Cel mai frumos omagiu adus lui Kobe Bryant: unde va ajunge silueta sportivului NBA

Kobe Bryant este unul dintre cei mai importanți jucători de basketball din toate timpurile. Din păcate, și-a pierdut viața în urmă cu câteva zile, iar fanii vor să-l omagieze.

Aproximativ două milioane de persoane au semnat o petiție online prin care solicită apariția siluetei lui Kobe Bryant pe sigla NBA. Ca referință, sigla simbolică nu a mai fost modificată din 1971, dar decizia este puțin probabil să fie influențată de o petiție.

Pe site-ul Change.org a fost inițiată o petiție cu scopul omagierii marelui jucător de basketball la scurt timp după ce acesta și-a pierdut viața într-un accident de elicopter, împreună cu fiica sa.

kobe-bryant-nba-logo-petition

La ora actuală, pe sigla NBA se află Jerry West, un fost jucător de la Los Angeles Lakers care este și acum în viață, la 81 de ani. Designul actual a fost realizat de Alan Siegel și, cu excepția câtorva modificări minore aduse fontului folosit pentru literele NBA în 2017, a rămas neschimbat din 1971 și până în prezent.

După decesul tragic al lui Bryant, un alt jucător emblematic din istoria celor de la Los Angeles Lakers, peste două milioane de fani au semnat petiția prin care se solicită modificarea siglei NBA. „Odată cu moartea prematură și neașteptată a marelui Kobe Bryant, vă rugăm să semnați această petiție în încercarea de a-l imortaliza pe noua siglă NBA”, a scris Nick M, inițiatorul petiției de pe site-ul change.org.

Numărul vedetelor care își doresc acest lucru și care au semnat petiția este foarte mare. Printre numele pe care s-ar putea să le știi, se numără Snoop Dogg, Justin Bieber și Naomi Campbell. Snoop și Bieber au postat deja pe Twitter posibile variante ale sigle cu alb, roșu și albastru în care apare fost vedetă a celor de la Lakers. Până la această oră, nu există o replică oficială din partea NBA legată de eventuala modificare a siglei.

„Pierderea lui Kobe, a fiicei sale Gianna și a tuturor celor de la bord este mai mult decât tragică și de neacceptat. Îl voi iubi pe Kobe pentru totdeauna și voi prețui de fiecare dată timpul petrecut alături de el. L-am văzut crescând, de la un copil energic la un bărbat adevărat, inspirând viața multor oameni”, a spus Jerry West, pentru CBC News, cel a cărui siluetă o vezi acum pe sigla NBA.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI