03 oct. 2024 | 17:00

Michael Schumacher ar putea să aibă o a doua apariție publică după nunta fiicei sale. Noi detalii despre cum comunică fostul pilot cu familia sa

Diverse
Michael Schumacher ar putea să aibă o a doua apariție publică după nunta fiicei sale. Noi detalii despre cum comunică fostul pilot cu familia sa
„Doar trei persoane îl pot vizita”

Zilele trecute presa germană vorbea de o posibilă primă apariție a fostului pilot de Formula 1, la nunta fiicei sale. Acum alte publicații speculează faptul că Michael Schumacher ar putea să aibă o a doua apariție, apărând și noi detalii despre cum comunică fostul pilot cu familia sa.

Se speculează că Michael Schumacher ar putea să aibă o a doua apariție publică

Conform unor publicații occidentale, precum Walesonline, după presupusa apariție la nunta fiicei sale, speculează noi zvonuri. Conform acestora, se speculează că Michael Schumacher ar putea să aibă o a doua apariție publică.

Michael Schumacher se pare că va ieși pentru a doua oară în public după nunta fiicei sale. Pe de altă parte, Manchester Evening News a raportat că legenda Formulei 1 și-a făcut recent prima apariție publică în aproape un deceniu, participând la nunta fiicei sale Gina.

Michael Schumacher ar putea să aibă o a doua apariție publică după nunta fiicei sale. Noi detalii despre cum comunică fostul pilot cu familia sa

Se crede că îndrăgita figură sportivă a fost prezentă atunci când Gina s-a căsătorit cu Iain Bethke în somptuoasa lor casă din Majorca, în apropiere de elegantul Port d’Andratx.

Conform publicațiilor amintite, acum se speculează faptul că fostul pilot ar putea participa la nunta fiului său, Mick Schumacher care s-a logodit iubita sa Laila Hasanovic.

O nouă nuntă în familia Schumacher?

Celebrul fotomodelul a dat cumva de înțeles că ar putea avea loc o potențială căsătorie cu Schumacher Jr, care acum par să fie confirmate. O fotografie sugestivă a fost distribuită pe Instagram de viitoarea mireasă, cu o mână pe care se află un inel.

Mick Schumacher, în vârstă de 25 de ani, încă nu a anunțat evenimentul pe rețelele de socializare, deși se pare că este doar o chestiune de timp. Prin urmare, se așteaptă ca tatăl lor, Michael, să fie prezent la nunta lor, având în vedere că a putut să o vadă pe Gina căsătorindu-se.

Michael Schumacher ar putea să aibă o a doua apariție publică după nunta fiicei sale. Noi detalii despre cum comunică fostul pilot cu familia sa

Mick Schumacher & Laila Hasanovic

Pe plan profesional pentru Mick, viitorul său în curse pare mai puțin sigur. În urma plecării sale de la Haas la sfârșitul anului 2022, el a preluat un rol la Mercedes și are șanse mici de a obține un loc de pilot principal în 2025.

Familia Schumacher a trecut printr-o perioadă traumatizantă

Familia Schumacher a trecut printr-o perioadă traumatizantă după ce septuplul campion mondial Michael a suferit leziuni cerebrale care i-au schimbat viața după accidentul din decembrie 2013.

Celebrul pilot, în vârstă de 47 de ani, a avut parte de o tragedie în urmă cu 11 ani, în timp ce schia în Alpii francezi, când a suferit un traumatism cranian grav în urma unei coliziuni cu o stâncă.

Michael Schumacher ar putea să aibă o a doua apariție publică după nunta fiicei sale. Noi detalii despre cum comunică fostul pilot cu familia sa

După o perioadă îndelungată de comă indusă medical, Schumacher se află în prezent sub îngrijirea permanentă a soției sale, Corinna, alături de o echipă medicală dedicată.

El a petrecut mai multe luni într-o comă indusă medical înainte de a fi adus înapoi la reședința sa din Lacul Geneva în septembrie 2014.

Au apărut noi detalii despre cum comunică Michael Schumacher cu familia sa

Familia Schumacher a păstrat secretul cu privire la starea sa de sănătate, doar câteva persoane fiind la curent cu toate detaliile privind starea de sănătate a septuplului campion mondial.

Cu toate acestea, anumite persoane au dezvăluit publicului detalii despre convalescența sa, printre care Elisabetta Gregoraci, fosta parteneră a fostului șef al F1 Flavio Briatore, care a lăsat să se înțeleagă că Schumacher „comunică doar prin ochii”.

„Michael nu vorbește, el comunică doar cu ochii. Doar trei persoane îl pot vizita și eu știu cine sunt. S-au mutat în Spania, iar soția lui a înființat un spital în acea casă”, relatează Mirror.

Noi detalii despre cum comunică fostul pilot cu familia sa

Elisabetta Gregoraci

În toată această perioadă de 11 ani, toate informațiile privind starea de sănătate a celebrului pilot de Formula 1 nu au trecut fără controlul vigilent al Corinnei, inclusiv asupra vizitatorilor.

Chiar și în absența lui Schumacher din ochii publicului, el nu este niciodată departe de mintea celor din comunitatea de curse. Jean Todt, fostul șef al Ferrari, a oferit ocazional informații despre starea lui Schumacher după accident.

El a recunoscut munca admirabilă pe care familia a făcut-o de atunci, deși a subliniat schimbările semnificative ale prietenului său, spunând că Schumacher nu mai este același ca înainte.

Parteneri
Ce se întâmplă când auzi cucuveaua cântând
Redactia.ro
Adevărata față a vedetelor. Cum se comportă în realitate, când se închid camerele de filmat: „Bețiv mare (...) poate cel mai dubios dintre toți”
Click.ro
„E toată mașina ruptă pe dedesubt. Uitați-vă ce crater e acolo”. Mărturiile șoferilor care au căzut în groapa uriașă de pe șosea
Digi24
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
Prima apariție publică a lui Michael Schumacher, după accidentul din 2013. Fostul campion a participat la nunta fiicei sale
Unica.ro
Pensiunea Andreei Esca, scumpă foc. Cât costă cazarea
EVZ.ro
Alexia Eram și Mario Fresh s-au despărțit. De ce ar fi ajuns la separare. Au aniversat opt ani de relație în urmă cu două luni
Spynews
Când vine marele cutremur. Cum se pregătește România: Sunt mai greu de pus în practică.
Capital.ro
Adrian Enache și Sorin Ovidiu Vântu, cei mai fericiți cuscri și bunici! Nepoțica lor a împlinit un an! “I-am făcut ziua, i-am rupt turta”. Cum se descurcă SOV cu cea mică
Avantaje
ARMATA ROMÂNĂ, misiune DIFICILĂ în LIBAN! Anunțul MApN
Mediaflux
Cum i-a spus Karmen Simionescu fiicei sale că va divorța de Bogdan Căplescu. Artista nu i-a ascuns nimic fetiței sale: ”Știe prin ce am trecut”
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Radu Vâlcan, imagini de pe patul de spital. Ce mesaj a transmis prezentatorul Insula Iubirii
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro