13 mai 2024 | 08:59

Mădălina Ghenea, apariție senzuală în costum de baie. Vedeta și-a etalat formele perfecte în avion VIDEO

Monden
Mădălina Ghenea, apariție senzuală în costum de baie. Vedeta și-a etalat formele perfecte în avion VIDEO
Mădălina Ghenea, apariție senzuală în costum de baie. Vedeta și-a etalat formele perfecte în avion

Mădălina Ghenea surprinde din nou. Una dintre cele mai apreciate și iubite actrițe din România a fost surprinsă într-o ipostază de invidiat chiar în avion. Și-a etalat formele apetisante și s-a lăsat fotografiată la înălțime. Imaginile au realizat deliciul tuturor fanilor din mediul online.

Mădălina Ghenea, senzuală la înălțime

Mădălina Ghenea este una dintre cele mai iubite femei din lume, care face furori ori de câte ori apare în public. Celebra noastră actriță este recunoscută internațional pentru talentul său, dar mai ales pentru frumusețea sa de excepție.

De-a lungul timpului, și-a croit un nume în industria cinematografică prin rolurile sale memorabile, dar și prin intemerdiul relațiilor cu actori celebri de la Hollywood.

Recent, Mădălina Ghenea a stârnit din nou admirația fanilor printr-o apariție incendiară. A împărtășit cu publicul online o serie de imagini din avion, în care apare îmbrăcată doar într-un costum de baie minuscul, din două piese, ce îi pune în valoare formele bine conturate și silueta perfectă.

În cadrul unei ședințe foto, ea a strălucit în costum de baie, capturând atenția și inimile urmăritorilor săi de pe rețelele sociale. Dezinvoltă ca de obicei, a obținut cele mai bune cadre și a lăsat imaginația să o aducă în cele mai tari ipostaze.

Această postare a fost doar una din multele momente în care Mădălina Ghenea și-a surprins plăcut fanii, demonstrând încă o dată că știe să se facă remarcată și să inspire prin frumusețea și prezența sa rafinată. A primit o mulțime de aprecieri și comentarii din partea internauților, care s-au arătat impresionați de felul în care arată românca noastră.

Cum se menține Mădălina Ghenea

Mădălina Ghenea este una dintre cele mai apreciate actrițe românce, cu un succes formidabil la nivel internațional. A avut mereu apariții fără cusur și i-a lăsat pe mulți cu gura căscată, având în vedere că are un trup perfect.

La vârsta de aproape 37 de ani, Mădălina Ghenea este admirată pentru silueta ei impecabilă. Ei bine, secretul său nu este unul complicat, dar este cunoscut de puțini. Multe femei și-ar dori să știe cum de se menține mereu atât de bine și cum de arată impecabil.

Ghenea nu se ascunde, însă, și dezvăluie că secretul constă în alimentație și într-un program bine stabilit. Mai mult decât atât, ea împărtășește un truc special pe care îl folosește pentru a arăta mereu impecabil – postul intermitent.

Potrivit actriței, postul intermitent este cheia pentru a-ți curăța organismul și pentru a te simți mai energic. Este o metodă pe care o practică cu regularitate și care îi aduce rezultatele dorite.

Cu toate acestea, Ghenea a explicat că nu este expert în nutriție și nu face recomandări generale, ci doar împărtășește ceea ce a funcționat pentru ea, știind că fiecare persoană are nevoi diferite în ceea ce privește sănătatea și alimentația.

„Nu sunt doctor, așa că nu pot recomanda nimic, dar pentru mine funcționează nu ca dietă, ci ca o curățare, mă face să mă simt mai bine. Deci da, am încercat-o și mi-a plăcut”, a povestit Mădălina Ghenea pe rețelele de socializare.

Parteneri
Ce gest impresionant a făcut soțul Ancăi Molnar la trei luni de la moartea soției. Mesajul care a surprins pe toată lumea
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Ultima oră despre vizele de SUA. Românii nu primesc vești bune
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Cardurile au fost blocate. Românii nu mai au acces la banii de pe carduri: Tichetele au expirat!
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
ÎNCEPE RĂZBOIUL TOTAL! Alertă la NIVEL INTERNAȚIONAL
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro