02 apr. 2024 | 17:40

Primarul din Viscri, îngrijorat pentru starea de sănătate a Regelui Charles al lll-lea: ”Vara asta nu mai vine, e bolnav”. Ce se întâmplă, de fapt, cu proprietățile sale din România? EXCLUSIV

EXCLUSIV
Primarul din Viscri, îngrijorat pentru starea de sănătate a Regelui Charles al lll-lea: ”Vara asta nu mai vine, e bolnav”. Ce se întâmplă, de fapt, cu proprietățile sale din România? EXCLUSIV
”Ne așteptăm să ne viziteze din nou”

Primarul și sătenii din Viscri, un sat de poveste, din comuna Bunești, județul Brașov, unde Majestatea Sa Regele Charles al III-lea deține o proprietate, sunt tare triști că, în această vară, nu va mai veni în România, așa cum obișnuia. Contactat de reporterul Playtech Știri, primarul Mircea Pălășan îi transmite Suveranului Regatului Unit al Marii Britanii un mesaj de susținere, în numele comunității: ”Ne rugăm pentru sănătatea lui și a nurorii sale”.

Primarul din Viscri spune că Regele Charles era așteptat și anul acesta

Primarul și sătenii din satul Viscri, unde Regele Charles deține o proprietate, erau nerăbdători să îl revadă, și în această vară. Chiar se pregătiseră pentru deja tradiționala întâlnire, fiind mereu așteptat cu pâine, sare și cu flori:

”Ne așteptăm să ne viziteze din nou, îl vom aștepta, cu dragă inimă, în pragul casei sale, cu pâine și cu flori, așa cum e tradiția la noi.

Îi dorim sănătate multă și suntem cu gândul și inima alături de ei!”, ne declara Mircea Pălășan, exclusiv pentru Playtech Știri, într-un recent interviu.

De altfel, mesaj emoționant din partea primarului și a comunității din Viscri, mai mult ca sigur că va ajunge la Casa Regală.

Mircea Pălășan, primarul din Viscri: ”Din păcate, vara asta, nu mai vine”

Numai că starea de sănătate a Regelui Charles (75 de ani), diagnosticat cu cancer, continuă să fie delicată. Prin urmare, nu și-a mai anunțat vizita în România, în această vară, așa cum făcea de obicei, pentru începerea pregătirilor de întâmpinare a Majestății Sale, în satul de poveste Viscri, unde deține o proprietate:

”Din păcate, vara asta, nu mai vine la Viscri, nu vine că e bolnav. Nu avem cunoștință de cum se simte în prezent, dar, noi, cei de aici, din comunitate, îi dorim sănătate și ne rugăm la Dumnezeu să fie bine.

Nu vine în România din cauză e bolnav, are în continuare tratament. Am văzut că numai la slujbă a stat, de Paște, în rest, nu a ieșit mai deloc în public. Avem noi grijă de proprietatea de aici și-l așteptăm cu drag. Dar și nora lui e bolnavă.

Nu e un blestem, cred că totul e din cauza Covid-19, boala nu vine chiar așa. El a fost, ultima oară, aici, la noi, anul trecut, în 2023”, ne-a declarat azi Mircea Pălășan, exclusiv pentru Playtech Știri.

Vezi și: Ce se va întâmpla dacă starea de sănătate a regelui Charles se va agrava. Scenariile luate în calcul de Palatul Buckingham

Regele Charles al III-lea, prezent la biserică, de Paștele Catolic

Regele Charles al III-lea a fost prezent, în dimineața de Paștele Catolic, la Capela St. George, fiind adus cu o limuzină Bentley. Deși părea vizibil slăbit, din cauza bolii, a zâmbit, dorind să ascundă suferința provocată de boală.

Oamenii l-au întâmpinat cu bucurie și cu speranță, urându-i sănătate. Însă, și prințesa Kate Middleton, în vârstă de 42 de ani, a fost diagnosticată cu cancer, fiind în prezent în curs de tratament cu chimioterapie. Ea a suferit o operație abdominală majoră, în ianuarie, la o clinică din Londra:

”În ianuarie, am suferit o intervenție chirurgicală abdominală majoră la Londra și, la acea vreme, se credea că starea mea nu este canceroasă. Operația a avut succes.

Cu toate acestea, testele după operație au constatat că și cancerul a fost prezent”, a spus Catherine.

Vezi și: Regele Charles, vizibil slăbit în cea mai recentă apariţie în public. Camilla a strălucit, însă, cu o bijuterie a Reginei Elisabeta. Galerie foto

Regele Charles al III-lea deține mai multe proprietăți în România

Regele Charles al III-lea, fiul regretatei Regina Elisabeta a II-a, deține mai multe proprietăți în România. În 2006, Charles a cumpărat casa de la Viscri, județul Brașov, deschisă astăzi vizitatorilor, dar deține proprietăți și pe Valea Zălanului, sat în județul Covasna:

”Este un adevărat ambasador al României, a promovat țara noastră, ne vizitează mii de străini, pe baza promovării sale în întreaga lume”, mai spune Mircea Pălășan, exclusiv pentru Playtech Știri.

În plus, a înființat o fundație în țara noastră, prin care promovează frumusețile acestui colț de rai în întreaga lume.

Digisport.ro
Un elvețian s-a mutat de două luni în București și s-a convins: ”Puțin îndoielnic”. A caracterizat Capitala în CINCI cuvinte
Stirile PROTV
Ploaie de drone ucrainene deasupra Rusiei. Câte au fost doborâte de forțele lui Putin
PlaySport
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Suma pe care o primesc Mane Voicu și Ioana State pentru participarea la Asia Express 2024. Antena 1 le umple conturile
EVZ.ro
Stagiul de cotizare. Informații importante de la Casa de Pensii
Spynews.ro
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Un canibal a fost grațiat de Putin, după ce a fost rănit pe frontul din Ucraina. Bestia a mâncat inima unui muncitor din Tadjikistan
BZI.ro
Irina Columbeanu este o domnișoară elegantă! Cum arată dormitorul ei din vila în care locuiește
Sport.ro
FOTO Cea mai atrăgătoare hocheistă a revenit la prima pasiune. Ședința foto cu care și-a pus fanii pe jar
Viva.ro
Laura Cosoi arată TOP la 42 de ani: decoleteu adânc, rochie mulată și transparentă și asta nu e tot. Are patru copii, dar i-a lăsat mască pe mulți cu silueta ei
Parteneri
Marcel Ciolacu, prima apariție publică alături de soție după mulți ani. Cum arată nevasta premierului
Redactia.ro
Unde au evadat Medana și Alin Oprea în plin scandal cu Larisa Uță? „Urmărește divorțul nostru, dar o invit să ne care bagajele”
Click.ro
Ce pensie are Theodor Stolojan după ce a fost premier, europarlamentar și economist la Banca Mondială
Digi24
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Gabriel Trifu, înșelat de Catrinel Sandu. Adevărul despre divorț
EVZ.ro
Lambada se externează după ce a devenit mamă pentru a treia oară. Cine îi este alături în aceste momente / PAPARAZZI
Spynews
Taxele care ar putea fi majorate începând cu 2025. Românii trebuie să se pregătească
Capital.ro
La 10 ani după separare, Diana Dumitrescu a dezvăluit adevăratul motiv al divorțului de Ducu Ion. A avut Adela Popescu vreo legătură?
Avantaje
BANI în PLUS la RECALCULARE! ADEVERINȚELE trebuie DUSE URGENT la CASA de PENSII
Mediaflux
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
„M-ai înșelat vreodată?” Cornel de la Insula Iubirii a răspuns la cea mai incomodă întrebare. Ce spune testul poligraf
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro