Primele imagini de la nunta lui Nasrin Ameri. Nașii Valentina Pelinel și Cristi Borcea, plini de eleganță și ei FOTO și VIDEO EXCLUSIV

Primele imagini de la nunta lui Nasrin Ameri. Nașii Valentina Pelinel și Cristi Borcea, plini de eleganță și ei FOTO și VIDEO EXCLUSIV
Primele imagini de la nunta lui Nasrin Ameri

Nuntă mare în showbizul românesc. Nasrin Ameri și partenerul ei de viață se căsătoresc, vineri, 29 iulie, în București. Nașii Valentina Pelinel și Cristi Borcea s-au prezentat la biserică, arătând impecabil. Fotoreporterii playtech-impact.ro prezintă primele imagini de la nunta fostei vedete de la Antena Stars.

Primele fotografii de la nunta lui Nasrin Ameri

Nasrin Ameri face nunta religioasă. Fosta vedetă de la Antena Stars a îmbrăcat rochia de mireasă în ziua de vineri, 29 iulie. Ea și soțul ei au ajuns în fața altarului la Mânăstirea Cașin din București, unde sunt cununați de nașii Valentina și Cristi Borcea.

Părinții spirituali ai vedetei au fost cei care au ales lăcașul sfânt pentru ca nunta finei lor, Cristi Borcea și Valentina Pelinel fiind buni prieteni cu fețele bisericești de la Mânăstirea Cașin.

Mireasa a îmbrăcat o rochie albă, lungă, superbă, ușor transparentă și cu o broderie din dantelă și pietre, care i-a pus în valoare silueta de topmodel. Nașa Valentina Pelinel nu s-a lăsat mai prejos, etalând o rochie mov spre roz, care i-a evidențiat formele de topmodel.

Atât mirele cât și Cristi Borcea, părintele spiritual al lui Nasrin Ameri, au arătat impecabil. Cei doi domni s-au îmbrăcat în costume negre, extrem de elegante.

„Nunta ideală e ca oamenii să fie pe ring, dacă-i văd că obosesc, înseamnă că totul e perfect. Dans, dans și atmosferă. Am ales ce muzică trebuie.

Am știut ce artiști să chem încă de la început. În zece minute de când am ales locația, i-am și sunat”, a declarat fericita mireasă, acum câteva zile, pentru impact.ro.

Ce superstiții a avut mireasa, înainte de marele eveniment

Într-un interviu acordat în exclusivitate redacției playtech-impact.ro, Nasrin Ameri ne-a dezvăluit, cu entuziasm, că atmosfera de la petrecerea de nuntă va fi asigurată de bandul Prestige Orchestra, iar dansul mirilor va fi interpretat de un artist foarte iubit și cunoscut.

Petrecerea va avea loc la Săftica, unde cei 200 de invitați vor fi primiți cu bucate alese, băuturi scumpe, decoruri de poveste și un program artistic de cinci stele.

„Prestige Orchestra va fi bandul permanent. Sunt cam cei mai ceruți la ora actuală la astfel de evenimente. O să avem toate tipurile de muzică, dar ei asigură coveruri de grecească, lăutărească și altele.

Dansul miresei va fi o surpriză, va cânta un artist foarte iubit și cunoscut”, a declarat fericita mireasă Nasrin Ameri.

De asemenea, fosta prezentatoare de la Antena Stars a mărturisit că a fost extrem de atentă ca soțul ei să nu vadă rochia de mireasă înainte de nuntă, de teamă să nu aibă ghinion în căsnicie.