De ce nu este bine să ții geanta pe jos, de fapt. Ce spun specialiștii în Feng Shui despre acest obicei

De ce nu este bine să ții geanta pe jos, de fapt. Ce spun specialiștii în Feng Shui despre acest obicei
De ce nu este bine să ții geanta pe jos

De ce nu este bine să ții geanta pe jos? Geanta este un accesoriu nelipsit al femeilor, oriunde ar merge, însă mai ales la evenimentele speciale. De cele mai multe ori optăm pentru ea deoarece este practică, iar uneori este accesoriul perfect pentru o ținută elegantă.

De ce nu este bine să ții geanta pe jos

Geanta este accesoriul pe care o femeie mereu îl va avea, indiferent dacă merge la serviciu, petreceri sau evenimente speciale. Poate ai crede că locul unde ții geanta este neimportant, însă nu este deloc adevărat. În necunoștință de cauza sau lipsă de loc, o așezăm oriunde, uneori chiar și pe jos, fără a ști, de fapt, ce înseamnă acest gest.

Geanta este un accesoriu care a căpătat atenția specialiștilor de feng shui. Potrivit acestora, geanta este a doua casă a banilor, după portofel, motiv pentru care necesită o atenție specială. Aceștia spun că banii au o energie uneori asemănătoare cu cea a femeii, adică un pic mai capricioasă.

Conform regulilor feng shui, motivul pentru care nu trebuie să lăsăm poșeta pe jos are legătură cu fluxul banilor. O geantă care se află pe podea oprește abundența din viața noastră, fiind mai greu să avem banii pe care îi dorim.

De asemenea, pe lângă alte lucruri pe care le punem în geantă, se află portofelul cu bani și carduri. Specialiștii spun că, prin acest gest, de a lăsa geanta pe jos, nu acordăm suficientă atenţie aspectului financiar şi arătăm o lipsă de respect cu privire la bani şi la starea de bogăţie.

Ce trebuie să știi despre portofel? Reguli Feng Shui pentru bani

Atât pentru femei, cât și pentru bărbați, portofelul este accesoriul care te însoțește în fiecare zi peste tot. Potrivit regulilor feng shui, el trebuie aranjat în anumite locuri pentru a îmbunătăți norocul la bani.

De asemenea, specialiștii sunt de părere că nu este indicat să ții portofelul burdușit cu bani. Cel mai bine este să păstrezi echilibrul. Suma de bani pe care o ai în portofel trebuie să fie atât de mare încât să te facă să te simți confortabil și prosper.

Totodată, frica de bani lichizi în portofel alungă prosperitatea. Dacă ai bani mulți în portofel, nu ar trebui să trăiești cu gândul că cineva îi va fura, deoarece, astfel, tu ai putea fi cel care atrage problemele.

Având în vedere toate aceste lucruri, unde ar trebui sa așezi portofelul pentru a îmbunătăți noroc la bani? Ei bine, potrivit principiilor feng shui, portofelul în casă poate fi așezat în următoarele locuri:

  • colțul pe diagonala livingului, pe o măsuță
  • sectorul banilor din casă sau din living – Sud-Est
  • sectorul unde se află steaua zburătoare anuală a prosperității (steaua 8)

Locuri în care nu ar trebui să pui niciodată portofelul

Dacă vei așeza portofelul în locurile menționate mai sus, vei atrage prosperitate asupra ta. Însă, pe de cealaltă parte, dacă pui portofelul sub scări, pe jos, pe frigider, pe masa din bucătărie, pe aragaz sau pe o etajeră în toaletă, conform regulilor feng shui, acestea sunt considerate locuri tabu în feng shui, deoarece creează condiții nefavorabile bogăției.

Mai mult de atât, nu este indicat să scoți banii din portofel atunci când ești în bucătărie sau într-o toaletă, pentru a nu-i arde simbolic sau pentru a nu-i arunca la WC. Totodată, banii nu se calcă în picioare. Din acest motiv nu se pun niciodată sub scări.

Atunci când ești acasă, portofelul trebuie așezat mereu la lumină. Dacă stă în întuneric, precum într-o poșetă sau într-un sertar, energia negativă va duce la scăderea încasărilor și creșterea cheltuielilor.