24 ian. 2020 | 16:30

Kate Middleton, ținută de 10 lire. Cum au primit-o britanicii FOTO

Știri generale
Kate Middleton, ținută de 10 lire. Cum au primit-o britanicii FOTO

Ducesa Kate Middleton a purtat o ținută considerată foarte accesibilă ca preț, fiind în acest fel pe placul multor femei din Marea Britanie. Soția Prințului William s-a afișat de curând îmbrăcată în haine de 10 lire și a uimit prin simplitatea ei. Este cunoscut că membra familiei regale le reciclează ținutele și copiilor ei. În special micuții George și Charlotte pot fi văzuți, adesea, purtând aceleași haine.

Kate Middleton, ținută de 10 lire

De curând, odată cu participarea la un eveniment caritabil, Ducesa de Cambridge a purtat o ținută pe care a ales-o și Meghan Markle, la început de 2020. A reușit să facă furori datorită unui palton într-o nuanță de bej, dar și o fustă ce a costat-o doar 10 lire. În plus, au fost mulți care au și criticat-o pe soția lui William, potrivit The Sun.

Kate Middleton, ținută de 10 lire. Cum au primit-o britanicii FOTO

Kate Middleton a purtat o ținută similară cu una afișată și de Meghan Markle, fiind criticată

Kate a fost acuzată că o copiază pe Meghan când vine vorba de haine, dar și că ar avea mai puțin stil, spre deosebire de cumnata ei. De asemenea, o parte dintre fanii săi au fost de părere că ducesa Kate primește sfaturi de fashion de la fosta actriță de la Hollywood. Altfel nu și-au putut explica de ce ar fi ales o astfel de ținută, având în vedere că a fost una purtată și de Meghan, la o apariție oficială, în Canada.

Cum au primit-o britanicii FOTO

Kate Middleton a avut și priză la public, pentru că atunci când și-a făcut apariția în rolul de membră a Casei Regale a fost foarte bine primită. Este cunoscut și că față de Meghan, care a fost blamată luni la rând pentru comportamentul ei, mulți o preferă pe Kate ca model, când vine vorba de regalitate. Totodată, paltonul ales de către soția Prințului William a costat aproximativ 150 de lire sterline. Ducesa mai e supranumită și regina chilipirurilor, pentru că preferă și articolele vestimentare la reducere. Aceasta ar fi și povestea fustei plisate de 10 lire, pe care a inclus-o în outfit.

Parteneri
Marcel Ciolacu, prima apariție publică alături de soție după mulți ani. Cum arată nevasta premierului
Redactia.ro
Medana, replică tranșantă pentru Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea! Ce spune artistul: „Suportă cu greu, săraca”
Click.ro
Corespondență din Ungaria după ce Dunărea s-a revărsat. Satul acoperit de ape, în care localnicii au înlocuit mașinile cu bărcile
Digi24
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Crema de zahăr ars, visul oricărui copil. Rețeta originală
EVZ.ro
Lambada se externează după ce a devenit mamă pentru a treia oară. Cine îi este alături în aceste momente / PAPARAZZI
Spynews
Avertisment pentru toți românii care iau salariul pe card. Mută imediat banii din acel cont!
Capital.ro
La 10 ani după separare, Diana Dumitrescu a dezvăluit adevăratul motiv al divorțului de Ducu Ion. A avut Adela Popescu vreo legătură?
Avantaje
Modificări la PLATA pensiei. ANUNȚUL Casei de Pensii
Mediaflux
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
„În camera asta am crescut eu” Cum arată casa în care a copilărit Ramona Olaru. Imaginile din interior i-au surprins pe mulți
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro