26 nov. 2023 | 20:16

Cătălin Bordea, detalii neştiute din perioada în care era înşelat de Livia. Cum a aflat: „Acum mulţi îmi spun lucruri”

Monden
Cătălin Bordea, detalii neştiute din perioada în care era înşelat de Livia. Cum a aflat:
Cine l-a avertizat pe comediant

Cătălin Bordea își revine încet, dar sigur după decepția suferită în dragoste. Comediantul a ajuns acasă după ce a participat la America Express și și-a găsit soția complet schimbată. Nu a durat mult până ce a aflat din presă că aceasta are o relație cu unul dintre cei mai apropiați prieteni ai săi: celebrul cântăreț Spike. Bordea nu s-a ferit să vorbească în public despre divorț și nu a ascuns niciodată că suferă, însă spune că face eforturi pentru a se vindeca și a se detașa. 

Cătălin Bordea, dezvăluiri despre ce se întâmpla în viața lui când Livia își trăia povestea de dragoste cu Spike

Sincer de fel, Bordea a vorbit despre felul în care a aflat că este înșelat cu unul dintre cei mai buni prieteni de-ai săi. El a spus că a aflat cu două ore înainte să apară pozele în care fosta lui soție se săruta cu Spike în mașină. 

Citește și: Ce spune Spike despre relația lor

Înainte de asta, observase câteva schimbări majore la soția lui, însă a încercat să pună totul pe seama unei crize de identitate sau chiar a vârstei. 

„Eu nu am ştiut nimic. Am aflat cu două ore înainte să apară în ziar pozele cu ei doi. Deci eu chiar nu am ştiut nimic, am fost luat prin surprindere. Eu eram la Praga cu Micutzu, umblam prin oraş, făceam poze şi am primit un apel. 

Nu am crezut nici când am văzut pozele. Şocul a fost ceva… Simţi fizic cum te goleşti, cum te împietreşti, nu mai ai reacţie. Micutzu era mai agitat decât mine: „ne urcăm în avion, mergem, facem”. Eu m-am pus pe bancă şi mă uitam în gol”, a povestit comediantul.

El a povestit că Micutzu l-a avertizat, iar după tot ce s-a întâmplat, în capul lui au început să se lege niște lucruri și să pună cap la cap niște fapte, vorbe și întâmplări.

Bordea a spus că la un moment dat a crezut că e nebun, însă lucrurile au început să se lege abia după ce a ieșit la iveală povestea de dragoste dintre fosta lui soție și prietenul său.

„Dar am încercat să îi iau apărarea, să găsesc o portiţă, nu puteam să cred. Micutzu m-a avertizat. Acum încep să se lege lucrurile pentru că la un moment dat ai impresia că ești nebun. În timpul ăla, tu ai impresia că ești nebun, că vezi tu semne peste tot și nu știu ce. Apoi îţi dai seama de multe lucruri…

E  puțin deranjant pentru că acum ies oameni ca din celule adormite, oamenii care au văzut și ei la rândul lor chestii, pe la club, pe la nu știu ce.

Au văzut, s-au dus acasă… ăla i-a zis lu’ nevastă-sa, aia a zis: ‘Bă, dar ești și prost, îți imaginezi tu lucruri, frate și soră, ce ai?’”, a spus comediantul.

Comediantul a spus că nu își recunoaște fosta soție

Bordea și Livia au divorțat la notar în luna iulie. Acum, comediantul a spus că nu o recunoaște pe cea care i-a fost soție atât de mulți ani, pe care a iubit-o și a prețuit-o nespus.

Te-ar putea interesa și: Decizia incredibilă pe care a luat-o Cătălin Bordea, la puțin timp după divorțul de Livia. Fanii sunt în extaz

„Eu vreau să vă zic o treabă. Din punctul meu de vedere nu soția mea a făcut asta. Cine a făcut asta, eu nu eram căsătorit cu fata aia, nu o cunosc, nu știu cine e.

Soția mea nu ar fi făcut niciodată asta, eu așa cred. Soția mea, pe care o cunosc eu și pe care am iubit-o, cu care voiam să-mi petrec toată viața. N-ar fi făcut niciodată așa ceva. Fata în care s-a transformat la un moment dat e treaba ei”, a spus el.

A povestit despre felul în care Livia s-a schimbat și a luat totul asupra lui, încercând să rezolve lucrurile și chiar apelând la terapie. Problema nu era nicio criză de identitate sau a vârstei, ci pur și simplu o idilă.

„În ultimul an a fost o transformare bruscă, ciudată, nu știu să o explic, adică nu prea mai recunoști omul de lângă tine foarte tare.

Te gândești la un moment dat, criza de identitate, foarte multe întrebări d-astea, existențiale. Dar a fost cea mai simplă chestie, cea mai veche problemă din lume, dacă mă întrebi pe mine”, a mai spus el.

Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Soarta misterioasă a aurului lui Ceaușescu. Ce s-a întâmplat cu o avere colosală
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Adevărul despre Traian Băsescu. Nimeni n-a știut. Ce a făcut pe timpul lui Ceaușescu
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
Cine era ȘOFERUL MORT în accidentul de TRAMVAI! RĂSTURNARE ȘOCANTĂ de SITUAȚIE
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro