24 nov. 2023 | 09:55

Unde va fi înmormântată Rona Hartner. Slujba va avea loc chiar de 1 decembrie

Diverse
Unde va fi înmormântată Rona Hartner. Slujba va avea loc chiar de 1 decembrie
”A fost cu adevărat o revelație”

Ieri, pe 23 noiembrie, după o perioadă extrem de grea, celebra artistă Rona Hartner înceta din viață, la doar 50 de ani, având alături familia. De altfel, sora acesteia era cea care dădea vestea cumplită a morții artistei, și tot Rinda Hartner este cea care a anunțat unde va fi înmormântată Rona Hartner, iar slujba va avea loc chiar de 1 decembrie.

Celebra artistă Rona Hartner a încetat din viață

Moartea prematură a artistei a întristat o țară întreagă, iar cei care au cunoscut-o, au urcat cu ea pe scenă, au reacționat imediat la aflarea veștii triste despre moartea sa.

Citește și: Mesajul superb al lui Dan Negru după moartea Ronei Hartner: ‘Să rămână așa cum am stabilit atunci la filmări’

Printre cei care au transmis un mesaj emoționant despre regretata artistă a fost și Mirela Vaida, care a împărtășit în exclusivitate pentru redacția noastră câteva gânduri despre Rona Hartner:

”Am aflat și eu, este cumplit pentru că toată lumea care a cunoscut-o pe Rona știe că a fost o explozie de energie și de talent.

A fost una dintre cele mai nonconformiste și mai libere, ca spirit și ca pasiune pe scenă, ca efervescență, generozitate artistică.

Am cunoscut-o în foarte multe emisiuni de divertisment pe care le-am făcut, la Revelioane, la Te cunosc de undeva și unde a fost cu adevărat o revelație la fiecare transformare.”, ne-a declarat în exclusivitate, Mirela Vaida.

Vezi aici detaliile: Mirela Vaida spune despre Rona că ”a fost cu adevărat o revelație”

Rinda Hartner a anunțat unde va fi înmormântată Rona Hartner

În cursul acestei dimineți, fanii artistei au aflat de la sora acesteia, Rinda, unde va fi înmormântată Rona Hartner, într-un mesaj publicat pe pagina regretatei artiste:

”Sunt Rinda. Cu lacrimi in ochi va scriu sa va dau detalii pentru inhumarea surorii mele. Rona va pleca luni din Toulon catre țara ei iubita, va fi la capela din cimitirul belu catolic din Bucuresti de miercuri pana vineri la 12, cand o sa o conducem pe ultimul drum sa se odihneasca alaturi de stramosii noștri.”, a scris sora artistei pe Facebook.

Potrivit unor relatări ale regretatei artiste, și ca o premoniție a ceea ce, în cele din urmă, s-a și petrecut, Rona Hartner povestea că și-ar fi cumpărat încă din vara acestui an un loc de veci la Cimitirul Bellu:

”Doctorii mă trimiteau la notar să-mi fac testamentul, am fost cu copilul meu, a fost groaznic pentru noi, mi-am cumpărat loc de veci, dar Biserica e forță.

Acum sunt vie, deși nu era prevăzut, am fost jumătate paralizată din cauza unei metastaze pe creier”, povestea, acum ceva timp, Rona Hartner.

Vezi și: De ce a fost considerată ”amanta” lui Emil Constantinescu. Regretata artistă a negat mereu idila cu fostul președinte

Slujba va avea loc chiar de 1 decembrie

Având în vedere că decesul s-a produs în Franța, va dura ceva până se vor face actele necesare, tocmai de aceea anunțul Rindei Hartner conține aceste detalii. Conform informațiilor, înmormântarea va avea loc, paradoxal sau nu, exact pe 1 Decembrie, când sărbătorim Ziua Națională a României.

Unde va fi înmormântată Rona Hartner. Slujba va avea loc chiar de 1 decembrie

Cei care vor dori să-i aducă un ultim omgaiu, o vor putea face în zilele anunțate, de miercuri și până vineri, când de la ora 12:00 va avea loc procesiunea de înhumare a regretatei artiste.

Vezi aici: De ce o numeau francezii ‘Tornada’ pe regretata artistă. Cum i-a cucerit pe oameni

Rona Hartner s-a stins mult prea devreme, la doar 50 de ani, dar lasă în urma sa o carieră importantă, atât în cinematografie, cât și în muzică, nu de puține ori fiind lăudată la scenă deschisă, iar în Franța era extrem de apreciată.

Parteneri
Marcel Ciolacu, prima apariție publică alături de soție după mulți ani. Cum arată nevasta premierului
Redactia.ro
Ceaiul care te va ajuta să dormi ca un bebeluș. E preparat din coaja unui fruct regăsit în orice magazin
Click.ro
„UE și-a pierdut mințile. Este un gest sinucigaș”. Moscova despre ajutorul european acordat Ucrainei
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Don Pepe și familia, ședință foto de lux. Poze de album în Veneția
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Klaus Iohannis este vinovat! Înseamnă ultima TRAGEDIE
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
Răsturnare de situație în ALEGERILE din SUA! ADEVĂRUL despre TRUMP și KAMALA
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro