03 nov. 2023 | 21:00

Pavel Bartoș l-a avertizat pe Smiley la Vocea României: ‘S-a mai întâmplat așa’

Monden
Pavel Bartoș l-a avertizat pe Smiley la Vocea României: 'S-a mai întâmplat așa'

Vlad Musta și Alex Maxim au făcut senzație pe scena de la Vocea României, amândoi având două voci de excepție. Jurații au fost uimiți de performanța celor doi tineri, iar Pavel Bartoș a ținut să amintească un lucru foarte important. Vezi mai jos despre ce este vorba!

Pavel Bartoș l-a pus pe gânduri pe Smiley

Cei doi concurenți au ridicat toți oamenii din sală, dar și pe jurați, care au rămas profund impresionați de momentul acestora.

Pavel Bartoș i-a atras atenția lui Smiley, deoarece în trecut, Tiberiu Albu, a plecat din echipa lui Smiley în echipa lui Tudor Chirilă și a câștigat premiul cel mare la Vocea României, în anul 2014.

„Cel mai tare duel de până acum! Smiley nu aș vrea să fiu în locul tău, s-ar putea ca pe oricine dai afară să fie Vocea României! S-a mai întâmplat! Unul dintre ei poate fi vocea României, oricare dintre ei doi!”, a spus Pavel Bartoș.

Dacă Smiley va avea ghinion sau nu și de data aceasta, veți vedea în etapele următoare, care se așteaptă a fi pline de suspans, tensiune, dar și mult talent!

Smiley: ”Sunt îngrozit în același timp”

„Dincolo de faptul că momentul a fost senzațional, Alex, ai condus acest duet..momentul în care îi ziceai adversarului ”Bagă boss, bagă acum, bagă”. Asemenea generozitate să vezi pe scenă mi se pare extraordinar. Și după vii cu înalta aia într-un falset în care m-ai spart! Eu dacă aș fi în locul tău, Smiley, ăsta a luat actualitățile, și tu Vlad ai o voce mișto”, a spus Tudor Chirilă.

„Mă bucur atât de tare și sunt îngrozit în același timp, nu știu ce să aleg. Amândoi ați fost extraordinari, mulțumesc că ați creat momentul ăsta”, a spus Smiley, iar alegerea juratului a fost în cele din urmă Alex Maxim.

Cât despre Vlad Musta, tânărul nu a rămas pe dinafară, ba chiar a fost dorit de toți ceilalți jurați, însă decizia acestuia a fost Irina Rimes, mai ales după micul discurs al Irinei, în care a precizat că ea nu a câștigat niciodată locul întâi, însă a fost o câștigătoare întotdeauna.

Ca exemplu, Irina Rimes a vorbit despre Dora Gaitanovici, tânăra cu care Irina nu a putut câștiga marele premiu de la Vocea României, însă a reușit să îi ofere Dorei boost-ul necesar, iar acum are propria sa carieră.

Lucrul acesta l-a determinat pe Vlad să meargă mai departe cu Rimes.

Parteneri
Drama actorului Valeriu Pavel Dan. Ce a îndurat cu un an înainte de moarte
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 18-24 octombrie. Două zodii primesc vești bune, iar un nativ trece printr-o situație tensionată
Click.ro
„Putin are o retorică din ce în ce mai iresponsabilă.” Reacția NATO după ce o dronă rusească a pătruns în spațiul aerian al României
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Ea e 'prințesa' lui Țiriac! Cu ce se ocupă Ioana, singura fiică a miliardarului român / FOTO
Unica.ro
Scandal uriaș în lumea divelor. Ilinca Vandici și Lora, vorbe usturătoare
EVZ.ro
Lora o pune la punct pe Ilinca Vandici după ce aceasta a comentat despre nunta cântăreței! Ce a enervat-o la culme pe artistă 
Spynews
Vladimir Putin a renunțat, e definitiv! Decizia ISTORICĂ a Rusiei. Toată planeta aştepta anunțul
Capital.ro
Sfântul pe care îl sărbătorim azi, 18 octombrie. O mulțime de români îi poartă numele. E cruce neagră în calendar
Avantaje
VIN BANII pentru ajutorul de încălzire! Iată cine primește banii
Mediaflux
Cum arată Gina Felea în 2024! A împlinit recent 40 de ani și a trecut printr-o transformare uriașă | FOTO
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Imagini din garsoniera în care locuiește Ioana Tufaru, după ce a plecat din casa lui Gigi Becali: „Luca are în sfârșit camera lui”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro