cu Şerban Huidu şi Mihai Găinuşă la pupitrul emisiunii. Emisiunea a funcţionat în această formulă până în 2010-2011.

În anul 2014, Mihai Găinuşă a plecat de la Cronica Cărcotaşilor, iar în următorul sezon, Şerban Huidu a revenit la prezentare (după patru ani şi jumătate), alături de Kegheş şi de Ioana Petric. De precizat este că timp de doi ani a făcut parte din emisiune şi actorul Alex Bogdan (2014-2016), iar pentru un sezon a fost la prezentare Cristi Hrubaru, cu Ioana Petric.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI