06 sept. 2023 | 10:30

Alina Ceușan, apariţie rară în costum de baie. Cum arată vedeta la 3 ani după ce a născut VIDEO

Monden
Alina Ceușan, apariţie rară în costum de baie. Cum arată vedeta la 3 ani după ce a născut VIDEO
Alina Ceușan, apariţie rară în costum de baie

Celebra influenceriță de modă Alina Ceușan le-a aprins imaginația urmăritorilor cu o apariție incendiară. Vedeta s-a fotografiat într-un costum de baie, care îi scoate în evidență formele de invidiat. Fanii săi nu au întârziat cu reacțiile.

Alina Ceușan, apariţie incendiară alături de fiul ei

Alina Ceușan este una dintre cele mai cunoscute influencerițe din mediul online de la noi din țară. Ea a devenit cunoscută publicului larg și datorită participării sale la reality-show-ul Asia Express, acolo unde a făcut o echipă de senzație alături de buna sa prietenă, Carmen Grebenișan.

Clujeanca este pasionată de modă de ani buni, astfel că a ales să se dezvolte foarte mult în această direcție, reușind să adune aproape un milion de urmăritori pe contul său de Instagram. Aici, ea își ține la curent fanii cu toate proiectele sale, dar și cu aspecte din viața personală.

Cum s-a pozat blondina

Recent, Alina Ceușan a publicat o fotografie în mediul online, în care apare în costum de baie. Apariția cunoscutei influencerițe din Cluj-Napoca este una impresionantă, lăsând să se vadă anumite părți ale corpului pe care le lucrează intens la sală.

Viitoarea prezentatoare a emisiunii Love Island România de la Pro TV apare în fotografie alături de fiul ei, Rock, care va împlini 3 ani peste câteva zile, iar în descrierea imaginii (vezi în Galeria Foto) vedeta dă de înțeles că urmează să lanseze o colecție pentru cei mici ”legată de înot”.

”Bună ziua, copii 🧡 ghiciți ce surpriză vă pregătim. Legată de înot, desigur, pentru că amândoi iubim apa.”, a scris aceasta în dreptul imaginii.

Alina Ceușan

Alina Ceușan

Citește și: Ce conține bagajul Alinei Ceușan pentru filmările Love Island. Obiectul la care a renunţat prezentatoarea: „O să şi visez” EXCLUSIV VIDEO

Alina Ceușan, prezentatoarea Love Island România. Îl va avea pe fiul ei alături

De curând, trustul din Pache Protopopescu a anunțat faptul că Alina Ceușan va fi gazda celui mai nou show de dating de la Pro TV. Cum filmările de apropie de start, blondina a dezvăluit că va pleca în Tenerife alături de familie, deci implicit alături de fiul ei.

”Știți bine că eu și Rock am fost împreună de când s-a născut, peste tot, în toate proiectele. Cred că primul lui zbor a fost la 2 luni pentru o campanie în București. Mergem împreună și de data asta, vom pleca împreună și timp de 2 luni vom locui în Tenerife.

Deja i-am căutat și grădiniță acolo, cursuri de înot, engleză știe deja, iată că l-a ajutat această pregătire și, cu siguranță, o să învețe și spaniolă cât stăm acolo. Mergem împreună cu familia, cu echipa.

Suntem o echipă mai mare și din zona de producție de online, de pe net, ale noastre și fără ei nu aș putea să fac tot ceea ce fac și bineînțeles pe Rock trebuie să îl am alături. Face 3 ani pe 15 septembrie.”, a dezvăluit blondina, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Digisport.ro
Prima reacție a lui Gigi Becali, după ce a aflat că FCSB ar putea fi depunctată
Stirile PROTV
Ploaie de drone ucrainene deasupra Rusiei. Câte au fost doborâte de forțele lui Putin
PlaySport
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Suma pe care o primesc Mane Voicu și Ioana State pentru participarea la Asia Express 2024. Antena 1 le umple conturile
EVZ.ro
Oreste, căsnicie cu amantlâcuri: Lili și-a găsit un amant, eu, o doamnă bine
Spynews.ro
Meko sărbătorește cinci ani de relație cu amanta! Recent, luptătorul a aniversat 16 ani de căsătorie cu soția | VIDEO
PRO TV
Cel mai frumos cuplu latino, apariție de senzație pe covorul roșu! Penelope Cruz și Javier Bardem, imaginea perfecțiunii
Adevarul
Cine sunt românii aflați pe lista Europol a celor mai periculoși infractori căutați. Unul dintre ei, căutat pentru o crimă din 1991
BZI.ro
Andreea Bălan, într-o rochie transparentă complet! Fanii au rămas uimiți de ținuta îndrăzneață
Sport.ro
FOTO Cea mai atrăgătoare hocheistă a revenit la prima pasiune. Ședința foto cu care și-a pus fanii pe jar
Viva.ro
Povestea de dragoste neștiută dintre Ilinca Vandici și Alin Cocoș: au fost împreună doi ani, însă ea a fost părăsită: „S-a despărțit de mine. Mi-a spus...”
Parteneri
Zile libere în plus pentru români. Două minivacanțe la final de an
Redactia.ro
Unde au evadat Medana și Alin Oprea în plin scandal cu Larisa Uță? „Urmărește divorțul nostru, dar o invit să ne care bagajele”
Click.ro
„Canibalul din Volgograd” s-a întors acasă, după ce a luptat în Ucraina. Cazul lui a zguduit societatea rusă acum un deceniu
Digi24
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Căutarea cazării, o provocare pentru concureții din „Asia Express”
EVZ.ro
Marian Mexicanu și Ana, primele declarații după ce s-a căsătorit și și-a botezat fiica! Cele mai frumoase imagini de la eveniment: ”Nu am cuvinte, sunt un om împlinit”
Spynews
Românii trebuie să fie pregătiți. Sunt anunțate prețuri duble și taxe suplimentare. Avertismentul specialiștilor
Capital.ro
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații controversate: „Am avut inima zdrobită”
Avantaje
VLADIMIR PUTIN, UMILIT! Șoc TOTAL în RUSIA! Nimeni nu se AȘTEPTA
Mediaflux
Meko sărbătorește cinci ani de relație cu amanta! Recent, luptătorul a aniversat 16 ani de căsătorie cu soția | VIDEO
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
„M-ai înșelat vreodată?” Cornel de la Insula Iubirii a răspuns la cea mai incomodă întrebare. Ce spune testul poligraf
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro