19 apr. 2023 | 12:36

Jurnaliștii de la revista „Die Aktuelle” se laudă că au făcut un interviu cu Michael Schumacher. „Chiar a spus toate astea?”. Scandal uriaș, după publicarea materialului

Sport
Jurnaliștii de la revista „Die Aktuelle” se laudă că au făcut un interviu cu Michael Schumacher. „Chiar a spus toate astea?”. Scandal uriaș, după publicarea materialului

Michael Schumacher a acordat un interviu, după aproape zece ani de la accidentul groaznic de pe pârtia de ski. Cel puțin așa au încercat să lase impresia jurnaliștii de la „Die Aktuelle”. Gestul lor a stârnit un val de critici pe internet.

Primul interviu cu Michael Schumacher?

Despre Michael Schumacher se știu foarte puține lucruri. Acum zece ani a suferit un accident groaznic pe o pârtie de ski, iar de atunci familia a păstrat cu sfințenie secretul privind starea de sănătate a fostului campion mondial de Formula 1.

Ori de câte ori a fost întrebată legată de acest subiect delicat soția pilotului, Corinna Schumacher, a evitat elegant răspunsul, chiar dacă în unele momente a părut că-i dau lacrimile. Jurnaliștii nu au aflat mare lucru, deși echipe întregi de paparazzi, având la dispoziție bugete impresionante, au căutat peste tot. A existat chiar un film în care au vorbit toți membrii familiei pilotului german, dar nu au existat detalii în acest sens.

În aceste condiții, apariția unui interviu cu Michael Schumacher a surprins și a ridicat numeroase semne de întrebare. Jurnaliștii revistei „Die Aktuelle” „au vândut” așa povestea și au spus că este vorba despre un interviu cu marele campion. S-a dovedit că este vorba de gest de prost gust.

Jurnaliștii au folosit pentru acest „dialog” inteligența artificială. Este vorba de un site, care permite utilizatorilor să poarte convorbiri fictive cu diferite personaje cunoscute. Răspunsurile sunt oferite de un robot. De altfel, la finalul materialului, într-o notă din subsol, se spune așa: „Michael Schumacher chiar a spus toate astea? Interviul a fost online. Pe o pagină care are legătură cu inteligența artificială, sau pe scurt AI”.

Este adevărat că mulți cititori nu au „picat” în această plasă. Se știe că sunt foarte puține persoane care știu situația exactă, dar toți cei care au informații au decis să păstreze tăcerea în legătură cu această poveste dureroasă. Se bănuiește că după ce a fost în comă, fostul pilot și-ar fi revenit foarte puțin și că cei din familia reușesc foarte rar să comunice cu el, cu ajutorul semnelor. Unii spun că s-ar afla într-o stare vegetativă și că ar trăi doar cu ajutorul aparatelor.

CV-ul lui Michael Schumacher

Michael Schumacher este considerat unul dintre cei mai mari piloți din istoria „Marelui Circ”. A câștigat șapte titluri mondiale, cinci dintre ele consecutive și a stabilit o mulțime de recorduri.

Din păcate, în decembrie 2013, Schumacher a suferit un accident grav la ski in Franta, care i-a afectat sănătatea. El a suferit un traumatism cranian sever si a fost transportat de urgență la spital, cu un elicopter care l-a ridicat pe pârtie. A fost în comă, iar acum este sub tratament medical. Pentru mulți fani el este încă un etalon de inspirație și un simbol al dedicării și performanței în sport și în viață.

Parteneri
Ce se întâmplă când auzi cucuveaua cântând
Redactia.ro
Locatarul unui bloc, deranjat de o escortă care s-a mutat deasupra lui! Femeia l-a terorizat cu zgomotele din timpul partidelor de amor: „Am fost să discut cu ea”
Click.ro
Coșmar în parcare! Zeci de mașini vandalizate cu un mesaj bizar în Sectorul 4
Digi24
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
Prima apariție publică a lui Michael Schumacher, după accidentul din 2013. Fostul campion a participat la nunta fiicei sale
Unica.ro
De ce nu au voie cu barbă piloții. Își pot lăsa perciuni...
EVZ.ro
Alexia Eram și Mario Fresh s-au despărțit. De ce ar fi ajuns la separare. Au aniversat opt ani de relație în urmă cu două luni
Spynews
Doliu în România. S-a stins un mare om de afaceri. A reușit să-și construiască un imperiu
Capital.ro
Adrian Enache și Sorin Ovidiu Vântu, cei mai fericiți cuscri și bunici! Nepoțica lor a împlinit un an! “I-am făcut ziua, i-am rupt turta”. Cum se descurcă SOV cu cea mică
Avantaje
O TAXĂ NOUĂ pe capul românilor. PLĂTESC cei care STAU LA BLOC
Mediaflux
Cum i-a spus Karmen Simionescu fiicei sale că va divorța de Bogdan Căplescu. Artista nu i-a ascuns nimic fetiței sale: ”Știe prin ce am trecut”
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Radu Vâlcan, imagini de pe patul de spital. Ce mesaj a transmis prezentatorul Insula Iubirii
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro