28 aug. 2024 | 13:52

Lucrurile urâte care i se întâmplă lui Ianis Hagi după nunta cu Elena Tănase. Tatăl său a dezvăluit totul

Sport
Lucrurile urâte care i se întâmplă lui Ianis Hagi după nunta cu Elena Tănase. Tatăl său a dezvăluit totul
„Acesta este un jucător care a mers acolo când era tânăr”

Ianis Hagi și Elena Tănase s-au căsătorit religios pe 14 iulie 2024, exact în ziua marii finale de la Euro 2024. Dar, pe plan profesional se pare că au apărut lucrurile urâte care i se întâmplă lui Ianis Hagi după nunta cu Elena Tănase, iar tatăl său a dezvăluit totul.

Glasgow Rangers se gândește acum ce să facă cu Ianis Hagi

După marele eveniment din familia Hagi, nunta mezinului Ianis cu Elena Tănase, se pare că pe plan profesional lucrurile nu stau chiar atât de bine. Conform unor informașii din presa scoțiană, clubul la care este în continuare legitimat, Glasgow Rangers i-ar fi făcut o ofertă de a fi transferat, dar Ianis ar fi refuzat-o.

„Acesta este un jucător care a mers acolo când era tânăr

Ba mai mult, după revenirea sa pe Ibrox, managerul Philippe Clement l-a exclus din lotul principal, Ianis Hagi fiind trimis să se antreneze cu echipa B. Au existat zvonuri care îl legau de o revenire, fie la Rapid București, fie la Universitatea Craiova.

Clement a vorbit despre situația jucătorului de 25 de ani, ambele părți spunând că doresc o soluție. Discutând despre intrările și ieșirile sub formă de transfer ale clubului înainte de termenul limită, Clement declara că:

„Da, am spus această poveste deja de săptămâni. La fiecare trei zile, la fiecare conferință de presă, pentru că primesc aceleași întrebări.

Deci da, din nou, cu Ianis, a fost foarte clar acum câteva luni că am spus foarte clar că nu se potrivește planurilor și că este mai bine să găsim o altă soluție. Și cu toții căutăm asta. Bineînțeles că avem nevoie de jucători înainte de asta, pentru că va fi primul din septembrie.

Așa că după aceea nu vom mai putea aduce jucători. Așa că da, sunt încrezător că toată lumea din club lucrează foarte mult la asta.”

Lucrurile urâte care i se întâmplă lui Ianis Hagi după nunta cu Elena Tănase. Tatăl său a dezvăluit totul (2)

Philippe Clement

Tatăl său a dezvăluit lucrurile urâte care i se întâmplă lui Ianis Hagi

Tot în presa scoțiană se sugerează că Ianis Hagi ar lua în considerare un transfer oriunde în afară de România, dar rămânerea în Scoția rămâne preferința sa. Asta în ciuda faptului că a fost lăsat să se antreneze cu tinerii alături de colegul său Todd Cantwell, care a solicitat un transfer de la club.

În acest context, Gheorghe Hagi s-a dezlănțuit la adresa clubului Glasgow Rangers pentru tratamentul  aplicat fiului său și a dezvăluit că singurul mod în care acesta se va întoarce în fotbalul românesc este la clubul pe care îl deține și conduce. Și susține că le-a spus celor de la Rangers să „tacă” în timpul discuțiilor aprinse despre viitorul fiului său.

„Ianis nu se mai întoarce acum în România. Dacă se va întoarce vreodată, va fi la Farul Constanța.

Uitați ce spun cei de la Rangers, contează ce spun eu. El are în primul rând un contract cu Rangers și ce s-a întâmplat cu el la Rangers este o poveste… o poveste urâtă din partea celor responsabili. Este urâtă.”, spune Gică Hagi.

Lucrurile urâte care i se întâmplă lui Ianis Hagi după nunta cu Elena Tănase. Tatăl său a dezvăluit totul (2)

„A fost cel mai bun jucător al lor”

Din păcate, situața de la Glasgow Rangers, mai ales tensiunile dintre managerul Philippe Clement și tatăl lui Ianis, Gică Hagi, se pre că au ajuns la cote înalte. Astfel că, „Regele” a decis să reacționeze, și a făcut-o în termeni foarte duri la adresa conducerii echipei scoțiene:

„Acesta este un jucător care a mers acolo când era tânăr, a fost cel mai bun jucător al lor și apoi s-a accidentat.

A luptat și ce s-a întâmplat? Se antrenează pe cont propriu sau cu cine se antrenează. Dar când se întâmplă așa ceva în vestul Europei, ni se spune, ce pretenții ai dacă ești din România? Scuzați-mă, ce să știu eu? Am jucat la cel mai înalt nivel chiar dacă sunt din România. La un moment dat le-am spus pur și simplu „tăceți”.

El nu va veni aici pentru că a demonstrat că poate fi la Rangers. A fost cel mai bun jucător al lor”.

Tânărul Ianis sfătuit să iasă din umbra tatălui său

Pe de altă parte, deși Ianis a reușit să-și facă un nume în fotbalul internațional, sunt voci din țară care îl sfătuiesc să se desprindă cumva de numele mult-mai celebrului său tată. Una din aceste voci este și fostul jucător al FCSB, Alex Boureanu, într-un interviu recent la Antena Sport:

„Nu ştiu dacă România e cel mai bun mediu pentru Ianis Hagi, şi nu ştiu dacă pentru oricare jucător care a jucat la câteva echipe în străinătate, întoarcerea în România la 25-26 de ani e o idee foarte bună.

Cred că Ianis Hagi e deja bărbat, cred că Ianis Hagi poate să ia singur decizii. Şi dacă el va decide să meargă la Farul, atunci e în regulă, dar cred că ieşirea lui Ianis de sub umbra tatălui său ar fi cel mai bun lucru pe care Ianis l-ar putea face. Cred că pentru Ianis ar fi mai bine ca el să fie într-o echipă care nu e antrenată de tatăl său.

Dar e nevoie de o separare, Gheorghe Hagi e fost jucător şi antrenor, Ianis Hagi e jucător şi are nevoie de drumul lui”, a spus Alexandru Bourceanu, Antena Sport.

Lucrurile urâte care i se întâmplă lui Ianis Hagi după nunta cu Elena Tănase. Tatăl său a dezvăluit totul (2)

Cu un viitor, deocamdată, incert la Glasgow Rangers, și fără a accepta un  transfer în Liga 1, Ianis încearcă să-și rezolve toate aceste probleme. Să sperăm că până la urmă se vor rezolva cu bine pentru el.

Digisport.ro
Prima reacție a lui Gigi Becali, după ce a aflat că FCSB ar putea fi depunctată
Stirile PROTV
Ploaie de drone ucrainene deasupra Rusiei. Câte au fost doborâte de forțele lui Putin
PlaySport
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Suma pe care o primesc Mane Voicu și Ioana State pentru participarea la Asia Express 2024. Antena 1 le umple conturile
EVZ.ro
Cum poți da un gust mai bun castraveților? Trucul pe care îl poate face oricine acasă
Spynews.ro
Meko sărbătorește cinci ani de relație cu amanta! Recent, luptătorul a aniversat 16 ani de căsătorie cu soția | VIDEO
PRO TV
Cel mai frumos cuplu latino, apariție de senzație pe covorul roșu! Penelope Cruz și Javier Bardem, imaginea perfecțiunii
Adevarul
Cine sunt românii aflați pe lista Europol a celor mai periculoși infractori căutați. Unul dintre ei, căutat pentru o crimă din 1991
BZI.ro
Andreea Bălan, într-o rochie transparentă complet! Fanii au rămas uimiți de ținuta îndrăzneață
Sport.ro
FOTO Cea mai atrăgătoare hocheistă a revenit la prima pasiune. Ședința foto cu care și-a pus fanii pe jar
Viva.ro
Povestea de dragoste neștiută dintre Ilinca Vandici și Alin Cocoș: au fost împreună doi ani, însă ea a fost părăsită: „S-a despărțit de mine. Mi-a spus...”
Parteneri
Nelson Mondialu sta pe un munte de aur. Incredibile din ce a făcut avere "șefu la bani"
Redactia.ro
Unde au evadat Medana și Alin Oprea în plin scandal cu Larisa Uță? „Urmărește divorțul nostru, dar o invit să ne care bagajele”
Click.ro
„Canibalul din Volgograd” s-a întors acasă, după ce a luptat în Ucraina. Cazul lui a zguduit societatea rusă acum un deceniu
Digi24
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Filmul numărul unu pe Netflix. Povestea sa a captivat milioane de abonați
EVZ.ro
Marian Mexicanu și Ana, primele declarații după ce s-a căsătorit și și-a botezat fiica! Cele mai frumoase imagini de la eveniment: ”Nu am cuvinte, sunt un om împlinit”
Spynews
Asia Express sezon 7. Anca Țurcașiu a ajuns pe mâinile medicilor. Ce s-a întâmplat cu vedeta
Capital.ro
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații controversate: „Am avut inima zdrobită”
Avantaje
VLADIMIR PUTIN, UMILIT! Șoc TOTAL în RUSIA! Nimeni nu se AȘTEPTA
Mediaflux
Meko sărbătorește cinci ani de relație cu amanta! Recent, luptătorul a aniversat 16 ani de căsătorie cu soția | VIDEO
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
„M-ai înșelat vreodată?” Cornel de la Insula Iubirii a răspuns la cea mai incomodă întrebare. Ce spune testul poligraf
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro