09 iul. 2021 | 08:33

Înțelegerea secretă dintre Pepe și Raluca Pastramă. Am aflat tot ce au pus la cale (exclusiv)

Monden
Înțelegerea secretă dintre Pepe și Raluca Pastramă. Am aflat tot ce au pus la cale (exclusiv)
Intelegerea secreta dintre Pepe si Raluca Pastrama

Divorțul dintre Raluca Pastramă și Pepe i-a luat prin surprindere pe toți românii. După opt ani de căsnicie, Pepe și Raluca s-au separat, deși cele două vedete păreau foarte fericite împreună, tabloul familiei lor fiind completat perfect de către cele două fetițe ale lor, Maria și Rosa. Ce acord au semnat Pepe și Raluc. Le implică pe fiicele lor.

Înțelegerea secretă dintre Pepe și Raluca Pastramă

Lunile au trecut, iar cei doi foști soți și-ar fi refăcut viețile alături de alți parteneri. În timp ce Raluca Pastramă a postat o fotografie pe rețelele de socializare în care se săruta cu un bărbat misterios, Pepe și-a asumat relația cu modelul Yasmine Ody. Artistul și blondina au plecat într-o excursie romantică la Paris, acolo unde nu au fost singuri, ci acompaniați de cele două fiice ale cântărețului.

Pepe a reușit să le ia pe fiicele sale în excursie la Paris, alături de actuala lui iubită, după ce a făcut o înțelegere secretă cu Raluca Pastramă. Frumoasa brunetă a semnat o procură prin intermediul căreia Maria și Rosa au putut ieși din țară alături de celebrul lor tătic:

„Pepe și Raluca au rămas prieteni, se înțeleg mult mai bine după divorț. Fiecare a acceptat ideea că e normal ca celălalt să-și refacă viața și nu vor să-și pună piedici unul altuia. Ei au o relație deschisă și cu Rosa și cu Maria. Iar Raluca știa că fetele vor fi însoțite și de prietena lui Pepe.

La rându-i, Pepe e la curent cu tot ce face Raluca. Iar dacă Pepe se va hotărî să se însoare iar, cu siguranță fiicele lui vor fi domnișoare de onoare”, ne-a mărturisit o persoană din anturajul celor doi, în exclusivitate pentru impact.ro.

Pepe i-a dat acordul Ralucăi Pastramă de a se afișa cu noul ei iubit

În timp ce Raluca Pastramă i-a dat acceptul lui Pepe pentru a le scoate din țară pe cele două fetițe ale lor, mama Rosei și a Mariei a primit acceptul lui Pepe de a se afișa în public cu noul ei iubit.

Pe de altă parte, povestea de dragoste dintre artist și make-up artistul Yasmine pare să meargă din ce în ce mai bine. Deși și-a asumat relația acum ceva timp, fostul câștigător de la Te Cunosc de Undeva susține că sunt abia la început și nu

„Nu vreau să dau momentan nicio declarație pentru că suntem foarte la început. Dacă vorbesc acum, m-aș grăbi. Dacă aș spune acum că am o relație, și peste două luni nu vom mai fi împreună. Înțelegeți de ce nu vreau să vorbesc”, a declarat Pepe, acum ceva timp.

Noua parteneră a lui Pepe are 26 de ani, este fotomodel și make-up artist. Cei doi se cunosc încă din timpul căsniciei lui Pepe, de acum 4 ani, când tânăra l-a machiat pe artist pentru videoclipul piesei „Sentimente intense”.

Parteneri
O mamă rămasă văduvă și-a crescut singură cei trei copii mici. Peste ani a fost abandonată de cei cărora le-a dat viață. Nici măcar atunci când s-a îmbolnăvit nu a fost vizitată. Drama prin care a trecut
Redactia.ro
Testul auto la care au picat și șoferii experimentați: care este ordinea de trecere în intersecție?
Click.ro
VIDEO. S-au înecat sub ochii rudelor: Scene de haos în Congo după ce un feribot supraîncărcat s-a scufundat
Digi24
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
A albit de tot și nu-l mai recunoști! În urmă cu câțiva ani, toate femeile visau la el. Acum pare altă persoană! Spune drept, îți dai seama cine e în poze?
Unica.ro
Cine este soția personajului principal din serialul Iubire cu parfum de lavandă. O ține departe de lumina reflectoarelor
EVZ.ro
Cine este Loredana Salanță, câștigătoarea Miss Universe România 2024. Este mămică și a mai reprezentat țara noastră și la alte concursuri de frumusețe
Spynews
Decizia ISTORICĂ luată de Putin. A dat ordinul cel mare. Rusia porneşte atacul
Capital.ro
Adrian Enache și Sorin Ovidiu Vântu, cei mai fericiți cuscri și bunici! Nepoțica lor a împlinit un an! “I-am făcut ziua, i-am rupt turta”. Cum se descurcă SOV cu cea mică
Avantaje
AVERTISMENT de RĂZBOI al RUSIEI! CONFRUNTAREA cu OCCIDENTUL, fără PRECEDENT! Se anunță CATASTROFA
Mediaflux
Ce relație are acum Cătălin Botezatu cu copiii lui. Designerul și-a ținut familia privată: ”Asta e cel mai important”
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Andi Constantin, fostul concurent Burlacul, iubește din nou! Cine e și cum arată femeia superbă care l-a cucerit
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro