18 aug. 2024 | 16:29

Orașul superb de la malul Mării Negre unde poți face plajă până în luna octombrie. Este superb și se află la doar 200 de km de Vama Veche

Turism
Orașul superb de la malul Mării Negre unde poți face plajă până în luna octombrie. Este superb și se află la doar 200 de km de Vama Veche
Orasul superb de la malul Marii Negre unde poti face plaja pana in luna octombrie

Dacă îți dorești o destinație de vacanță deosebită, unde poți profita de vremea caldă și de plaje frumoase până în luna octombrie, Nessebar din Bulgaria este alegerea perfectă. Situat la doar 200 de kilometri de Vama Veche, acest oraș fermecător de la malul Mării Negre oferă nu doar plaje excelente, ci și o atmosferă deosebită și o bogată moștenire culturală.

Orașul cu plaje superbe și istorie bogată

Nessebar este renumit pentru plajele sale impresionante, care se întind pe kilometri întregi de nisip fin și auriu. Vara se prelungește aici până târziu în sezon, iar apa mării rămâne plăcută și temperaturile sunt blânde chiar și în luna octombrie.

Acest lucru face din Nessebar o destinație ideală pentru cei care doresc să se bucure de soare și mare după ce sezonul estival s-a terminat în alte părți.

Plajele sunt bine întreținute și oferă toate facilitățile necesare pentru o zi perfectă de relaxare, inclusiv șezlonguri, umbrele și sporturi nautice.

Îmbinarea istoriei cu relaxarea

Pe lângă plajele sale atrăgătoare, Nessebar este un loc deosebit de vizitat datorită patrimoniului său istoric. Orașul vechi, inclus în patrimoniul mondial UNESCO, este un labirint de străzi pietruite, case tradiționale și biserici antice.

Plimbările prin centrul istoric te vor purta printr-un peisaj cultural bogat, cu biserici medievale, ruine romane și clădiri renascentiste.

Atmosfera unică a orașului este completată de numeroasele taverne și restaurante, unde poți degusta preparate tradiționale bulgărești și fructe de mare proaspete.

Te-ar mai putea interesa și Rute alternative ocolire Vama Giurgiu – Ruse: cum scutești timpul de stat la coadă la frontiera cu Bulgaria!

Cum poți ajunge în Nessebar

Nessebar se află la doar 200 de kilometri de Vama Veche, ceea ce îl face extrem de accesibil pentru turiștii din România. Poți ajunge aici cu ușurință cu mașina sau cu autobuzele care fac legătura între cele două locații.

Orașul oferă o gamă variată de opțiuni de cazare, de la hoteluri de lux la pensiuni mai mici, toate dotate cu facilități moderne pentru a-ți asigura un sejur confortabil.

În plus, Nessebar beneficiază de o infrastructură bine dezvoltată, cu centre de închiriere de echipamente pentru sporturi nautice, spa-uri și diverse activități recreative.

Te-ar mai putea interesa și Ce a pățit un turist român în Bulgaria 2024. Vacanța i-a fost ruinată: ”Se bagă apă în benzină!”!

Digisport.ro
Ilie Năstase, reacție tranșantă după ce Ion Țiriac i-a anunțat divorțul
Stirile PROTV
Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună
PlaySport
Apariție INCREDIBILĂ a Iriney Shayk! Cum a fost surprinsă pe stradă fosta lui Cristiano Ronaldo
Ego.ro
Bruneta cu 16 ani mai tânără care a înlocuit-o pe Cristina Ich! Imaginile care au scăpat pe internet
ProActual
Ce ingrediente se regăsesc în salamul Victoria! Puțină lume citește eticheta produsului înainte să-l cumpere
EVZ.ro
Bridgerton, sezonul patru. Supriza pregătită pentru fanii serialului
Spynews.ro
Lora se căsătorește mâine cu Ionuț Ghenu! Cei doi îndrăgostiți devin soț și soție după ce au amânat nunta timp de patru ani / VIDEO
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Secretele satului legendar din Munții Șureanu: „Locuitorii își spun daci, au datini nemaiîntâlnite și porecle de animale”
BZI.ro
Voluptoasa Maria Tebieș, de la Insula Iubirii, a spus cum vrea să fie viitorul iubit! Ispita nu a fost încântată nici de Dany Boy și nici de Cornel
Sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless, iar reacțiile au fost pe măsură
Viva.ro
Ce se observă pe chipul Biancăi Drăgușanu când renunță de tot la machiaj! Chiar ea a recunoscut că e grav
Parteneri
Ce mesaj i-a dat secretara de la Medicină fiului înainte de a se sinucide
Redactia.ro
Fosta soție a lui Alin Oprea, Larisa Uță, dezvăluiri după 3 ani de la divorț „Nu puteam să plâng, voiam să urlu”
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
Poza cu vedeta GOALĂ la duș a scăpat pe net! Ce tatuaje INTIME are: S-au văzut TOATE
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Lora, cu ochii în lacrimi înainte de nuntă. Ce a descoperit
EVZ.ro
Larisa Uță a răspuns la întrebarea: ”I-ai cerut 250.000 euro?” Ce avere are de împărțit cu Alin Oprea, după divorț
Spynews
Ungurii dau lovitura în România! Tun imens chiar la București
Capital.ro
Se află în plin divorț, dar au fost surprinși din nou împreună: „Se țineau de mână și se sărutau”
Avantaje
ȘOC TOTAL! Au MURIT pe CAPETE! Răsturnare MAJORĂ în RĂZBOI
Mediaflux
Lora se căsătorește mâine cu Ionuț Ghenu! Cei doi îndrăgostiți devin soț și soție după ce au amânat nunta timp de patru ani / VIDEO
Spynews.ro
Planta menționată în Biblie, recunoscută pentru capacitatea sa de a contribui la „purificarea trupului, a sufletului și a minții"
Realitatea.net
Cum arăta Ioana State de la Asia Express la începutul carierei de comediantă. Imagini cu ea de la prima apariție la iUmor
Antena 1
De unde vine expresia 'a da milităria jos din pod'! Nu te-ai fi gândit!
Shtiu.ro