A demisionat de la Antene și face Revelionul cu Cristi Borcea și Valentina Pelinel. Ce vedetă TV uită de probleme EXCLUSIV

A demisionat de la Antene și face Revelionul cu Cristi Borcea și Valentina Pelinel. Ce vedetă TV uită de probleme EXCLUSIV
A demisionat de la Antene și a fugit la Cristi Borcea

Mai multe nume grele din show-biz au încetat colaborarea cu Antena Stars, cu doar câteva zile înainte de Revelion, însă viața merge înainte. De pildă, Nasrin Ameri, fosta gazdă a matinalului, a decis să-și încarce bateriile în vîrf de munte, alături de soț și de celebrii nași, Cristi Borcea și Valentina Pelinel: ”Se află cu toții cazați lângă Sinaia, aproape de Padina, acolo se distrează cu toții, de minune”, ne-au spus prietenii lor. Iar fostul coleg de prezentare al lui Nasrin, solistul Dima Trofim, are, de acum, mai mult timp pentru familie, în urmă cu trei luni devenind tată de fetiță.

A demisionat de la Antene și a fugit la munte

Despărțirile sunt dureroase, dar viața merge înainte! Vedetele Antena Stars, care au încetat colaborarea cu acest post tv, de nevoie ori din propria lor inițiativă, au decis, la sfârșit de an, să dea totul uitării și să se relaxeze. După ce, ieri, Nasrin și-a luat la revedere de la telespectatorii ei fideli, după 8 ani de muncă, printr-un mesaj emoționant, iată că astăzi ea se află deja la munte, alături de soț și de nașii cuplului, Valentina Pelinel și Cristian Borcea:

”Nasrin a încheiat un capitol, a renunțat la această colaborare, deși avea o altă ofertă în trust, și a decis să-și încarce bateriile la munte, lângă Sinaia, cu nașii și cu soțul ei, fiind răsfățată de toți. Tot în vârf de munte vor petrece și Revelionul. Când va reveni în București, după scurta vacanță de iarnă, le va pregăti noi surprize fanilor, va reveni în forță”, ne-au spus apropiații vedetei tv.

Dima Trofim a trecut la schimbat de scutece

În timp ce Nasrin Ameri ne zâmbește de la munte, fiind răsfățată de cei dragi, iată că fostul ei coleg de prezentare, solistul Dima Trofim, va avea de acum, după încetarea colaborării cu Antena Stars, mai mult timp pentru familie:

”Dima a trecut la schimbat de scutece, fiind tatăl unei superbe bebelușe. Până când își va găsi un alt loc de muncă în televiziune sau va reîncepe seria concertelor, iubita lui, producător în trustul Intact, va fi singura care va avea un venit sigur, în această perioadă”, ne-au mai declarat surse din Antena Stars.

Nasrin Ameri, despărțire emoționantă de fanii matinalului Antena Stars, după 8 ani de muncă

La sfârșitul ediției de ieri a matinalului Antena Stars, Nasrin Ameri le-a transmis un mesaj emoționant fanilor ei:

„Îmi iau rămas bun de la Antena Stars, recunoscatoare pentru tot parcursul meu! Le mulțumesc oamenilor care au avut încredere în mine si în ceea ce pot să fac. Sunt mândră pentru că am reușit să realizez și să prezint cu succes două proiecte de suflet: Star Matinal și Star Magazin! Decizia îmi aparține în totalitate și știu sigur că schimbarea care va veni va fi de bun augur!”.

Ameri Nasrin nu a dorit să se afle ce plănuiește pentru viitor. Dar, după cum a declarat, anul care vine va fi unul al marilor schimbări.