18 sept. 2024 | 14:12

Unde s-a ascuns bărbatul care a provocat incendiul de la Palatul Parlamentului. Se întorsese recent din Italia, unde ar fi avut probleme cu legea

News
Unde s-a ascuns bărbatul care a provocat incendiul de la Palatul Parlamentului. Se întorsese recent din Italia, unde ar fi avut probleme cu legea
Riscă ani grei de închisoare acum!

În cursul zilei de ieri, în incinta Parlamentului României a avut loc un incident, în urma căruia chioșcul de suveniruri a fost incendiat. Considerat a fi un atac, autoritățile au închis toate căile de acces, iar poliția, în alertă, a trecut la identificarea și căutarea făptașului care reușise să fugă. Ulterior, în mai puțin de 12 ore de la incident, era identificat și dus în arestul poliției, aflându-se și unde s-a ascuns bărbatul care a provocat incendiul de la Palatul Parlamentului. Din primele date s-a mai aflat că se întorsese recent din Italia, unde ar fi avut probleme cu legea.

Polițiștii români l-au prins pe autorul atacului din Parlament

Așa cum relatam la ora incidentului, un incendiu a fost declanșat de un suspect la chioșcul de suveniruri din cadrul Parlamentului României.

În urma incidentului cel puțin 300 de persoane erau evacuate, iar angajata chioșcului suferea un atac de panică, având nevoie de îngrijiri medicale.

Din primele informații incidentul era considerat un atac în Parlamentul României, asfel intrând în acțiune planul de urgență, declanșat de serviciul de securitate din clădire, Jandarmeria Română și reprezentanții Poliției.

Unde s-a ascuns bărbatul care a provocat incendiul de la Palatul Parlamentului

Din imaginile de pe camerele de luat vederi avea să fie identificat și suspectul acestui incident, camerele surprizând inclusiv momentul în care acesta declanșa incendiul.

Până la sosirea echipaelor de poliție, acesta reușea să fugă de la fața locului, scunzându-se ulterior în hotelul unde ra caza, situat în Sectorul 3 al Capitalei, foarte aproape de Secția 11 de Poliție.

Ulterior, în mai puțin de 12 ore de la incident, bărbatul avea să fie identificat și ridicat de polițiști, fiind dus în arest.

Nicușor Ochiană riscă acum ani grei de închisoare

Identificat ca fiind Nicușor Ochiană, în vârstă de 56 de ani și originar din comuna  Ștefan cel Mare, județul Vaslui, riscă acum ani grei de închisoare. Conform surselor din ancheta declanșată, bărbatul ar fi justificat gestul, dând vina pe clasa politică.

Din aceleași informații furnizate de surse din anchetă, mai reiese că Nicușor Ochiană se întorsese de curând din străinătate, mai exact din Italia, unde ar fi avut, de asemenea, probleme cu legea. Se pare că aici ar fi fost prins de carabinieri conducând sub influența băturilor alcoolice.

Acum, după arestare, conform surselor judicaire, se consideră că gestul său a fost unul premeditat, fără a vea vreo legătură cu angajata chioșcului, dar riscă cel puțin 7 ani de închisoare, sentință ce va fi stabilită ulterior de o instanță de judecată pe baza probelor administrate dosarului penal.

Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Victor Slav și Selina, ceartă pe mâncare. Tensiuni uriașe în cuplu
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Adevărul despre Traian Băsescu. Nimeni n-a știut. Ce a făcut pe timpul lui Ceaușescu
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
Cine era ȘOFERUL MORT în accidentul de TRAMVAI! RĂSTURNARE ȘOCANTĂ de SITUAȚIE
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro