26 oct. 2023 | 15:54

Loredana Groza a explicat pas cu pas cum se menține în formă. Ce face la 53 de ani

Monden
Loredana Groza a explicat pas cu pas cum se menține în formă. Ce face la 53 de ani
La ce trucuri apelează Loredana Groza pentru un fizic de invidiat

Felul în care Loredana Groza arată a fost subiectul multor discuții și dezbateri publice, astfel că nu puțini sunt cei care sunt curioși să afle care este secretul pentru care artista arată atât de bine la cei 53 de ani ai săi. Prin urmare, blondina a explicat pas cu pas cum reușește să se mențină într-o formă de zile mari.

Secretul Loredanei Groza pentru o siluetă de invidiat la 53 de ani

Loredana Groza este, fără doar și poate, una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite cântărețe de la noi din țară. La cei 53 de ani ai săi, vedeta se menține într-o formă de zile mari.

Superba blondină se laudă cu o siluetă de invidiat, iar multe doamne şi domnişoare se întreabă cum reuşeşte aceasta să arate atât de bine. De altfel, îndrăgita artistă nu ezită să se mândrească cu trupul său, pe care știe să îl pună în valoare în cele mai extravagante ținute.

La ce trucuri apelează

În ultimii ani, aparițiile Loredanei Groza au fost intens dezbătute în mediul online. Deși unele imagini arătau o diferență majoră între aspectul său fizic din trecut și cel de astăzi, artista a susținut în nenumărate rânduri că nu a apelat niciodată la operații estetice.

Ba mai mult, cântăreața a adăugat că secretul siluetei sale constă doar într-un stil de viață echilibrat, bazat pe sport, dietă sănătoasă și tratamente non-invazive.

”Un trup în formă se menţine în armonie cu o minte echilibrată, cu o viaţă echilibrată, în general. Şi în ciuda faptului că eu am o viaţă agitată, azi sunt aici şi mâine dincolo, îmi păstrez calmul, chiar și când sunt agitată, şi ştiu să depăşesc situaţiile de multe ori imprevizibile în care suntem puşi (..)

Viaţa de artist seamănă, din multe privinţe, cu cea a unui sportiv de performanţă. Se întâmplă să ai un show de două ore, de exemplu, urmat de alte două spectacole, în localităţi îndepărtate. Trebuie să fii extrem de scrupulos la fiecare acţiune, pentru că energia este una limitată. Trebuie să ne imaginăm că avem o baterie, care trebuie să ne ajungă o zi şi uneori şi o noapte, aşa că depinde doar de noi să ne găsim ritmul personal.

Loredana Groza a explicat pas cu pas cum se menține în formă

Loredana Groza

”Să ne cunoaştem pe noi înşine”

Nu sunt aici să dau sfaturi, însă mi se pare foarte important să ne găsim ritmul şi să ne cunoaştem pe noi înşine (..) Trebuie să mâncăm mai puţin şi să dormim mai puţin, pentru că viaţa este extrem de scurtă; dacă stai să socoteşti, foarte mulţi dintre noi îşi dorm mai mult de jumătate din viaţă şi e păcat.

Astea sunt trucurile mele: dormit mai puţin, mâncat mai puţin și, bineînțeles, yoga, care nu este nici filozofie, nici o ideologie, nici o nouă religie, nici măcar o învățătură, e o tehnologie care te ajută să transcenzi spre o stare de bine și pe care, ca orice tehnologie, trebuie să ştii să o folosești ca să funcţioneze.”, a dezvăluit jurata de la X Factor, pentru VIVA.

Citește și: Loredana Groza, o nouă apariție incitantă. Ce s-a văzut când a făcut exerciții la sala de forță: „Sexy până la moarte”

Parteneri
Doliu în lumea artistică. A murit unul dintre cei mai importanți actori și prezentatori din România
Redactia.ro
Salată de conopidă, rețeta care a făcut furori pe internet. E delicioasă și se prepară în doar câteva minute
Click.ro
Alegeri prezidențiale în Republica Moldova. Ce arată datele celui mai recent sondaj
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
EXCLUSIV / Oana Roman a ajuns la Psihiatru. Ce s-a întâmplat cu vedeta. Primele declarații
Unica.ro
Maria Ciobanu, la răscruce. A trecut prin momente crâncene
EVZ.ro
Dorian Popa are o nouă iubită! Cum arată femeia care l-a cucerit pe artist! Imagini exclusive cu cei doi, surprinse de paparazzi 
Spynews
Ora de iarnă 2024. Nu se mai dă ceasul înapoi? Ora de vară va fi utilizată permanent
Capital.ro
Sfântul pe care îl sărbătorim azi, 18 octombrie. O mulțime de români îi poartă numele. E cruce neagră în calendar
Avantaje
Se dau 25.000 de LEI PENSIE LUNARĂ pentru români! EXISTĂ o CONDIȚIE
Mediaflux
Adrian Nartea și Cosmin Vîjeu, primul mesaj după ce au fost eliminați de la Asia Express. Au părăsit competiția în ediția din 16 octombrie
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Ce mesaj a transmis Adrian Nartea după eliminarea de la Asia Express. Postarea a emoționat fanii: „Fără trofeu, dar câștigători!”
Antena 1
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Shtiu.ro