09 sept. 2024 | 15:02

Ce mari au crescut copiii Valentinei Pelinel și ai lui Cristi Borcea. Gemenele sunt absolut superbe

Diverse
Ce mari au crescut copiii Valentinei Pelinel și ai lui Cristi Borcea. Gemenele sunt absolut superbe
Valentina Pelinel: „Vreau să petrec timp și cu copiii”

Pentru mulți dintre noi, ziua de 9 septembrie ete o zi a emoțiilor, mai ales dacă avem prichindei care pășesc pentru prima oară într-o clasă. Același lucru este și pentru Valentina Pelinel și Cristi Borcea, iar astfel fanii au putut vedea ce mari au crescut copiii Valentinei Pelinel și ai lui Cristi Borcea.

Prima zi de școală pentru copiii Valentinei Pelinel și ai lui Cristi Borcea

Ziua de azi a fost, și este o ziu plină pentru toți părinții cu prichindei în clasa zero, sau mai mari. Pentru toți a sunat primul clopoțel din anul școlar 2024-2025, iar printre familiile celebre care și-au dus copii la școală, se numără și cea formată din Valentina Pelinel și Cristi Borcea.

Ce mari au crescut copiii Valentinei Pelinel și ai lui Cristi Borcea. Gemenele sunt absolut superbe

Cei trei copilași ai acestora au mers și ei la școală, dar fanii au fost încântați de cele două gemene ale cuplului, iar din pozele publicate au putut vedea cât de mult au crescut gemenele.

A fost o zi plină, având în vedere că și băiețelul celor doi, Milan, s-a întors la școală, pentru o nouă experiență.

„Vreau să petrec timp și cu copiii”

De cealaltă parte, gemenele celor doi, Rania și Indira, au mers în clasa zero, iar mămica mândră, a decis să imortalizeze acest moment (vezi galeria). De altfel, pe la începutul acestui an Valentina Pelinel recunoștea că nu prea a mai ieșit la evenimente mondene, deoarece a ales să petreacă mai mult timp cu cei trei micuți:

„Ies destul de rar la evenimentele de suflet ale prietenilor sau speciale pentru mine, pentru că vreau să petrec timp și cu copiii, vreau să fac și sală. Eu vreau să fac de toate, să am timp și pentru mine, petrec timp și cu soțul meu seara, acasă.”

Ce mari au crescut copiii Valentinei Pelinel și ai lui Cristi Borcea. Gemenele sunt absolut superbe

Viața Valentinei Pelinel pendulează între micile capricii, o cafea cu prinetele apropiate, câteva ore la sală, ca mai apoi să stea cât de mult poate cu Milan, și cele două gemene, Rania și Indira, iar acum că a început și școala, mai mult ca sigur nu va avea timp și pentru altceva.

Valentina Pelinel se ocupă de micuți, făcând lecțiile cu ei

Așa cum este și normal, și cu mult timp dedicat educației celor trei, Valentina recunoaște că nu prea mai are timp de nimic în plus, mai ales de când toți trei sunt la școală și „mai nou au apărut și lecțiile în viața noastră”, mai spune aceasta:

„Diminețile merg la sală, unde îmi beau cafeaua cu buna mea prietenă, după care am diverse întâlniri, apoi îmi iau copiii de la școală, dar nu ajung întotdeauna, ei mai au și activități extra, mai nou au apărut și lecțiile în viața noastră, Milan e la școală, în clasa întâi.

Da, ne descurcăm cu lecțiile, e chestie de răbdare. (…) Și când îmi termin treaba ajung acasă, nu foarte târziu că vreau să stau și cu ei, apoi vine și soțul meu, ne jucăm un pic cu ei (n.r. – copiii lor), și seara rămânem noi doi acasă, seara, pe terasă și dezbatem”, a povestit Valentina Pelinel.

Ce mari au crescut copiii Valentinei Pelinel și ai lui Cristi Borcea. Gemenele sunt absolut superbe

Acum că toți trei se află în bănci, timpul pentru alte activități va fi și mai diminuat, educația micuților fiind pe primul plan.

Parteneri
Ce gest impresionant a făcut soțul Ancăi Molnar la trei luni de la moartea soției. Mesajul care a surprins pe toată lumea
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Elena Udrea, mesaj tulburător de ziua fiicei sale
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Cardurile au fost blocate. Românii nu mai au acces la banii de pe carduri: Tichetele au expirat!
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
ÎNCEPE RĂZBOIUL TOTAL! Alertă la NIVEL INTERNAȚIONAL
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro