Plaja din Grecia pe care Iuliana Tudor o recomandă tuturor românilor: „O magie unică, mai retrasă” EXCLUSIV

Plaja din Grecia pe care Iuliana Tudor o recomandă tuturor românilor: „O magie unică, mai retrasă” EXCLUSIV
Plaja din Grecia pe care Iuliana Tudor o recomanda tuturor romanilor. O magie unica, retrasa

Cum își umple „bateriile” cea mai îndrăgită vedetă a televiziunii publice. Iuliana Tudor își duce de ani buni familia într-o zonă mai liniștită a Greciei, apoi petrece cel puțin o săptămână din vacanța mare alături de părinții ei, la Băicoi.

Unde merge Iuliana Tudor în vacanță în Grecia

Gazda celei mai urmărite emisiuni de la Televiziunea publică adoră să-și încarce bateriile după fiecare sezon, deloc ușor, apelând la o formula consacrată. Iuliana Tudor, soțul ei, Răzvan Văcăroiu, și băiatul lor, Tudor Cristian, apelează mai mereu la magia litoralului grecesc, ceea ce au făcut și în acest an.

„Vacanța din acest an a fost mai scurtă decât îmi doream. Practic, am avut doar două săptămâni, puse cap la cap. Asta și din cauza agendei mele profesionale, care îmi impune ca în luna august să fiu prezentă la câteva manifestări publice.

Dar nu ai dreptul să te plângi atunci când îți place ceea ce faci! Plus că voi mai profita de câteva weekenduri libere”, declară Iuliana Tudor pentru redacția playtech-impact.ro.

Îndrăgita solistă ne-a povestit cu lux de amănunte cum a arătat o zi de vacanță din această vară:

„Am ales din nou o zonă a litoralul grecesc de care ne-am atașat de ceva ani. Iubim zona fiindcă mereu ne-a răsfățat cu de toate. Și soare, și apă pe gustul nostru, și liniște. Practic, acolo nu ai cum să nu te relaxezi.

Nu am avut timp și ochi decât pentru băi, de soare sau în mare, și joacă!”. Și cum „paradisul” Iulianei Tudor trebuia să poarte un nume, acesta este Brațul Kassandra, din zona Halkidiki, una cunoscută de mii de români, dealtfel.

„Ei bine, pe Brațul Kassandrei, la începutul lunii iulie când am vizitat noi regiunea, s-a întâmplat, nu știu cum, să nu ne întâlnim cu niciun român. Nu că am avea probleme cu asta! Ba chiar ne-am mirat, cunoscută fiind relația aparte pe care românii o au cu Grecia.

Recomand regiunea tuturor! Dacă vă doriți ceva special, cu o magie unică, mai retrasă, dar la fel de splendidă ca multe altele, atunci Kassandra vă va împlini orice dorință ascunsă aveți. Pe cuvânt!”, afirmă prezentatoarea TV Iuliana Tudor.

Vacanța vedetei noastre s-a încheiat în comuna sa preferată din țară, la Băicoi, acolo unde locuiesc părinții ei și unde marchează în fiecare an cele mai importante sărbători tradiționale, cele de Paști și de Crăciun.

„Fac asta chiar și atunci când sunt împreună cu ai mei!”

Desigur, nu au lipsit, la revenirea în țară, și întâlnirile ad-hoc cu fanii:

„Nu sunt genul care să nu aprecieze o vorbă bună, un zâmbet sau o încurajare. Așa mi se întâmplă de ani buni, dar tot nu m-am obișnuit. Și nu sunt nici ipocrită să afirm că nu-mi fac plăcere asemenea întâlniri, cele mai multe total neașteptate, dar cu atât mai plăcute.

Fiindcă în asemenea ocazii realizezi că emisiunea ta, pe care nu ai cum să o cunoști din fața micilor ecrane, din sufrageriile miilor de telespectatori, le spune ceva oamenilor. Iar asta îmi încântă sufletul!

Mă opresc de fiecare dată când înțeleg că am de-a face un fan al emisiunii măcar câteva clipe să facem o fotografie împreună. Sau să ofer un autograf!

Fac asta chiar și atunci când sunt împreună cu ai mei! Fiindcă ai mei s-au obișnuit și ei, la rândul lor, că meseria mamei împlică și așa ceva!”.

„Am luat o decizie cu ani în urmă!”

Pe de altă parte, Iuliana Tudor a rămas la fel de decisă în ceea ce privește abandonarea ipostazei sale de cântăreață de muzică populară. Puțini au putut-o surprinde urcând pe scenă din această postură, bazându-se pe o voce superbă.

„Am luat o decizie cu ani în urmă, atunci când am hotărât să fac o carieră în televiziune. De 23 de ani, din cei 45 ai mei, fac ceea ce-mi place foarte mult. Și atunci am hotărât că nu pot face două lucruri la fel de bine. Mai pun vocea la câte un generic al emisiunii sau îi mai cânt fiului meu, dar asta este totul!”, a conchis ea.

Urmăriți Playtech.ro și pe