27 aug. 2024 | 18:46

Vacanță de coșmar în Turcia pentru o familie de români: “Din 6 persoane, 5 avem enterocolită, dar și jumătate din hotel. Copiii nu se mai pot abține și fac pe aleile din resort”

Turism
Vacanță de coșmar în Turcia pentru o familie de români: “Din 6 persoane, 5 avem enterocolită, dar și jumătate din hotel. Copiii nu se mai pot abține și fac pe aleile din resort”
Vacanta de cosmar in Turcia pentru o familie de romani

O vacanță relaxantă în Turcia s-a transformat într-un coșmar pentru o familie de români, care s-a confruntat cu probleme de sănătate și condiții insalubre în resortul în care au fost cazați. Experiența lor a fost împărtășită pe rețelele sociale, iar internauții rămas șocați de ceea ce au putut să citească!

Concediu de groază pentru o familie de români, la un hotel din Turcia

O româncă aflată în vacanță la hotelul Kaya Side din Turcia a descris pe un forum dedicat turiștilor cum o mare parte a vacanței sale a fost umbrită de probleme grave de sănătate.

Din șase persoane din grupul său, cinci au contractat enterocolită, o problemă care, după spusele ei, a afectat și jumătate din oaspeții hotelului.

Aceasta a relatat cum, în ultimele trei zile ale sejurului, piscinele au fost închise după ce unii turiști, inclusiv copii, au fost atât de bolnavi încât nu s-au putut abține și au defecat în apă și pe aleile resortului.

”Curățenia în camere a fost inexistentă, iar mâncarea era aceeași în fiecare zi, fără nicio variație. Am plătit pentru o cameră superioară, dar am primit una standard la check-in, iar personalul a fost extrem de nepoliticos,” a adăugat ea.

Internauții reacționează: ”Eu nu aș mai reveni în Turcia nici gratis!”

Reacțiile la aceste mărturii nu au întârziat să apară. Mulți internauți au împărtășit experiențe similare, criticând aspru resortul.

”Nasol…are notă mare în urma recenziilor….”, a scris o internaută.

”Da, dar căutând zilele acestea pe Tripadvisor, ultimele recenzii sunt foarte proaste și detaliază fix aceleași probleme.”, a răspuns o altă persoană.

”Tot mai multe cazuri de nesimțire și în Turcia….”, a mai scris un utilizator Facebook.

Citește și Vacanță eșuată pentru sute de români în Turcia. Turiștii, abandonați în Antalya: “Rușine!!

Descoperire șocantă la masă, un vierme în chiflă

Un alt turist român care și-a petrecut vacanța în Turcia a avut parte de o experiență la fel de neplăcută. Într-o postare pe social media, acesta a relatat cum a găsit un vierme în bucata de pâine pe care o mânca la restaurantul hotelului.

”P.S. Atașez o poză cu un vierme care a ieșit dintr-o chiflă în timp ce mâncam,” a scris el, declanșând o avalanșă de reacții din partea altor utilizatori, care și-au exprimat dezgustul și furia față de condițiile din resort.

Turistul a continuat să descrie băuturile servite la hotel drept ”contrafăcute, mediocre și scârboase”, adăugând că apa îmbuteliată avea un gust neplăcut și că sticlele de alcool erau reumplute cu băuturi locale de slabă calitate.

Citește și Ce a pățit o familie de români în vacanța din Turcia. S-au întors cu un gust amar: „Mi se pare enorm”!

Parteneri
Povestea româncei care a fost campioană la Roland Garros și a ajuns chirurg la Spitalul Floreasca
Redactia.ro
Dragoș Dolănescu le încaieră pe solistele Maria Ciobanu și Irina Loghin: „Tata spunea că Irina Loghin are cap de regină”. Cum au ratat să se încuscrească?
Click.ro
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Carmen Brumă, dezvăluiri fără precedent după 25 de ani de relație cu Mircea Badea. 'Am mers mai departe'
Unica.ro
Aici sunt cei mai fericiți oameni din lume. Oricine ar vrea să trăiască în aceasă țară
EVZ.ro
O presupusă vrăjitoare, escrocherie de 7.000 de euro. Cum l-a păcălit pe un bărbat pentru bani
Spynews
România a pierdut un monstru sacru. A fost cel mai iubit actor: A avut mare succes la doamne!
Capital.ro
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații controversate: „Am avut inima zdrobită”
Avantaje
Mai mult decât fantastic e doar Tantastic Studio! Servicii premium de bronzare la solar Pipera
Mediaflux
Doliu în lumea afaceriștilor! S-a stins din viață un celebru om de afaceri. A murit într-un spital din Franța / FOTO 
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Interviurile Insula Iubirii sezonul 8. Dani și ispita Mădălina au apărut ținându-se de mână, dar s-au certat în fața camerelor
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro