Pepe și Raluca Pastramă, întâlnire surpriză în public. Unde au fost văzuți cei doi

Pepe și Raluca Pastramă, întâlnire surpriză în public. Unde au fost văzuți cei doi
Unde au fost văzuți Pepe și Raluca Pastramă. Surpriză imensă!

Pepe și Raluca Pastramă au surprins pe toată lumea! Cei doi au divorțat cu doar câteva luni în urmă, dar iată că soarta i-a adus din nou împreună și au avut parte de o întâlnire surpriză chiar în public. Ce s-a întâmplat, de fapt?

Pepe și Raluca Pastramă s-au afișat împreună. La ce eveniment special au participat foștii soți

Motivul pentru care Pepe și fosta lui soție, Raluca Pastramă, s-au întâlnit este unul foarte serios. Cei doi au ales să meargă pe drumuri separate, dar încearcă să păstreze o relație cât se poate de bună de dragul fetițelor pe care le au împreună, Rosa și Maria.

Educația și creșterea micuțelor este pe primul lor pentru Pepe și Raluca Pastramă, așa că aceștia se implică în viața fiicelor lor cât se poate de mult, chiar dacă au divorțat.

Micuța Rosa a absolvit grădinița, așa că părinții ei au fost prezenți pentru a sărbători momentul emoționant trăit de fiica lor.

Se pare că foștii soți au trecut peste problemele de la începutul divorțului și au rămas în relații amiabile pentru Rosa și Maria, fiind prezenți amândoi ori de câte ori micuțele trec printr-un moment special din viața lor, așa cum a fost cazul și acum.

Adevărul despre relația dintre Pepe și Yasmine Ody. Ce detalii inedite s-au aflat

Pepe trăiește momente frumoase după divorț. Artistul și-a refăcut viața alături de Yasmine Ody, iar relația lui este extrem de puternică. Acesta nu se teme să se afișeze cu tânăra ce l-a cucerit ori de câte ori are ocazia, demonstrându-le tuturor că este foarte fericit.

În iulie, relația lui Pepe cu bruneta a avansat, iar acesta i-a făcut cunoștință cu fiicele sale. Cei patru au plecat la Paris, dar și la Cannes, unde au petrecut momente de neuitat. Acum, Giani Pascu, fratele artistului, a dat cărțile pe față și a spus ce se întâmplă în viața starului, de fapt.

„Dacă el nu vrea să facă tam-tam din toată situația asta, atunci îi voi respecta decizia. Tuturor ne-a fost greu, toamna trecută, când s-a întâmplat ce s-a întâmplat.

Am pus capul în pământ și nu am comentat nimic. La fel voi face şi acum, voi pune capul în pământ şi nu voi spune decât atât. Între acea perioadă şi prezent există o diferenţă.

Fratele meu, Pepe, astăzi e fericit. I se citeşte pe chip fericirea. E tot ce am de spus!”, a declarat Giani Pascu pentru Impact-Playtech.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI