Câți bani costă un burger cu cartofi prăjiți în restaurantul lui Serghei Mizil. Prețurile sunt piperate

Câți bani costă un burger cu cartofi prăjiți în restaurantul lui Serghei Mizil. Prețurile sunt piperate
Cati bani costa un burger cu cartofi prajiti in restaurantul lui Serghei Mizil. Preturile sunt piperate

Serghei Mizil deține unul dintre cele mai populare restaurante cu specific italienesc din București. Localul afaceristului este mereu aglomerat și se bucură de cele mai bune recenzii și recomandări. Cât costă meniul la restaurantul său și care sunt cele mai populare preparate pe care românii le consumă acolo.

Cât te costă o cină la restaurantul lui Serghei Mizil din Capitală

Restaurantul lui Serghei Mizil are specific italienesc și servește antreuri ca în Florența sau Milano. Clienții care își doresc să aibă parte de o experiență italiană ca la carte și vor să guste unele dintre cele mai gustoase preparate vor scoate din buzunar sume care nu sunt pentru orice tip de buzunar.

Pe lista de antreuri, iubitorii de mâncare bună regăsesc bruschete cu roșii la prețul de 18 lei, crostini cu anchois sau brânză, care costă 21 de lei, tartar de somon la 43 de lei sau brânzeturi fine pane cu sos de fructe de pădure și miere cu parfum de trufe albe pentru numai 37 de lei.

Pentru cei care vor să savureze un platou de tip fast-food, un burger costă 44 de lei, iar pentru o porție de cartofi prăjiți ca garnitură mai scoți din buzunar încă 12 lei, conform meniului de pe site-ul restaurantului.

O cină cu burger și cartofi prăjiți te costă suma de 56 de lei, iar dacă dorești să consumi și o băutură răcoritoare sau alcoolică, prețul te poate duce și la 80 – 90 de lei.

Cât plătești pentru o porție de fructe de mare la restaurantul La Cena

Pentru cei care preferă un gust special și adoră să-și răsfețe papilele gustative cu un preparat pretențios, în restaurantul lui Serghei Mizil poți comanda mușchi de vită cu trufe negre la prețul de 99 de lei.

De asemenea, mai poți servi cubulețele de mușchi de vită cu mix de salate fine, dish pentru care vei scoate din buzunar 66 de lei, iar mușchiul de vită feliat cu sos de brânză afumată și fulgi de migdale prăjite pot fi comandate la același preț, la fel ca și un șnițel care costă tot 66 de lei.

Iubitorii de pește și fructe de mare pot savura o porție delicioasă de creveti în sos dulce picant pentru 45 de lei, ton roșu cu susan si wasabi sau la gratar la 59 de lei, calamari la grătar pentru 48 de lei sau tartar de ton cu avocado, dacă plătesc 49 de lei.