13 sept. 2024 | 11:40

Motivul pentru care Silvia Ioniță a fost concediată de la Kanal D. Blondina a părăsit televiziunea după 15 ani

Emisiuni TV
Motivul pentru care Silvia Ioniță a fost concediată de la Kanal D. Blondina a părăsit televiziunea după 15 ani
Silvia Ioniță: „Vă mulțumesc pentru anii în care mi-ați fost alături”

Media din România trece prin schimbări importante, dar nu toate și de bun augur. După mai bine de 15 ani, prezentatoarea știrilor Kanal D, Silvia Ioniță, a fost concediată. Ulterior anunțului, s-a aflat și care a fost motivul pentru care Silvia Ioniță a fost concediată de la Kanal D.

Turcii de la Kanal D, puși pe schimbări majore

Deși se lăudau în 2023 cu audiențe masive, mai ales după venirea în echipa Kanal D a celebrului Dan Negru, se pare că proprietarii postului sunt puși pe schimbări majore.

Una dintre ele, de altfel surprinzătoare, este aducerea la pupitrul știrilor a lui Cosmin Cernat, în locul celei care a prezentat cele mai importante știri timp de 15 ani.

Motivul pentru care Silvia Ioniță a fost concediată de la Kanal D. Blondina a părăsit televiziunea după 15 ani

Așas e face că, printr-un comunicat emis recent, Kanal D anunța schimbarea, și tot atunci se afla că, de fapt, Silvia Ioniță era concediată.

Celebra prezentatoare a fost în echipa redacțională de la prima emisie a postului deținut de turci, iar plecarea ei vine după cea a Simonei Pătuleasa de acum o săptămână, așa cum anunțau cei de la paginademedia.

Care a fost motivul pentru care Silvia Ioniță a fost concediată de la Kanal D

Ajunsă astăzi la 51 de ani, Silvia Ioniță a fost imaginea principalului buletin informativ al postului, de la înființare și până astăzi.

În toți acești 15 ani, blonda de 51 de ani a prezentat zilnic știrile, inclusiv buletinele de weekend de la ora 12:00. Într-un mesaj publicat pe contul de Instagram, fosta vedetă Kanal D, le mulțumea celor care au urmărit-o în toți acești ani pe micile ecrane:

„Oamenii mei dragi, vă mulțumesc pentru anii în care mi-ați fost alături, pentru fidelitate, prietenie, încredere, gânduri bune, pentru tot ce am construit aici, ca relație, preț de 17 ani!

Cu toată această copleșitoare încărcătură emoțională primită, merg mai departe! Așa sunt eu, mă încăpățânez să cred că, până la urmă, viața este despre emoții, despre finețea trăirilor și despre mai nimic material, și cu voi in inimă, o voi construi la fel!

Urați-mi de bine și să ne revedem sănătoși curând! Cu recunoștință pentru tot ce m-ați lăsat să trăiesc și să înțeleg, vă îmbratișez!”, scria, în urmă cu 9 ore, Silvia Ioniță.

Motivul pentru care Silvia Ioniță a fost concediată de la Kanal D. Blondina a părăsit televiziunea după 15 ani

„Silvia Ioniţă a fost un pilon important al echipei noastre”

Motivul, care poate fi doar speculat, este că cei din conducere vor să împrospăteze cumva emisiunile, și din acest motiv s-a decis renunțarea la colaborare.

„De-a lungul anilor, Silvia a fost un exemplu de profesionalism, dedicare şi integritate, aducând în fața publicului cele mai importante evenimente și informații cu obiectivitate și claritate.

Silvia Ioniţă a fost un pilon important al echipei noastre, contribuind la succesul emisiunilor de ştiri şi suntem recunoscători pentru tot ceea ce a realizat şi pentru modul în care a reprezentat valorile jurnalismului corect și responsabil.

Îi urăm mult succes în toate proiectele viitoare, fie ele personale sau profesionale”, se arată în comunicatul emis de Kanal D.

Cosmin Cernat preia ștafeta știrilor

Cunoscut deja în media românească, și cu o vastă experiență în televiziune, de pe vremea când activa în TVR, Cosmin Cernat este alegerea producătorilor de a prelua ștafeta de la cea care a plecat, Silvia Ioniță.

Motivul pentru care Silvia Ioniță a fost concediată de la Kanal D. Blondina a părăsit televiziunea după 15 ani

De altfel, celebrul prezentator TV recunoaște că formația sa este de știrist și că se bucură de noua alegere:

 „Eu sunt ştirist de formaţie. Am învăţat meserie, în TVR, de la Paul Şoloc, Victor Ionescu sau Ilie Ciurescu; poate pentru cei tineri aceste nume nu sunt cunoscute, dar ei au format mulţi oameni de valoare ca prezentatori.

La Kanal D tot la ştiri am început, chiar dacă am făcut productie, radio, comentariu sportiv sau reality show.  Sunt foarte bucuros să le aduc oamenilor informaţia importantă, relevantă în fiecare weekend”, a spus Cosmin Cernat.

Vedeta va prezenta știrile de weekend, conform comunicatului, cele de la ora 12:00, respectiv ora 18:00, în fiecare zi de sâmbătă și duminică.

Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
De ce a lipsit Ceaușescu la inaugurarea metroului
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Plata cu cardul. Se dau banii înapoi. Anunț pentru românii care plătesc mereu cu cardul bancar
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
TRUMP scoate ATU-UL campaniei! ÎNTÂLNIREA surpriză care îl va ÎNFURIA pe PUTIN
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro