Ce se întâmplă dacă bei 10 doze de Coca-Cola pe zi, timp de o lună

, 31 Ian, 13:59

Oricât de bună ar fi la gust, nu e deloc recomandabil să consumi Coca-Cola în loc de apă. În cazul în care te-ai întrebat ce s-ar întâmpla cu corpul tău, cineva s-a gândit să răspundă.

George Prior este un bărbat de 50 de ani din Los Angeles, și s-a gândit să facă un experiment inedit: a băut câte 10 doze de Cola pe zi, timp de o lună. Tot experimentul poate fi urmărit pe canalul său de YouTube. După doar două săptămâni, grăsimea corporală a sărit de 50% și s-a îngrășat aproape șase kilograme.

După o lună, totalul de kilograme acumulate a ajuns la aproape 11 kilograme. De asemenea, nevoia sa de a consuma zahăr în mod constant s-a amplificat considerabil.

„Poate că nu e vorba de Coca-Cola, ci de toate băuturile care conțin mult zahăr. Un procent mare de americani consumă cel puțin cantitatea de zahăr care echivalează cele 10 doze de Cola pe care eu le-am băut zilnic”, scrie Prior pe site-ul personal. Așadar, pentru că nimic consumat rațional nu poate afecta foarte tare, e în regulă să consumi băuturi carbogazoase din timp în timp. Dar dacă o vei face zilnic, poți să te aștepți la consecințe similare.

Coca-Cola-experiment-1

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail