Monica Gabor, vizită fulger în Dubai. Ce a făcut acolo pentru Ramona, sora ei

Monica Gabor, vizită fulger în Dubai. Ce a făcut acolo pentru Ramona, sora ei
De ce a zburat Monica Gabor urgent in Dubai, la sora ei Ramona

Monica și Ramona Gabor își trăiesc cei mai frumoși ani de viață fiind înconjurate de lux și opulență în colțuri diferite ale lumii, Malibu și Dubai. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu și-a vizitat sora mai mică în Dubai, acolo unde s-au reunit pentru o ocazie specială. Despre ce este vorba.

Ce reușită a bifat Ramona Gabor. Sora Monica a fost alături de ea!

Monica Gabor este extrem de apropiată de surioara ei mai mică, Ramona, motiv pentru care mereu încearcă să fie alături de ea cu ocazia evenimentelor speciale, chiar dacă cele două trăiesc în colțuri diferite ale globului pământesc.

Recent, partenera de viață a lui Mr. Pink și-a anunțat urmăritorii de pe rețelele sociale faptul că este plecată într-o mini excursie în Dubai, pentru a fi alături de surioara ei Ramona.

Evenimentul în cauză este unul fericit, fiind vorba de gama de parfumuri Gabor Prive, lansată de Ramona Gabor acum câțiva ani,

Se pare că afacerea surorii Monicăi Gabor este din ce în ce mai prosperă, iar acum parfumul de lux al Ramonei a intrat oficial în Dubai Mall, motiv de sărbătoare pentru cele două surori originare din Bacău.

Monica Gabor i-a transmis un mesaj emoționant surorii sale Ramona, pe Instagram, acolo unde fosta soție a lui Irinel Columbeanu a postat o fotografie spectaculoasă cu cele două.

Îmbrăcate din cap până în picioare cu haine semnate de cele mai mari branduri, printre care Prada, Chanel și Fendi. Monica Gabor i-a mărturisit Ramonei cât de mândră este de ea.

„Surorile au grijă una de cealaltă, se sprijină și sunt acolo una pentru cealaltă, la bine și la greu. Ești surioara mea perfectă și sunt mândră de tine!”, este mesajul de susținere pe care Monica Gabor i l-a transmis surorii sale.

Emoționată și încântată de sprijinul surorii sale, Ramona i-a mulțumit Monicăi, pe Instagram, declarându-și iubirea de soră.

„Cât de dulce! Te iubesc!”, i-a scris Ramona Gabor.

Cât costă un parfum semnat de Ramona Gabor

Ramona Gabor se bucură de o viață luxoasă și de o afacere prosperă în Dubai, țara în care locuiește de aproape 12 ani. Fostul model și-a deschis propria linie de parfumuri, Gabor Prive, sticluțe pe care le vinde la prețul de 150 de euro bucata.

Sora mai mică a Monicăi Gabor și-a făcut un renume în industria modei și a frumuseții, fiind mândră de reușitele sale pe plan profesional. Deși începuturile sale în Emirate au fost modeste, în prezent, Ramona Gabor se bucură de un trai luxos și lipsit de griji.

Gama de parfumuri Gabor Prive conține 10 arome distincte, atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Parfumurile comercializate au note orientale și vin în sticluțe aurii, negre și roșii.