25 feb. 2020 | 08:00

Omagiu pentru Kobe Bryant, la Los Angeles: vedetele care au cântat la evenimentul de la Staples Center

Știri generale
Omagiu pentru Kobe Bryant, la Los Angeles: vedetele care au cântat la evenimentul de la Staples Center

Mii de oameni s-au adunat luni seară la Staples Center în Los Angeles pentru a-i aduce un omagiu lui Kobe Bryant și fiicei sale Gianna.

Decesului lui Kobe la o vârstă atât de fragedă a zguduit pasionații de sport în ultimele săptămâni, deși sportivul își încheiase de mult cariera la LA Lakers și și-a dedicat foarte mult timp în ultimii ani mai multor proiecte din domenii diverse. Baschetbalistul și-a pierdut viața pe 26 ianuarie împreună cu fiica sa Gianna și alte șapte persoane într-un accident de elicopter.

Pentru a-i omagia cariera de sportiv și activitatea sa în afara terenului de basket, luni seara, la Staples Center în LA, a fost organizat un eveniment omagiu pentru fanii săi. Sute de persoane au fost prezente la această ceremonie, printre aceştia aflându-se staruri precum Shaquille O’Neal, Michael Jordan, Russell Westbrook, Stephen Curry, Bill Russell, Sabrina Ionescu, Diana Taurasi, Kareem Abdul-Jabar, Anthony Davis, Dwyane Wade.

Pe lângă discursuri emoționale, în cadrul evenimentului au fost și câțiva artiști care au cântat câteva piese în onoarea lui Kobe Bryant și a fiicei sale Gianna. Lista a fost deschisă de Beyonce și Alicia Keys.

Evenimentul din Los Angeles a fost transmis în direct de postul american de televiziune CBS. În același context, a fost prezentă și soția lui Kobe care a spus câteva cuvinte, vizibil emoționată. Vanessa Bryant a vorbit despre soţul şi fiica ei: „Gianna a fost competitivă ca tatăl ei, dar zâmbetul ei era ca o rază de soare. Ei gravitau unul în jurul celuilalt”.

De-a lungul carierei sale, Kobe Bryant a câştigat cinci titluri de campion NBA cu Los Angeles Lakers, a cucerit două medalii de aur la Jocurile Olimpice cu echipa SUA, a fost desemnat cel mai bun jucător din NBA în 2008, cel mai bun baschetbalist al finalelor din 2009 şi 2010, a fost selecţiont de 17 ori pentru All Star Game şi a fost desemnat de patru ori cel mai bun jucător din meciul vedetelor.

Sportivul a murit la 41 de ani. La momentul respectiv, era căsătorit cu Vanessa și împreună au avut patru fete, Natalia, 17 ani, Gianna, 13 ani, Bianka, trei ani, şi Capri, născută în iulie 2019.

Parteneri
Limită la retragerile de numerar. Câți bani cash poți să scoți de la bancomat în România
Redactia.ro
Supă cu găluște, rețetă din anul 1940. Așa o făceau străbunii să iasă grasă, gustoasă și găluștele nu se sfărâmau deloc
Click.ro
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Viața bate filmul! Și-a lăsat bona însărcinată, în timp ce aceasta avea grijă de copilul lui și al soției sale. Protagonistul e un actor cunoscut, urmărit de milioane de români la TV!
Unica.ro
Fructul cel mai controversat din lume. Puțini curajoși îl pot mânca
EVZ.ro
Simona de la Insula Iubriii, mesaj tranșant pentru ispita Anamaria. Consideră ca ar fi fost interesată de Claudiu și după terminarea competiției: “Nu sunt pansamentul nimănui”
Spynews
Mașinile pentru care nu mai trebuie ITP. Șoferii scapă de obligație de la 1 ianuarie
Capital.ro
Imagini fabuloase din casa Andreei Raicu! Vedeta locuiește doar cu Honey și a investit o avere în vila de lux. Terasa, mare cât un teren de baschet, e amenajată ca în Bali
Avantaje
ȘOC în America. Biden o SABOTEAZĂ pe Kamala Harris. Au apărut DOVEZI
Mediaflux
Simona de la Insula Iubriii, mesaj tranșant pentru ispita Anamaria. Consideră ca ar fi fost interesată de Claudiu și după terminarea competiției: “Nu sunt pansamentul nimănui”
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
O femeie s-a speriat când a aflat ce vrea să îi facă soțul în dormitor, fără reținere. Soția a dezvăluit totul
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro