10 oct. 2024 | 17:53

Cât costă celebrul parfum ce miroase a cartofi. De unde poți cumpăra cea mai controversată aromă a anului 2024

Diverse
Cât costă celebrul parfum ce miroase a cartofi. De unde poți cumpăra cea mai controversată aromă a anului 2024
Un nou concurent a apărut pe piață

În lumea creatorilor de parfumuri, inventivitatea este la loc de mare cinste. Așa că, nu ar trebui să ne mire faptul că azi vorbim despre un parfum aparte, și anume celebrul parfum ce miroase a cartofi. Deși ai crede că este ieftin, s-ar putea să ai surprize. Tocmai de aceea am decis să aflăm cât costă celebrul parfum ce miroase a cartofi, și de unde poți cumpăra cea mai controversată aromă a anului 2024.

Sunt cel puțin 6, cele mai scumpe parfumuri din lume

Când vine vorba de lux și opulență, printre primele lucruri care-ți pot da acest sentiment sunt parfumurile, și nu orice fel de parfum. Cele mai scumpe 6 parfumuri din lume în 2024 redefinesc luxul și rafinamentul, captivând pasionații de parfumuri la nivel global.

Cât costă celebrul parfum ce miroase a cartofi. De unde poți cumpăra cea mai controversată aromă a anului 2024

Aceste parfumuri exclusive sunt create din cele mai rare ingrediente, întruchipând eleganța și calitatea de neegalat. Luxul transcende domeniul și îmbrățișează cele mai fine plăceri ale vieții. Iată și care este lista cu cele mai scumpe parfumuri din lume:

1. Shumukh: Cel mai scump parfum din lume

Aflat la apogeul luxului, Shumukh deține titlul de cel mai scump parfum din lume în 2024, cu un preț uluitor de 1,29 milioane de dolari.

2. Sticla de parfum DKNY Golden Delicious Million Dollar

Sticla de parfum DKNY Golden Delicious Million Dollar Fragrance Bottle reprezintă o mărturie a luxului extravagant și a meșteșugului meticulos.

3. Parfumul Clive Christian No. 1 Imperial Majesty

Parfumul Clive Christian No. 1 Imperial Majesty reprezintă un epitom al luxului în lumea parfumurilor, capturând esența opulenței cu măiestria sa rafinată și ingredientele rare.

4. Baccarat Les Larmes Sacrees de Thebes

Baccarat Les Larmes Sacrées de Thèbes reprezintă o mărturie a vârfului luxului în lumea parfumeriei. Acest parfum rafinat este adăpostit într-un flacon uimitor de cristal în formă de piramidă, o capodoperă realizată de renumitul producător de cristal Baccarat.

Cât costă celebrul parfum ce miroase a cartofi. De unde poți cumpăra cea mai controversată aromă a anului 2024

Baccarat Les Larmes Sacrees de Thebes

5. Chanel Grand Extrait

Chanel Grand Extrait este o mărturie a eleganței atemporale și a luxului sinonim cu marca Chanel. Cu un preț uimitor, acest parfum rafinat este un amestec de ingrediente rare și prețioase, meticulos lucrate pentru a crea un parfum captivant și de durată.

6. Clive Christian No. 1

Clive Christian No. 1 continuă să își păstreze locul printre cele mai scumpe parfumuri din lume în 2024. Acest parfum este renumit pentru amestecul său bogat de ingrediente rare și luxoase, inclusiv lemn de santal indian, vanilie de Tahiti și ylang-ylang.

Cât costă celebrul parfum ce miroase a cartofi

Dar, în această lume a simțurilor, savorilor și luxului, se pare că un nou concurent a apărut pe piață, și vorbim aici despre celebrul parfum ce miroase a cartofi.

De fapt, este un parfum care miroase a cartofi prăjiți. și care s-a dovedit a fi la fel de irezistibil ca și alimentele fast-food de bază, după ce s-a vândut aproape instantaneu.

Cât costă celebrul parfum ce miroase a cartofi. De unde poți cumpăra cea mai controversată aromă a anului 2024

Idaho Potato Commission (IPC) a lansat parfumul în ediție limitată. ‘Frites by Idaho’, chiar la timp pentru Ziua Îndrăgostiților, iar fanii abia așteptau să pună mâna pe o sticlă.

„Formulat din uleiuri esențiale și cartofi distilați din Idaho, acest parfum întruchipează esența irezistibilă a cartofilor din Idaho.”, potrivit descrierii de pe site-ul agenției de stat.

Sticlele, realizate din cristal, de 1,7 uncii au fost vândute cu 1,89 de dolari bucata, aproximativ prețul unei porții mari de cartofi prăjiți, și au fost epuizate în câteva ore.

De unde poți cumpăra cea mai controversată aromă a anului 2024

Ideea parfumului unic a apărut în urma unui sondaj național recent realizat de Pollfish, care a arătat că aproape 90% dintre americani găsesc mirosul cartofilor prăjiți „irezistibil”.

„Fie că vă aflați la un restaurant drive through sau luați masa la restaurant, este aproape imposibil să nu luați un cartof prăjit și să mușcați din el înainte de a vă apuca de mâncat. Mirosul este prea bun pentru a rezista.”, a explicat președintele și directorul general al IPC, Jamey Higham.

Comisia din Idaho pune la dispoziția celor dependenți de cartofi și alte produse din cartofi, inclusiv un suport pentru cartofi prăjiți, cărți de joc cu cartofi din Idaho, un camion miniatural pentru transportul cartofilor și un „Spuddy Buddy” . În ceea ce privește de unde poți cumpăra parfumul, după cum bine se înțelege, locul este chiar Idaho Potato Commission.

Parteneri
Ion Țiriac, internat într-un spital din Viena. Miliardarul acuză probleme de sănătate
Redactia.ro
Fără cafea sau duș dimineața. Cele 5 obiceiuri pe care dacă le aplici după ce te-ai trezit îți vor schimba restul zilei, conform Harvard
Click.ro
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
Și-a făcut iubit cu nevastă și copii acasă! Artista a fost prinsă cu bărbatul însurat pe străzile din București! Incredibil!
Unica.ro
Alexia Eram l-a uitat rapid pe Mario Fresh. Cine o face fericită
EVZ.ro
Ce face Irisha, după ce relația ei de iubire cu un bărbat însurat a fost făcută publică. Artista își ține viața personală privată, dar câteva detalii au ieșit la iveală | FOTO
Spynews
Acasă la Medana și Alin Oprea. Doar în filme mai vezi așa ceva Fără exagerare, imaginile din casa lor întrec orice închipuire
Avantaje
RĂSTURNARE DE SITUAȚIE privind ADERAREA la Schengen. AUSTRIA a făcut ANUNȚUL
Mediaflux
Daiana de la Mireasa, sezonul 7, imagine emoționantă cu burtica de graviduță. Când urmează să nască soția lui Dani / FOTO 
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Unde a plecat Mario Fresh după ce a confirmat despărțirea de Alexia Eram. Alături de cine s-a fotografiat artistul
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro