A consumat sau nu cocaină soțul Andreei Bălan? Date de ultimă oră, dezvăluite de Parchet

A consumat sau nu cocaină soțul Andreei Bălan?

Un scandal imens s-a năpustit asupra familiei Burcea-Bălan. Aflați deja în lumina reflectoarelor prin prisma despărțirii, actorul a fost prins și drogat la volan, în data de 21 februarie. Date de ultimă oră, dezvăluite de Parchet, despre întâmplare.

A consumat sau nu cocaină soțul Andreei Bălan?

George Burcea a fost prins drogat la volan, în data de 21 februarie. Potrivit wowbiz.ro, înainte de a fi oprit de polițiști și testat antidrog, soțul Andreei Bălan ar fi făcut un scandal monstru în casă.

„Bărbatul a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultatul indicând o valoare pozitivă pentru consumul de substanțe psihoactive. Persoana în cauză a fost transportată la o unitate spitalicească din București în vederea prelevării de mostre biologice de sânge și urină”, arată IPJ Ilfov.

A consumat sau nu cocaină soțul Andreei Bălan? Date de ultimă oră, dezvăluite de Parchet
Andreea Bălan și George Burcea

Substanța psihoactivă folosită de soțul Andreea Bălan a fost cocaina, informație confirmată în mod oficial și de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea. Actorul a rămas fără permis și se fac cercetări în cazul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive.

În urma solicitării trimise de către Antena Stars, Parchetul a confirmat că Burcea a consumat cocaină. Andreea nu a făcut nicio declarație în acest sens, lăsând speculațiile să se instaleze în mediul online și nu numai.

Date de ultimă oră, dezvăluite de Parchet

„În jurul orei 10.00, în timp ce rula cu autoturismul pe B-dul Eroilor din orașul Voluntari, pe sensul către municipiul București, numitul B.G.V. a fost oprit de un echipaj de poliție din cadrul IPJ Ilfov-Serviciul Rutier, împrejurare în care acesta a fost testat cu aparatul Drager Drug Test 5000, rezultatul testării indicând o valoare pozitivă a cocainei, motiv pentru care conducătorul auto a fost condus către o unitate spitalicească în vederea recoltării probelor biologice de sânge”, au informat procurorii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI