05 aug. 2024 | 14:44

Mutarea momentului la Antena 1! Emisiunea TV cu care vrea să dea lovitura. Când apare și cine o prezintă

Emisiuni TV
Mutarea momentului la Antena 1! Emisiunea TV cu care vrea să dea lovitura. Când apare și cine o prezintă
Mutarea momentului la Antena 1 Emisiunea TV cu care vrea sa dea lovitura. Cand apare si cine o prezinta

Începând cu 2 septembrie, Antena 1 aduce pe micile ecrane o nouă emisiune captivantă, destinată întregii familii. Este vorba despre ”Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a?”. Acest quiz show aduce în prim-plan o provocare interesantă, în care adulții își testează cunoștințele alături de copii de clasa a V-a, având șansa să câștige premii atractive. Iată cine se va afla la cârma emisiunii!

Antena 1 lansează o nouă emisiune TV

Emisiunea ”Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a?” va fi difuzată de luni până vineri, de la ora 18:00, începând cu data de 2 septembrie 2024. Ea va putea fi urmărită și pe AntenaPLAY și va fi prezentată de Andrei Ștefănescu.

Cunoscutul prezentator și entertainer a acceptat cu entuziasm provocarea de a fi gazda acestei emisiuni. Fără ezitare, el a declarat că motivul principal pentru care a acceptat oferta este ”bucuria de a prezenta alături de niște copii minunați, frumoși și foarte isteți”.

”Chimia aceasta pe care o am cu cei mici se vede și se simte”, afirmă Andrei Ștefănescu.

”Mi s-a oferit şansa de a face ceva frumos, de a prezenta un format care îmi este tare drag şi, dincolo de asta, sunt genul de om care îşi sacrifică momentele libere pentru muncă, iar eu iubesc ceea ce fac în televiziune!

Sunt convins că şi cei de acasă vor urmări emisiunea şi vor vedea că mi-am pus tot sufletul în acest format”, a mai adăugat moderatorul.

Formatul emisiunii și provocările pentru concurenți

Emisiunea va oferi o varietate de întrebări acoperind 10 materii diferite, cu niveluri de dificultate variate, de la clasa I până la clasa a V-a. Concurenții vor avea ocazia să apeleze la ajutoarele oferite de micuți pentru a depăși întrebările dificile.

Aceste ajutoare includ opțiuni precum ”COPIAZĂ” – unde concurentul poate copia răspunsul unui copil, ”TRAGE CU OCHIUL” – care permite concurentului să se inspire de la copil, și ”SALVEAZĂ-MĂ” – care oferă o a doua șansă dacă copilul răspunde corect, salvând astfel concurentul dintr-o eroare.

Dacă un concurent greșește și nu poate recupera răspunsul corect, el va trebui să recunoască în fața camerei că ”Nu sunt mai deștept decât un copil de clasa a V-a!”

Citește și Când începe serialul Lia – soția soțului meu, sezonul 4. Antena 1 a dezvăluit data și ora!

Show-ul este realizat după un format internaţional

Noua emisiune de la Antena 1 este realizată după un format internaţional, ”Are You Smarter Than a 5th Grader?”. Primul sezon promite să aducă nu doar distracție, ci și momente de învățare și emoție, cu o paletă diversă de concurenți – de la învățători și bucătari la medici și vedete.

Cu Andrei Ștefănescu la cârmă, ”Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a?” va fi cu siguranță o emisiune de neratat. Pregătește-te pentru un sezon plin de provocări și distracție, de luni până vineri, la Antena 1 și pe AntenaPLAY!

Citește și Apare un nou serial captivant la TV. Cine sunt protagoniștii, a trădat PRO TV pentru Antena 1!