10 oct. 2024 | 21:57

Ce mai au de împărțit Pepe și Raluca Pastramă. Artistul i-a aruncat vorbe grele fostei sale soții

Monden
Ce mai au de împărțit Pepe și Raluca Pastramă. Artistul i-a aruncat vorbe grele fostei sale soții
„Ca să demonstrezi urgența și pericolul trebuie să ai niște dovezi.”

În luna septembrie a acestui an, un nou scandal avea să fie declanșat, după ce Pepe lua decizia de a o da în judecată pe fosta soție, Raluca Pastramă. Din păcate, lucrurile nu s-au rezolvat nici până acum, ulterior aflându-se și ce mai au de împărțit Pepe și Raluca Pastramă, iar artistul i-a aruncat vorbe grele fostei sale soții.

Război la cuțite între Pepe și Raluca Pastramă

În septembrie, showbizul românesc era cutremurat de un nou scandal, iar protagoniștii, nimeni alții decât Pepe și fosta soție Raluca Pastramă.

Ce mai au de împărțit Pepe și Raluca Pastramă. Artistul i-a aruncat vorbe grele fostei sale soții

Unul din motive, cel puțin din ce a dat de înțeles celebrul artist, este dorința sa de a fi mult mai prezent în viața fiicelor sale, Maria și Rosa.

În acest sens, artistul își dorea ca fetele sale să se mute la o școală privată, mult mai aproape de el, dar fosta soție nu era de acord. Ulterior, instanța de judecată avea să-i dea câștig de cauză artistului, acesta declarând ”Nu mi s-a părut penibil nici măcar că am deschis proces și l-am câștigat,” în cadrul emisiunii ”Un show păcătos”.

Ce mai au de împărțit Pepe și Raluca Pastramă

Deși duce o viață mult mai liniștită alături de noua sa parteneră, Yasmine Ody, apropiații artistului încă vorbesc despre ce mai au de împărțit Pepe și Raluca Pastramă.

Conform acestora, în cursul zilei de miercuri, 9 octombrie, Pepe a ajuns din nou în instanță, iar de data asta în calitate de pârât. Fosta soție a decis să deschidă un nou proces pe numele acestuia, motivul fiind tot legătura cu cele două fiice și orele de vizită stabilite de o primă instanță.

Ce mai au de împărțit Pepe și Raluca Pastramă. Artistul i-a aruncat vorbe grele fostei sale soții

Fetele, care locuiesc cu tatăl lor, nu primesc niciun fel de pensie alimentară din partea mamei, spun  apropiații. Într-un dialog cu cei de la Click!, artistul avea să dea detalii despre situația de acum:

„În primul rând m-a deranjat faptul că a depus o ordonanță președințială fără niciun motiv! Pentru așa ceva trebuie să existe o urgență, iar asta nu există!

Ca să demonstrezi urgența și pericolul trebuie să ai niște dovezi. Am înțeles azi (n.r.: ieri) din sala de judecată!

Am găsit o citație în care solicită să se judece de urgență, în lipsă, pe motiv că îi împiedic accesul la copii și de 3 săptămâni ea nu a mai venit să ia copiii!”, spune Pepe, conform sursei citate.

Artistul i-a aruncat vorbe grele fostei sale soții

Deși situația este una extrem de delicată, iar tensiunile dintre cei doi au crescut în ultima perioadă, pe fondul acestor acuzații și schimbări cerute de Raluca Pastramă. Se pare că nici răbdarea nu mai este cea care a fost înainte, astfel că artistul i-a aruncat vorbe grele fostei sale soții:

„E problema ei! Avem un acord parental semnat la notar în care eu am obligația de a lăsa copiii la ea, și dacă nu ar fi solicitat și nu aș fi lăsat copiii la ea, era altceva. Eu nu îmi încălcam acordul parental, pentru că așa avem înțelegerea! Sunt de acord să mergi cu ei în vacanțe, când e ziua ta, când e ziua mea. A venit duminică să o ia pe Rosa

(…)Nu are ce să facă. În principiu, aberația pe care a spus-o a fost că eu nu respect înțelegerea verbală! După 4 ani nu poți să vii în fața instanței să spui că ai avut o înțelegere verbală, să spui în fața instanței că nu s-a respectat!

Păi ai terminat Dreptul!  Noi am avut o înțelegere verbală! Nu a plătit în viața ei pensie alimentară, dacă îi dau fetele două săptămâni nu știe ce să facă cu ele, nu știe drumul spre școală, unde ai văzut așa ceva, să stea copiii o săptămână cu o săptămână la părinți! Nu poți să pui fetele să stea așa!”, a mai spus Pepe, deranjat de această situație, punând totul pe seama unui moft de-al fostei soții.

Ce mai au de împărțit Pepe și Raluca Pastramă. Artistul i-a aruncat vorbe grele fostei sale soții

Cum și dacă se va rezolva situația, rămâne ca instanța de judecată să se pronunțe, dar ceea ce este cert, este că ce mai au de împărțit nu este nici pe departe rezolvat.

Parteneri
Ion Țiriac, internat într-un spital din Viena. Miliardarul acuză probleme de sănătate
Redactia.ro
Fără cafea sau duș dimineața. Cele 5 obiceiuri pe care dacă le aplici după ce te-ai trezit îți vor schimba restul zilei, conform Harvard
Click.ro
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
Și-a făcut iubit cu nevastă și copii acasă! Artista a fost prinsă cu bărbatul însurat pe străzile din București! Incredibil!
Unica.ro
Pleacă de la Cotroceni. Klaus Iohannis a luat decizia
EVZ.ro
Ce face Irisha, după ce relația ei de iubire cu un bărbat însurat a fost făcută publică. Artista își ține viața personală privată, dar câteva detalii au ieșit la iveală | FOTO
Spynews
Ucraina este în doliu. Kievul confirmă tragedia: A murit
Capital.ro
Acasă la Medana și Alin Oprea. Doar în filme mai vezi așa ceva Fără exagerare, imaginile din casa lor întrec orice închipuire
Avantaje
REGULI noi pentru PENSIONARI. ACTELE trebuie DUSE la Casa de Pensii
Mediaflux
Daiana de la Mireasa, sezonul 7, imagine emoționantă cu burtica de graviduță. Când urmează să nască soția lui Dani / FOTO 
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Unde a plecat Mario Fresh după ce a confirmat despărțirea de Alexia Eram. Alături de cine s-a fotografiat artistul
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro