De ce nu a cununat-o Piedone, de fapt, pe Nasrin Ameri. Ce s-a întâmplat cu fina Valentinei Pelinel și a lui Cristi Borcea

De ce nu a cununat-o Piedone, de fapt, pe Nasrin Ameri. Ce s-a întâmplat cu fina Valentinei Pelinel și a lui Cristi Borcea
Care a fost motivul pentru care nu a putut oficializa ceremonia

Nasrin Ameri, vedeta de la Antena Stars, și-a dorit să fie cununată de primarului sectorului 5, Cristian Popescu Piedone. Cu toate astea, lucrurile nu au mers așa cum și-a dorit bruneta.

Nasri Ameri s-a căsătorit

Vestilul primar nu a fost ofițer de stare civilă, asta deși a ajuns la eveniment. Prezentatoarea emisiunii Star Matinal s-a căsătorit ieri.

Petrecerea s-a desfășurat în Tâncăbești, un sat din comuna Snagov, unde mirii și invitații lor s-au distrat pe cinste.

Printre invitați s-au numărat nașii cuplului, Cristi Borcea și Valentina Pelinel, dar și Cristian Popescu Piedone, primarul sectorului 5.

Nasrin Ameri s-a căsătorit ieri civil cu Florin, după 7 ani de relație. Vedeta s-a îmbrăcat într-o rochiță albă mini, iar mirele a purtat un costum elegant.

Vedeta Antena Stars, emoționantă înainte de ceremonie

Mirii s-au asortat cu nașii lor celebri, Cristi Borcea și Valentina Pelinel. Prezentatoarea tv recunoaște că a avut emoții mari.

”Am emoții, nu am avut până de dimineață. Acum am realizat că nu trebuie să mă duc la emisiune, că nu am întâlnire cu prietenele, că nu plec în vacanță, ci că mă mărit. Nu-mi vine să cred, sunt șocată.

Încă nu realizez, dar acum e doar cununia, la nuntă, la anul, o să fie mulți, mai mulți prieteni”, a spus Nasrin Ameri înainte de cununie.

Piedone a venit la nuntă, dar nu a oficializat ceremonia

Piedone a ajuns la eveniment, dar nu a fost cel care i-a cununat pe miri, asta deși vedeta și-a dorit mult ca ceremonia să fie oficializată de el.

”Cei doi soți ar fi vrut să fie cununați de Piedone, care le este și prieten de suflet, dar acesta n-a putut fi ofițer de stare civilă, pentru că evenimentul a avut loc în afara Bucureștiului, iar el nu are voie decât în sectorul 5, unde este primar, legea nu permite.

Dar a venit la petrecere, a fost alături de Nasrin și de soțul ei, în această zi emoționantă”, au spus apropiații lui Nasrin pentru impact.ro

Petrecerea a fost în toi și s-a terminat după miezul nopții. Cei doi au avut în jur de 60 de invitați. Acum, ei urmează să meargă în luna de miere în Portugalia.

”Nasrin și Florin se vor cununa religios anul viitor, vor un chef cu sute de invitați, au foarte mulți apropiați pe care acum nu i-au putut chema, din cauza restricțiilor. Vor da o petrecere mare!

Inițial, au vrut să plece în Portugalia, apoi au ales Italia, unde au câțiva prieteni, apoi s-au întors la prima destinație, au luat decizia în funcție de restricțiile din pandemie.

Au schimbat azi din nou biletele, pentru Portugalia. Peste tot în lume se închid devreme magazinele și localurile, dar ei vor mai mult să se plimbe, așa că asta nu este o problemă”, au mai spus apropiații lui Nasrin.

Urmăriți Playtech.ro și pe