Iuliana Tudor a dat lovitura după 10 ani de așteptare. A făcut anunțul cel mare

Iuliana Tudor a dat lovitura după 10 ani de așteptare. A făcut anunțul cel mare
Iuliana Tudor a dat lovitura dupa un deceniu de asteptare

Iuliana Tudor a avut an an plin de provocări, însă cu toate acestea a adus în dar și un film dedicat iei românești. Cum s-au desfășurat filmările în vreme de pandemie, dar și detalii despre noul ei proiect, Port, Valoare şi Splendoare“, Iuliana Tudor a vorbit pentru clickpentru femei.ro.

Iuliana Tudor a dat lovitura după 10 ani de așteptare

Filmările emisiunii la vreme de pandemie au decurs cu mari emoții, a spus Iuliana Tudor pentru sursa citată.

”Au fost emoţii, au fost temeri, a fost cu mult stres, dar le-am dus cu bine pe toate şi am reuşit să avem un sezon foarte bun, aş spune extraordinar de bun având în vedere condiţiile în care l-am realizat. Important este ca publicul să aibă parte de acelaşi standard al programului cu care am obişnuit de atâţia ani. Dovadă că ne urmăresc în continuare în număr atât de mare”.

Ce proiect a realizat Iuliana Tudor

Iuliana Tudor a mai mărtursit că de mult și-a dorit un film dedicat iei românești.

”Mi-am dorit mult să fac un film dedicat Iei româneşti. Am considerat că este necesar să ştim mai multe despre acest element identitar care este doar al nostru. Să îi ştim povestea, de unde vine, cine îi sunt creatoarele şi mai ales care este alfabetul semnelor cusute de secole pe cămăşile tradiţionale româneşti. Am început în toamna lui 2018 cu partea de preproducţie (căutări, documentare, alegerea echipei, a locaţiilor etc). Ştiam că în primăvara lui 2019 nu voi avea sezon de primăvară, aşa că am hotărât să profit de acest timp şi să fac proiectul. Am filmat cu o echipă extraordinară în 2019, timp de câteva luni, în mai multe locaţii din Bucureşti şi din ţară. În iarna lui 2019 am început post producţia, iar pandemia ne-a întrerupt planurile. Am reluat totul în august anul acesta şi am reuşit să finalizăm proiectul pentru a fi lansat la TVR1, de 1 decembrie, Ziua Naţională României! Abia aştept să îl vedeţi. (zâmbeşte).”, a mărturisit Iuliana Tudor, care, în dulap, are numai puțin de zece ii.

Iuliana Tudor și-a petrecut perioada de pandemie ”acasă la părinţi, grădinărit, gătit, îngrijit animale, dar şi ancorată în proiectele derulate chiar şi în aceste condiţii”. De asemenea, Iuliana Tudor a mai spus, pentru sursa citată, ce anume i-ar plăcea să facă pentru o dată în viață.

”Hm, greu de spus… Să pilotez un avion. Am făcut asta şi mi-aş mai dori. Este fantastic!”, a mai spus vedeta Televiziunii Publice. Iuliana Tudor este una dintre cele mai longevive prezențe de la TVR.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI