23 oct. 2023 | 20:43

Iuliana Tudor, despre cumpăna din 2004. A trecut prin momente grele: „Am renăscut, sunt alt om” EXCLUSIV

Monden
Iuliana Tudor, despre cumpăna din 2004. A trecut prin momente grele:
Iuliana Tudor, despre cumpăna din 2004. A trecut prin momente grele: "Am renăscut, sunt alt om" EXCLUSIV

Iuliana Tudor revine în atenția publicului cu prima sa carte “Fericirea nu costă nimic”, proiect în care o descoperim pe vedeta TVR dincolo de camerele de luat vederi, de emisiuni sau concertele pe care le prezintă. Este vorba despre o carte autobiografică, care relevă momentele cheie din viața ei.

Un aspect important este cel din 2004, când bruneta a ajuns la spital. În interviul exclusiv acordat pentru Playtech Știri, autoarea ne-a spus că după acel episod practic a renăscut. “A fost o problemă de sănătate după foarte multă muncă, ceea ce acum în termenii moderni se numește burnout”, a punctat ea.

Iuliana Tudor și-a propus să împărtășească publicului experiențele din viața ei, trăgând astfel un semnal de alarmă, scopul fiind să ajute și alte persoane aflate în situații asemănătoare sau să preîntâmpine altele.

Iuliana Tudor: “Este o carte autobiografică, este povestea mea încă de la început”

Iuliana, prima ta carte a văzut lumina tiparului și urmează să o lansezi peste câteva zile. De la ce a pornit acest proiect?

A fost o propunere venită din partea colegului meu Răzvan Bucuroiu, jurnalist la redacția Universul credinței. Nu am fost foarte încrezătoare la început, pentru că nu e o lume pe care să o stăpânesc și, în general, nu intru în proiecte în care să nu fiu neapărat cu picioarele bine înfipte în pâmânt.

Și atunci am zis să încercăm, am făcut interviul în prima etapă, l-am transcris, după care s-a așezat povestea. Și am început să rescriem și să adăugăm. Timp de un an și jumătate am lucrat la acest proiect.

Este o carte autobiografică, este povestea mea încă de la început, cu toate rădăcinile familiei mele și până în zilele noastre. Este cu televiziune, este despre activitatea mea în zona umanitară ca ambasador al Crucii Roșii Române, este despre familia mea, despre părinții mei, despre momentele grele prin care am trecut, despre perioada minunată din cei 25 de ani în televiziune și am adunat cred mult din ceea ce aveam de povestit aici în paginile acestei cărți.

Vezi și: Iuliana Tudor a dat lovitura după 10 ani de așteptare. A făcut anunțul cel mare

Cum se numește cartea?

Cartea se numește “Fericirea nu costă nimic” și asta pentru că fiecare etapă din viața mea a însemnat acest gând că pentru a fi fericit, nu ai nevoie practic decât de oameni, de sănătate, de cei din jur, de familia ta și toate astea cred că țin de grija fiecăruia, de igiena vieților noastre.

Și dacă prin această carte voi atinge un suflet, două, trei, câte vor fi ele, înseamnă că am atins scopul ei. I-am spus lui Răzvan, atunci când am povestit – chiar la început – nu fac această carte pentru mine, ci o fac pentru oamenii care se află poate într-o cumpănă, într-un moment greu al vieții lor și poate că nu au un ghidaj, nu au îndrumare, pentru părinții care poate nu au soluții pentru copiii lor, pentru cei care pornesc pe un drum și nu știu sigur dacă asta este vocația lor.

Iuliana Tudor: “A fost o problemă de sănătate după foarte multă muncă, ceea ce acum în termenii moderni se numește burnout”

Tu peste ce cumpănă ai trecut?

Te-ar putea interesa și: Ce meserie are soțul Iulianei Tudor de la TVR. Ia mai mulți bani decât prezentatoarea de la Televiziunea Publică

Vă spun doar atât: anul 2004, despre el am povestit în carte. A fost o problemă de sănătate după foarte multă muncă, ceea ce acum în termenii moderni se numește burnout. După acea etapă am renăscut, sunt alt om, dar am înțeles că fără un echilibru, orice pasiune te poate măcina până la capăt.

Diagnosticul nu este important, important este că a fost un moment în care eu m-am trezit și mi-am dat seama că nu pot să fac doar muncă, nu se poate să trăiești dedicându-te doar muncii tale. Mai e și despre altceva viața. Vă las să descoperiți voi mai multe.

Digisport.ro
Frumusețea noului format Champions League: Celtic pe 2, Barcelona pe 23! Clasamentul complet după prima etapă
Stirile PROTV
Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”
PlaySport
Apariție INCREDIBILĂ a Iriney Shayk! Cum a fost surprinsă pe stradă fosta lui Cristiano Ronaldo
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Afacerile în care David Popovici vrea să investească: „Mi-ar plăcea și mi-aș dori”! Cum vrea să-i ajute pe români
EVZ.ro
Pensie de nabab în România. Câștigă mii de euro lunar
Spynews.ro
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Președintele CCR, Marian Enache, s-a căsătorit la 70 de ani. Ce funcții importante ocupă noua sa soție
BZI.ro
Voluptoasa Maria Tebieș, de la Insula Iubirii, a spus cum vrea să fie viitorul iubit! Ispita nu a fost încântată nici de Dany Boy și nici de Cornel
Sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless, iar reacțiile au fost pe măsură
Viva.ro
Ce se observă pe chipul Biancăi Drăgușanu când renunță de tot la machiaj! Chiar ea a recunoscut că e grav
Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Soarta misterioasă a aurului lui Ceaușescu. Ce s-a întâmplat cu o avere colosală
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Planeta ia foc! A început un nou război. Ordinul de atac a venit deja azi, 19 septembrie
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
TRUMP scoate ATU-UL campaniei! ÎNTÂLNIREA surpriză care îl va ÎNFURIA pe PUTIN
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro