A băut 10 doze de Cola timp de 30 de zile. Ce s-a întâmplat apoi este uluitor

A băut 10 doze de Cola timp de 30 de zile. Ce s-a întâmplat apoi este uluitor
Ce s-a întâmplat cu bărbatul ce a consumat 10 doze de Cola în fiecare zi. Efectul i-a lăsat mască pe mulți

Există foarte mulți oameni ce consumă zilnic Cola și nu pot să renunțe la această băutură favorită în toată lumea. Pentru a demonstra ce se poate întâmpla dacă se face exces, un bărbat în vârstă de 50 de ani a decis să consume 10 doze din acest lichid timp de 30 de zile, iar efectul final este uluitor.

Ce s-a întâmplat cu bărbatul ce a băut 10 doze de Cola în fiecare zi. Efectul este uluitor

Specialiștii dau de multe ori vina pe băuturile carbogazoase atunci când vine vorba despre problemele de sănătate precum diabetul, obezitatea sau hipertensiunea. George Prior, în vârstă de 50 de ani, a decis să facă un experiment numit ‘Coke diet’ pentru a demonstra ce efecte devastatoare are Cola atunci când este consumată pentru un timp îndelungat.

„O să îmi schimb dieta și o să văd cum îmi afectează acest lucru sănătatea. Tocmai m-am întors de la medic unde mi-am făcut un control medical complet. Am 50 de ani și sunt într-o stare de sănătate bună. O să țin evidența greutății mele, îmi voi monitoriza tensiunea și glicemia pentru a vedea cum se modifica nivelul de zahăr din sânge. Singurul lucru pe care o să îl schimb în rutina mea zilnică este faptul că o să beau 10 doze de Coca Cola pe zi.”, declara bărbatul la începutul experimentului.

Rezultatul pe care l-a obținut bărbatul din Los Angeles a surprins pe toată lumea. În doar 30 de zile el s-a îngrășat 13 kilograme și tensiunea lui a crescut de la 129 cu 77 la 145 cu 96, indicând un risc crescut pentru bolile de inimă, potrivit Daily Mail. George Pior a vrut să demonstreze tuturor că băutura preferată în toată lumea poate să aibă efecte negative, iar fizicul lui s-a schimbat drastic în zilele în care a consumat Cola.

Avertisment pentru părinți. Ce a mărturisit bărbatul ce a consumat Cola în fiecare zi

Pe lângă faptul că acesta a ajuns de la 76 de kilograme la aproape 89 de kilograme, el a dezvoltat și o dependență de Cola. Compania nu a oferit vreun comentariu cu privire la acest experiment până acum. În schimb, bărbatul din Los Angeles a spus că nu și-ar dori să mai treacă vreodată prin așa ceva și își face griji cu privire la copiii ce consumă această băutură.

„Aș prefera să nu mai fac experimentul. Nu îmi place să mă simt atât de greu. Faptul că am consumat 10 doze de Coca-Cola în fiecare zi s-a dovedit a fi o situație iritantă. Am mers de multe ori la toaletă și mă simțeam mereu foarte plin.

Copiii nu ar trebui să bea Cola. Mă rog, copiii nu ar trebui să bea sucuri, dar acest lucru o să fie greu de înțeles pentru părinții ce consideră că băuturile sunt naturale sau chiar organice. Ele conțin zahăr și micuții nu au nevoie de acest lucru, le face rău.”, a declarat George Prior.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI