21 nov. 2023 | 23:10

Recunoşti vedeta din imagine? Astăzi, este una dintre cele mai cunoscute femei din România. Are emisiune pe Pro TV

Monden
Recunoşti vedeta din imagine? Astăzi, este una dintre cele mai cunoscute femei din România. Are emisiune pe Pro TV
Recunoşti vedeta din imagine? Astăzi, este una dintre cele mai cunoscute femei din România. Are emisiune pe Pro TV

Recunoști vedeta din imagine? Este una dintre cele mai cunoscute femei din România, iubită de o mulțime de oameni. Anii au trecut și au schimbat-o complet pe tânăra din imagine, care acum este o femeie în toată firea, cu responsabilități și o carieră de succes.

Cine este vedeta din imagine

Timpul trece și ne schimbă, indiferent cine suntem. Odată cu trecerea anilor ne schimbăm atât din punct de vedere comportamental, dar mai ales fizic. Unii dintre noi ajung de nerecunoscut, așa cum este și în cazul vedetei din imagine.

Nici nu te-ai gândi că este una dintre cele mai cunoscute femei din România. Este cunoscută pentru participarea la show-uri TV celebre, iar de curând a ajuns chiar ea la cârma uneia dintre cele mai îndrăgite emisiuni de la postul ProTV.

S-a schimbat mult în timp și a renunțat la look-ul de dinainte. În imagine era foarte tânără, deloc celebră și nici nu se gândea că va avea parte de un succes răsunător. A muncit mult pentru cariera ei și, chiar dacă a început cu pași mici, a ajuns cunoscută în toată țara.

Dacă încă nu ți-ai dat seama, îți dăm un indiciu: Love Island. Ei bine, este vorba chiar despre Alina Ceușan. Este o influenceriță celebră, care acum face furori și în lumea televiziunii.

Ce spune vedeta despre mariajul ei

Alina Ceușan a fost mereu o persoană deschisă, căreia i-a plăcut să vorbească despre viața ei. Are o mulțime de fani, cărora le place să știe ce mai este nou și cum decurg lucrurile pentru îndrăgita vedetă.

De patru ani, Alina Ceușan și Raul Tișa sunt căsătoriți și au un fiu pe nume Rock. Se cunosc de 12 ani și spun că de la început și-au dat seama că sunt făcuți unul pentru altul. În calitate de creator de conținut și partener de viață, Alina și Raul formează o echipă solidă atât în mediul familial, cât și în cel profesional, unde le merge foarte bine.

Vezi și: Care a fost primul job al Alinei Ceușan. Cum a făcut primii bani: „Eram destul de tânără” VIDEO EXCLUSIV

De la începutul relației lor, cei doi au stabilit limitele și au discutat despre așteptările reciproce, construind astfel o relație armonioasă bazată pe înțelegere și susținere reciprocă. Vedeta a spus că niciodată nu s-a gândit să divorțeze, deși au existat zvonuri în această direcție.

„Nu am spus și nici nu mi-am spus niciodată că mă despart sau că îl părăsesc pe soțul meu. Nu am avut astfel de momente și cred că nici nu ar trebui să le ai. Dacă primele trei – patru luni din relație nu sunt lapte și miere în care trebuie să existe doar momente pentru voi doi și pentru intimitate nu te poți aștepta ca restul vieții sau restul relației să fie ok.

Noi suntem împreună de 12 ani și nu am avut niciun moment în care să mă gândesc la despărțire”, a declarat Alina Ceușan în cadrul podcastului găzduit de Damian Drăghici.

Alina Ceușan a vorbit și despre lucrurile care contează pentru ca o relație funcționeze. Consideră că cei doi parteneri trebuie să se completeze perfect, să se susțină reciproc și să nu uite niciodată responsabilitățile unei familii. Vedeta le sfătuiește pe femei să nu stea în relații toxice de dragul copiilor, pentru că acestea nu duc într-o direcție bună.

Care a fost primul loc de muncă al Alinei Ceușan

Alina Ceușan este unul dintre cei mai populari creatori de conținut, cunoscută pentru recomandările sale în domeniul beauty și fashion, ceea ce o face foarte solicitată de brandurile de top pentru campaniile online. Într-un interviu exclusiv acordat pentru Impact.ro, influencerul de marcă a dezvăluit detalii despre primul ei loc de muncă.

Te-ar putea interesa și: Cântărețul celebru din România pe care Alina Ceușan l-ar fi luat de soț. Surpriză uriașă pentru fani: ”Are carismă și tot ce înseamnă”

Vedeta a recunoscut mereu că nu a fost întotdeauna celebră și a pornit de jos. Cu toate acestea, a început tot cu un job în televiziune, semn că a fost făcută pentru așa ceva. Nu se gândea că va ajunge atât de mare, dar a muncit mult pentru visul ei și a obținut ce și-a dorit.

„Eram deja în clasa a IX-a spre a X-a sau a X-a spre a XI-a când am avut primul job de vară. Eram asistentă de prezentator TV la Târgu Mureș, lucram în complexul de weekend, era pur și simplu un job de vară, dar în mare eram cu microfonul”, a precizat ea pentru Impact.ro.

Alina Ceușan nu uită de unde a plecat, motiv pentru care continuă să locuiască la Cluj cu familia ei și să facă naveta la București. Este foarte apropiată de cei dragi și îi place să petreacă mult timp în sânul familiei, chiar dacă trebuie să facă sacrificii pentru a le fi alături persoanelor iubite.

Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Cele trei zodii care mint în dragoste fără nicio remuşcare
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Plata cu cardul. Se dau banii înapoi. Anunț pentru românii care plătesc mereu cu cardul bancar
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
TRUMP scoate ATU-UL campaniei! ÎNTÂLNIREA surpriză care îl va ÎNFURIA pe PUTIN
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro