02 aug. 2024 | 09:10

Acuzații dure la adresa lui Spike! Ce ar vrea să facă artistul după ce Livia Eftimie a vorbit despre relația lor și despre divorțul de Cătălin Bordea

Monden
Acuzații dure la adresa lui Spike! Ce ar vrea să facă artistul după ce Livia Eftimie a vorbit despre relația lor și despre divorțul de Cătălin Bordea
Spike pare că nu prea este interesat de gura lumii

Multă lume avea să fie impresionată de drama personală a celebrului comediant Cătălin Bordea. Înșelat de soție, aceasta din urmă avea să recunoască relația cu Spike, iar scandalul a escaldat. Acum sunt multe acuzații dure la adresa lui Spike, iar fanii acestuia au aflat ce ar vrea să facă artistul după ce Livia Eftimie a vorbit despre relația lor și despre divorțul de Cătălin Bordea.

Cătălin Bordea, de la extaz la agonie, și înșelat

Anul 2023 a fost, poate, cel mai greu și urât an din viața lui Cătălin Bordea. După ce-și găsea marea dragoste, în persoanba Liviei Eftimie.

Acuzații dure la adresa lui Spike! Ce ar vrea să facă artistul după ce Livia Eftimie a vorbit despre relația lor și despre divorțul de Cătălin Bordea

Pare că lucrurile erau așeze pe un făgaș bun, Bordea avea să fie pus în fața unui adevărat scenariu de film. Șocul avea să fie mare, mai ales că vorbim de cel mai bun prieten al artistului, despre care Livia Eftimie spunea că nu ar fi nimic între ei:

„Nu mă așteptam…Tu te așteptai? Dacă nu te așteptai, atunci suntem pe aceeași lungime de undă!”, ne-a declarat Cărălin Bordea, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

„Tu, într-un an, o să faci copil!”

Partea și mai interesantă este că divorțul era cerut de Livia Eftimie, nu de comediant, în această situație fiind cel tradus, vorba lui Caragiale.

Ulterior, s-au aflat și care au fost motivele invocate de tânăra, și anume faptul că Bordea nu-și dorea neapărat copii, dar se pare că această optică fusese schimbată între timp, după participarea sa la America Express:

„La divorț nu ne-am evitat, dar nici nu am intrat în discuții prea mari. Mi-a zis ea mie: tu, într-un an, o să faci copil!

Nu avea nici o legătură cu tot ce se întâmplase! Îmi doream copil, așa e. Dar copil, dacă nu e să fie nu e, nu era cazul să ne despărțim pentru asta. I-am și zis că nu sunt pregătit, dar că mă simt capabil să fac copil. Întra-adevăr după ce am fost la America Express îl tot văzusem pe Cortea, cu copii, m-a impresionat așa.

Dar acum mă gândesc că, dacă fac copil și mă mai lasă și copilul, pleacă pe la 5 ani așa cu alt tată, eu atunci mor acolo!”, a dezvăluit Cătălin Bordea.

Noi acuzații dure la adresa lui Spike

Deșia trecut un de la divorțul celor doi, sunt multe voci care încă îi mai iau partea lui Cătălin Bordea, aducând și noi acuzații dure la adresa lui Spike. După apariția pozelor în care Spike și Livia era prinși, precum și dezvăluirile făcute de aceasta, au adus valuri de critici la adresa fostului prieten al lui Bordea.

Ba mai multe, unii merg până acolo și spun că, de fapt, Spike ar profita de situația creată. Așa se face că, recent, artistul a decis să publice pe rețelele de socializare o parte din mesajele primite în privat de la internauți, majoritatea fiind dure. (vezi galeria)

Acuzații dure la adresa lui Spike! Ce ar vrea să facă artistul după ce Livia Eftimie a vorbit despre relația lor și despre divorțul de Cătălin Bordea

Totul ar fi pornit de la publicarea uni text de către Livia Eftimie, un fel de reacție la tot ceea ce s-a întâmplat, deși povestea pare ușor una de victimizare, decât ca o confesiune, spun unii:

„Nu cred că a avut vreo grijă până în 2023. Nu e ușor să te ocupi de două vieți, motiv pentru care am lăsat-o pe a mea și m-am ocupat de a lui, tot.

(…) Am ținut, efectiv, două vieți și am lăsat-o pe a mea deoparte pentru că consideram că e mai importantă a lui pentru că ce face el are însemnate și pentru că cine sunt eu sau ce fac eu nu (…) Doar că, la un moment dat, așa cum nu mă gândeam, am obosit. Am început să am probleme de sănătate, veștile de la medici nu erau deloc bune. În momentul în care am avut un șoc care m-a transformat și m-a îndepărtat foarte tare cred că a fost începutul sfârșitului cumva, în 2021 sau 2020.

(…) Problemele lui, din nou, erau mai importante decât ce aș fi putut eu să am. Mi se vorbea de atacuri cerebrale, de cancer, de alte alea”, a pus fosta soție a lui Cătălin Bordea.

Acuzații dure la adresa lui Spike! Ce ar vrea să facă artistul după ce Livia Eftimie a vorbit despre relația lor și despre divorțul de Cătălin Bordea

Ce ar vrea să facă artistul după ce Livia Eftimie a vorbit despre relația lor

Deși sunt acuzații dure la adresa lui Spike, artistul pare că nu prea este interesat de gura lumii, și se pregătește să scoată noi producții muzicale pe piață. Cel puțin asta reiese din reacția sa, imediat după ce Livia Eftimie a vorbit despre relația lor:

„Mă întreabă toată țara de unde îmi vine inspirația. E ”dela” fata care în realitate mi-a cucerit imaginația”, a scris Spike, pe Instagram.

Rămâne să vedem ce le rezervă celor doi viitorul, iar în ceea ce-l privește pe Cătălin Bordea, acesta are o nouă iubită, pe Elena Ardeleanu. Cei doi și-au oficializat relația recent, publicând câteva poze împreună.

Digisport.ro
Unde s-a angajat Neil Lennon, după ce n-a rezistat decât 6 meciuri în România
Stirile PROTV
Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului
PlaySport
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Suma pe care o primesc Mane Voicu și Ioana State pentru participarea la Asia Express 2024. Antena 1 le umple conturile
EVZ.ro
Ce scria CIA despre Nicolae Ceaușescu în ultimele sale zile de viață. Spionii din timpul Revoluției
Spynews.ro
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Cum este raiul în realitate: relatarea unui reputat neurochirurg care a intrat în comă. „A fost dovada incontestabilă a realității experienței mele”
BZI.ro
Irina Columbeanu este o domnișoară elegantă! Cum arată dormitorul ei din vila în care locuiește
Sport.ro
FOTO Cea mai atrăgătoare hocheistă a revenit la prima pasiune. Ședința foto cu care și-a pus fanii pe jar
Viva.ro
Laura Cosoi arată TOP la 42 de ani: decoleteu adânc, rochie mulată și transparentă și asta nu e tot. Are patru copii, dar i-a lăsat mască pe mulți cu silueta ei
Parteneri
Marcel Ciolacu, prima apariție publică alături de soție după mulți ani. Cum arată nevasta premierului
Redactia.ro
Ceaiul care te va ajuta să dormi ca un bebeluș. E preparat din coaja unui fruct regăsit în orice magazin
Click.ro
„UE și-a pierdut mințile. Este un gest sinucigaș”. Moscova despre ajutorul european acordat Ucrainei
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
O bancă celebră pune pe liber mii de oameni. Angajați care rămân pe drumuri
EVZ.ro
Lambada se externează după ce a devenit mamă pentru a treia oară. Cine îi este alături în aceste momente / PAPARAZZI
Spynews
România și Ungaria sunt obligate. S-a dat ordin de la UE. Am ajuns de râs în Europa
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
Răsturnare de situație în ALEGERILE din SUA! ADEVĂRUL despre TRUMP și KAMALA
Mediaflux
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro