28 oct. 2023 | 16:23

Daniel Buzdugan, atac duc la adresa regizorilor care fac filme cu Antonia, Nicole Cherry și Adelina Pestrițu: „Cred că am greșit” EXCLUSIV

EXCLUSIV
Daniel Buzdugan, atac duc la adresa regizorilor care fac filme cu Antonia, Nicole Cherry și Adelina Pestrițu:

Vestitul Daniel Buzdugan, actor de profesie, a prins, în sfârșit, după ani de așteptări, un prim rol, într-o importantă producție cinematografică. Este vorba despre ”21 de Rubini”, în care joacă alături de două staruri de la Hollywood. În exclusivitate pentru Playtech Știri, vedeta Radio ZU și-a manifestat dezamăgirea față de regizorii care vânează în distribuțiile lor doar influencerițe sexy și persoane publice fără studii de actorie. Și nici în televiziune el nu și-a mai găsit locul: ”Nu depinde de mine”.

Ce rol interpretează Daniel Buzdugan în pelicula ”21 de Rubini”

Daniel Buzdugan se bucură, de peste 15 ani, de o carieră de succes în lumea undelor, făcând o echipă de aur, la Radio ZU, alături de Mihai Morar. Dar, marele lui regret este că nu mai apare pe micul ecran, ca odinioară, dar și că regizorii de film l-au tot evitat.

Atât de tare s-a bucurat, când i s-a propus să-și interpreteze propriul rol, în filmul ”21 de Rubini”, alături de Dorel Vișan, Anthony Delon și de Mickey Rourke, încât s-a și grăbit să-și posteze câteva fotografii, din timpul filmărilor, desfășurate la începutul anului 2023, în Oradea:

”M-am bucurat foarte mult de orele petrecute pe platourile de filmare. În primul rând, fiindcă nu am resimțit mai mereu o atmosferă relaxată, fără presiunea aia din zilele de muncă, când totul e agitat și încordat și stăm cu ochii pe ceas”, menționează Daniel Buzdugan.

Citeşte şi: Mihai Morar, Răzvan Popescu și Daniel Buzdugan, de la Radio ZU, au „topit” împreună 76 de kilograme. Secretul „Regelui Farselor”: „Am trăit doar cu apă” EXCLUSIV  

Cu Anthony Delon a stat de vorbă la un pahar cu vin

Cu Anthony Delon, cu care joacă în ”21 de Rubini”, film regizat de Ciprian Mega, preot ortodox și cineast, Daniel a legat rapid o frumoasă prietenie. El l-a lăudat pe chipeșul star, cu care a stat, după încheierea filmărilor, la un pahar cu vin:

”O întâlnire cu un om mare, actor cunoscut pe întreg mapamondul, cu un nume de legendă și care se comportă atât de normal, uman și simplu este o mare bucurie pentru suflet și o bună lecție de viață! Merci, Anthony Delon!”, a mai adăugat Daniel Buzdugan, impresionat de colaborarea de cinci stele.

Daniel Buzdugan, la lansarea filmului 21 de rubini

Daniel Buzdugan, la lansarea filmului 21 de rubine

Regretă că a absolvit Facultatea de Actorie: ”Nu mai trebuie să ai studii de specialitate”

Daniel Buzdugan și-a manifestat dezamăgirea față de stadiul cinematografiei, locul actorilor profesioniști fiind luat de persoane publice fără studii de specialitate. Și aici le amintim pe Antonia, Nicole Cherry și pe Adelina Pestrițu, aflate în distribuțiile filmelor românești ”Haita de acțiune”, ”Romina, VTM” și ”Retreat Vama Veche”.

”Ca să joci într-un film trebuie să nu mai ai studii de teatru-film, așa că eu cred că am greșit că am făcut facultatea de Actorie.

La putere sunt influencerițele, persoanele publice fără studii. Nici pe micul ecran, la posturile de televiziune, nu am mai fost solicitat, nu știu de ce, și asta de câțiva ani buni. Dar, asta nu depinde de mine”, ne-a mai declarat Daniel Buzdugan, în exlusivitate pentru Playtech Știri.

De ce nu suportă să i se spună ”Regele Farselor”: ”E țara plină de regi și de prințese”

Lui Daniel Buzdugan i se mai spune și ”Regele Farselor”, urmare a glumelor de pomină făcute, la radio, ascultătorilor. Însă detestă această titulatură:

”Regele Farselor”? Nu-mi place deloc chestia asta, prefer să nu mi se mai spună așa. Și așa este țara asta plină de regi și de prințese, eu mai lipseam”, a ținut el să ne precizeze.

Întrebat de reporterii Playtech Știri, dacă se ține de farse și cu soția și cu cei doi copii ai lor, iată că, acasă, Daniel devine chiar el ținta ironiilor:

”Nu le fac farse, acasă, nici soției mele, nici copiilor. Dimpotrivă, ei îmi fac mie și glumesc, adesea, pe seama mea, se tot țin de șotii”.

Citeşte şi: Cum l-a ajutat Mihai Morar pe Daniel Buzdugan în carieră. Detaliul de care nu ştia mai nimeni: „Băiatul ăsta trebuie angajat” EXCLUSIV VIDEO

Cum a cunoscut-o Daniel Buzdugan pe cea care i-a devenit soție

Daniel Buzdugan o adoră pe Monica, de profesie medic stomatolog, pe care a cerut-o de soție în Grădina Botanică din Iași, după ce a ”agățat-o” pe străzile Iașului:

”Prin 1993 făceam o emisiune, pentru un post de radio, în Iași. Tocmai ieșisem dintr-o relație și eram în căutări. Am zis să profit de statutul meu de om care lucrează în mass-media și am abordat-o pe stradă cu ceva pentru radio.

I-am cerut numărul de telefon, spunându-i că așa e deontologic la noi, că pentru orice voce care intră pe post trebuie să avem niște date. Apoi am sunat-o, am invitat-o în oraș și așa a început totul”, povestea Daniel Buzdugan, despre începuturile poveștii lor de dragoste, potrivit viva.ro

Daniel și Monica sunt căsătoriți de 18 ani și au doi copii, o fată și un băiat. Ei studiază în învățământul de stat, nicidecum în școli private, pe mii de euro, precum copiii altor vedete.

Parteneri
De ce sunt evreii atât de bogați și inteligenți. Gestul pe care-l fac femeile din Israel în timpul sarcinii
Redactia.ro
Tunelurile vechi de aproape 130 de ani care leagă două orașe importante pe sub munți. De ce au fost abandonate
Click.ro
Cine este polițistul local care nu l-a lăsat pe Nicușor Dan să intre pe șantierul de la Piața Unirii
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Wow, ce rochie! Românca Romina Gingașu, soția miliardarului Piero Ferrari, apariție de senzație într-o ținută Dolce & Gabbana / FOTO
Unica.ro
Femeia care-l fascina pe Ceaușescu. Cum privea Elena această slăbiciune
EVZ.ro
Alertă medicală în România! Virusul care poate să te ucidă în 48 de ore a ajuns în spitale. A fost confirmat primul caz
Spynews
Legea nu-ți permite în propriul apartament, indiferent de oră. Amendă 3.000 de lei dacă stai la bloc
Capital.ro
Imagini fabuloase din casa Andreei Raicu! Vedeta locuiește doar cu Honey și a investit o avere în vila de lux. Terasa, mare cât un teren de baschet, e amenajată ca în Bali
Avantaje
MII de pensionari, PUȘI pe LISTA de AȘTEPTARE. ANUNȚUL Casei de Pensii
Mediaflux
Elon Musk a pierdut 15 miliarde de dolari cu ultima afacere controversată! De ce a ajuns în această situație
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Cum arată Diandra Doris Moga după ce și-a topit acidul din buze. Cât de schimbată e ispita de la Insula Iubirii acum
Antena 1
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Shtiu.ro