Prima apariție publică a Ducesei Kate Middleton, după scandalul stârnit de cumnata ei. A atras toate privirile

Prima apariție publică a Ducesei Kate Middleton, după scandalul stârnit de cumnata ei

Deși privirile se îndreaptă în această perioadă spre Meghan Markle și Prințul Harry, prima apariția publică a lui Kate Middleton după ce Ducii de Sussex s-au retras din rândul membrilor Casei Regale a Marii Britanii a readus-o în prim plan. Ducesa de Cambridge a atras toate privirile.

Prima apariție publică a Ducesei Kate Middleton după scandalul stârnit de cumnata ei

La 8 ianuarie 2020, Ducii de Sussex și-au anunțat decizia de a se retrage din îndatoririle regale ca membri superiori ai familiei regale britanice, împărțindu-și timpul între Regatul Unit și America de Nord. Un alt vis îndeplinit este reprezentat de faptul că vor deveni independenți financiar. În schimb, pe ”linia de plutire” au rămas Ducii de Cambridge.

Prințul William și Kate Middleton au fost recent în centrul atenției, însă nu din cauza unei schimbări, cum este în cazul Ducilor de Sussex, ci pentru faptul că au fost gazdele primului lor eveniment important.

A atras toate privirile

Toți invitații care au participat la Summitul de Investiții Marea Britanie-Africa au fost primiți la prima recepție găzduită de duci. Alături de ei au fost și membri seniori ai familiei regale: Prințul Edward, soția sa Sophie, Contesă de Wessex, și Prințesa Anne. Cei care au lipsit de la fabulosul eveniment au fost Regina Marii Britanii și Prințul Charles. Mai mult, printre invitați de seamă s-au numărat și premierul Boris Johnson, dar și alți 21 de șefi de stat și miniștri sud-africani.

Prima apariție publică a Ducesei Kate Middleton, după scandalul stârnit de cumnata ei. A atras toate privirile
Ducii de Cambridge

În mijlocul atenției a fost Kate, care a impresionat cu silueta perfectă pe care a afișat-o, chiar dacă este mamă a trei copii, dar și cu rochia purtată, semnată Needle & Thread, în valoare de 410 lire sterline.

Prințul Charles, ajutor pentru Megxit

Cel care s-a oferit să îi sprijine nu doar moral, cât și financiar pe Harry și Meghan în această perioadă de tranziție a fost tatăl Ducelui de Sussex, Prințul Charles. Conform dailymail.co.uk, el va contribui la bunăstarea financiară a lui Harry și Meghan timp de un an, perioadă în care situația se va clarifica și echilibra pentru soți. De menționat este că Prințul de Wales nu se va folosi de banii ducatului de Cornwall pentru a-i susține pe cei doi, ci de fondurile sale proprii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI