23 nov. 2023 | 15:37

Mesajul superb al lui Dan Negru după moartea Ronei Hartner: ‘Să rămână așa cum am stabilit atunci la filmări’

Monden
Mesajul superb al lui Dan Negru după moartea Ronei Hartner: ‘Să rămână așa cum am stabilit atunci la filmări’
Dan Negru și Rona Hartner

România a fost zguduită de vestea tragică a morții prematură a actriței Rona Hartner, în vârstă de doar 50 de ani, conform anunțului făcut de sora sa, Rinda, pe rețelele de socializare, însoțit de o imagine simbolică cu o lumânare aprinsă. Această veste cutremurătoare vine la scurt timp după ce Rinda a dezvăluit, miercuri, că sora ei își trăiește „ultimele clipe” ale vieții.

Moartea Ronei Hartner, lovitură dură pentru întreaga țară

Showbiz-ul românesc a resimțit prematur durerea pierderii unei personalități iubite și apreciate, miercuri seară, atunci când sora Ronei Hartner, Rinda a informat publicul despre starea critică de sănătate a surorii sale.

Apelul său către oameni, în care îi ruga să se roage pentru sora sa, a strâns rapid numeroase reacții emoționante din partea fanilor, aceștia exprimându-și solidaritatea și speranța într-o minune care să o aducă înapoi pe scena vieții.

Din păcate, acest lucru nu a fost posibil, iar în urmă cu puțin timp, Rinda a postat o fotografie ce ilustra o lumânare aprinsă în întuneric. Oamenii au înțeles imediat semnificația tristă a acestei imagini, iar mesajele pline de regret au început să curgă neîncetat.

Vestea a ajuns rapid în atenția românilor și a artiștilor români, astfel că, o mar eparte dintre ei au transmis deja mesaje de regret în memoria artistei. Printre artiștii celebri din România se află cântărețul de romanțe, Aurel Pădureanu, creatoarea de modă, Adina Buzatu, Dan Negru, Mirela Vaida.

Niciunul dintre colegii de breaslă ai artistei nu pot înțelege turnura petrecută în viața Ronei, având în vedere optimismul ei, dar mai ales, rezultul pozitiv obținut în urma tratamentelor pe care cântăreața le suportase cu o lună în urmă.

CITEȘTE ȘI: Mirela Vaida, elogiu după moartea Ronei Hartner: ‘Va rămâne nemuritoare’. Mesajul emoționant pe care l-a transmis vedeta Antenei 1 EXCLUSIV

Dan Negru, mesaj emoționant în memoria Ronei Hartner

Dan Negru a fost una dintre persoanele apropiate Ronei Hartner, cei doi având o relație cu adevărat specială. Aceștia au petrecut  noaptea dintre ani împreună, Rona Hartner participând la câteva dintre Revelioanele moderate de prezentator.

De fiecare dată, Rona Hartner aducea o oază de energie și bucurie, atât în platou, cât și în casele românilor, care îi urmăreau participarea cu mare interes și plăcere.

Astfel, Dan Negru a reacționat imediat la anunțul făcut de sora Ronei Hartner, în care îi ruga pe oameni să fie alături de familia ei în aceste momente critice pentru artistă.

”Dumnezeu să îi lumineze calea!”, a scris Dan Negru, la postarea de pe pagina de Facebook a Rindei Hartner. Astăzi, la aflarea cumplitei vești, Dan Negru a revenit cu o postare dedicată Ronei Hartner, care a prins forma unei recunoștințe față de existența Ronei Hartner printre noi, făcându-ne o mare bucurie prin felul ei unic de a fi.

Spre deosebire de restul mesajelor cuprinse de tristețe, Dan Negru a creat un dialog imaginar cu artista, căzând de acord cu privire la modul în care artista și-ar fi dorit să primim cu toții această veste copleșitoare.

”Rona, să rămână așa cum am stabilit atunci, la filmări: lasă-i pe toți să plângă că ai plecat. Hai să zâmbim că ai trăit ”, a scris Dan Negru pe pagina sa de Facebook.

CITEȘTE ȘI: Primele reacții după moartea Ronei Hartner. Adina Buzatu și Aurel Pădureanu, complet devastați

Parteneri
BREAKING NEWS! Florin Piersic a fost transportat de urgență la București! Primele imagini, după ce infecția a ajuns în tot corpul
Redactia.ro
3 zodii care au șanse să câștige la Loto în această lună. Se pare că norocul este de partea lor
Click.ro
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Kim Kardashian, senzația serii la Gala Met 2024! Rochia despre care vorbește tot internetul / FOTO
Unica.ro
Revenire de senzație pentru Chefi. Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au început
EVZ.ro
Luna Nouă în Taur, astăzi, 7 mai 2024, ora 23:22 . Semnele zodiacale care vor străluci în această perioadă
Spynews
Pot rămâne FĂRĂ LOCUINȚĂ în orice moment. Pericol total pentru zeci de mii de oameni din ROMÂNIA
Capital.ro
Soluțiile cu care se stropesc pomii fructiferi în luna Mai. Sunt mai multe decât crezi
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
Se ADAUGĂ VECHIME în muncă! SCHIMBAREA de la PENSIE
Mediaflux
Alertă de inundații în România! Hidrologii au emis o atenționare pentru 12 județe. Care sunt zonele vizate
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro