12 nov. 2023 | 15:57

De ce să pui sare la ferestre. Ţine-o pe pervaz şi te va scăpa de o mare problemă

Diverse
De ce să pui sare la ferestre. Ţine-o pe pervaz şi te va scăpa de o mare problemă
De ce să pui sare la ferestre. Ţine-o pe pervaz şi te va scăpa de o mare problemă

De ce să pui sare la ferestre. Cele mai tari trucuri din arta Feng Shui, care îți vor schimba viața dacă și tu crezi în ele. Află de ce e bine să pui sarea pe pervaz și cum te ajută să scapi de una dintre cele mai mari probleme.

De ce să pui sare la ferestre. Cel mai tare truc

Conform principiilor Feng Shui, sarea, ca element natural, a fost de-a lungul timpului apreciat pentru proprietățile sale purificatoare și de protecție. Se spune că sarea are capacitatea de a alunga energiile negative, inclusiv invidia și gândurile malefice.

Dacă aveți senzația că vecinii vă invidiază sau au gânduri nefaste față de voi, sarea poate fi considerată un element de protecție, pe care ar fi bine să-l utilizați. Există mai multe trucuri care vă ajută să scăpați de invidia și răutatea celorlalți.

Dacă presărați puțină sare la ușa de la intrare în fiecare dimineață, veți contribui la protejarea casei de influențele negative. Se spune că sarea blochează accesul vibrațiilor nefaste și a invidiei, protejează familia de problemele de sănătate și chiar elimină sărăcia și atrage banii.

Cum să pui strategic sare la ușă și pervaz

Un alt loc considerat strategic pentru a preveni influențele negative în casa ta sunt ferestrele. Se spune că aplicarea unei mici cantități de sare pe ferestre poate ajuta la blocarea sau respingerea vibrațiilor rele provenite de la vecini.

Dacă ai senzația că vecinii tăi nu te plac și îți pun gând rău, arta Feng-Shui te sfătuiește să folosești această măsură de protecție. Nu uita să pui sare în fiecare zi, pentru a te asigura că ești protejat din plin.

Citește și: Cum să faci bani în 2024, cu regulile Feng Shui. Aşa vei avea parte de belşug, sfaturile oferite de Anca Dimancea

Când vine vorba de adăugarea sării ca metodă de protecție împotriva invidiei, procedura corectă este esențială pentru a activa puterea acestei substanțe și pentru a-ți proteja eficient casa și familia de influențele negative. Urmează cu atenție acești pași simpli:

Începe luând o cantitate mică de sare cu mâna stângă și presar-o delicat pe ușa de la intrare sau pe ferestre.

Pe măsură ce aplici sarea, repetă în gând sau cu voce tare următoarele cuvinte și cu multă credință în suflet: „Păstrez casa în siguranță de orice rău. Îndepărtez orice formă de negativitate.”

Fii conștient că sarea are o putere remarcabilă în a proteja împotriva energiilor negative. Dacă știi că sunt oameni care nu te plac, vei observa că atitudinea lor și gesturile nu te vor mai afecta după ce faci acest ritual extrem de benenfic.

Trucuri prin care atragi bogăția

Mentinerea unei case curate și organizate este unul dintre pilonii fundamentali ai Feng Shui-ului. Dezordinea poate bloca fluxul energiei pozitive. Fă-ți timp pentru a curăța și a elibera spațiul din jurul tău de obiecte inutile sau nefolosite.

Te-ar putea interesa și: De ce nu este bine să ții geanta pe jos, de fapt. Ce spun specialiștii în Feng Shui despre acest obicei

În Feng Shui, apa reprezintă prosperitatea. Orice scurgere sau probleme legate de apă din casă pot reprezenta o scurgere a prosperității. Repararea acestor probleme este importantă pentru a păstra energia bogăției în locuința ta.

Culoarea verde este asociată cu creșterea și abundența, în timp ce movul reprezintă prosperitatea și bogăția. Adăugarea acestor culori în decorul casei tale poate stimula energia pozitivă a banilor și a prosperității.

Plantele vii și flori precum bambusul, crizantemele sau plantele cu frunze rotunde sunt asociate cu atragerea bogăției și a norocului în Feng Shui. Acestea aduc o energie proaspătă și vibrantă în casă.

Plasarea oglinzilor în locuri strategice poate spori energia pozitivă și a prosperității. De exemplu, poziționarea unei oglinzi în zona de intrare poate amplifica energia pozitivă și abundența care intră în casă.

Atrage prosperitatea și abundența în viața ta prin utilizarea obiectelor care au o semnificație specială pentru tine. De exemplu, folosirea unui obiect moștenit sau care are o semnificație personală poate aduce o energie pozitivă în casă.

Feng Shui sugerează păstrarea banilor și a documentelor financiare în ordine și curățenie. Aceasta poate spori energia prosperității și poate ajuta la menținerea unei stări pozitive financiare.

Parteneri
S-a întors la marea iubire, fost fotomodel Playboy, după 20 de ani de căsătorie. Cine este soția lui Daniel Pancu
Redactia.ro
Ce a decis să facă Alin Oprea în plin scandal cu Larisa Uță. Face un nou testament și pune toți banii pe numele actualei soții! „Nu mai vezi nici 1 leu!” Ce pamflet a putut să scrie Medana: „A stat capră…”
Click.ro
Contre dure între Netanyahu și Macron privind fondarea statului Israel. „Un memento pentru președintele Franței”
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Wow, ce rochie! Românca Romina Gingașu, soția miliardarului Piero Ferrari, apariție de senzație într-o ținută Dolce & Gabbana / FOTO
Unica.ro
Ingredientul care schimbă total murăturile. Este esențial, nu trebuie omis
EVZ.ro
Cum a pus-o la punct pe Theo Rose fosta iubită a lui Anghel Damian! Vorbele grele pe care i le-a adresat
Spynews
Obligație pentru cei care stau la casă sau la bloc. Te lasă fără locuință. Nu ignora!
Capital.ro
Theo Rose și Anghel Damian s-au căsătorit în mare secret. Detaliile ieșite din comun de la ceremonie: „A fost cea mai frumoasă nuntă la care am participat vreodată”
Avantaje
TRUMP, scos din MINȚI de un ACTOR celebru ROMÂN. A vrut să-i INTERZICĂ FILMUL!
Mediaflux
Cum poți contacta boala care te poate ucide în 48 de ore! Care sunt metodele de prevenție a meningitei meningococică
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Andrei Rotaru și-a acoperit tatuajul pe care l-a făcut identic cu cel al Diandrei. Cum a apărut în online și ce detaliu s-a văzut
Antena 1
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Shtiu.ro